Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 96.

• Καλησπερα μετα απο πολυ καιρο απουσιας λογω τεχνικων προβληματων........ μπαινω κατευθειαν στο θεμα Στο κινητο του θεματος (LINEAGE OS 14.1 20180213 unofficial Markw 7.1.2 Android) ενω δουλευα κανονικα στον ΗΥ μου, το αποσυνδεσα και πλεον δε συνδεεται με τιποτα. Μου βγαζει σφαλμα στο USB και μονο φορτιζει. Εκανα τα παντα και παιρνω ενα μεγαλο θαυμαστικο στο Device manager και ενα μηνυμα οτι η συσκευη δεν αναγνωριζεται. Εχω εγκαταστησει τα παντα και δοκιμασει επισης τα παντα.....kai upate των Dri…

• οχι κανενα προβλημα.... οσο για τα λινκ σε δευτερο χρονο.....

• Redmi 4 pro και LineageOS

stavroulabi - - RedMi 4 PRO (Markw)

Μήνυμα

ok λοιπον.... ΧΙΑΟΜΙ REDMI 4 Pr\ime/Pro. Στην προσπαθεια με βοηθησε αρκετα ενας φιλος. Αρχικα δοκιμασαμε μια RR εκδοση με 7.1.2, αλλα δεν πηγε καλα καθως δεν ηταν σταθερη, δεν μπορουσαμε να μπουμε σε recovery kλπ.....(δε θυμαμαι ομως ποια ηταν ακριβως) Κατεβασαμε στη συνεχεια Lineage(14.1/7.1.2) και αφου εγιναν τα προβλεπομενα (το τηλ. ηταν ηδη ξεκλειδωμενο και με TWRP εγκατεστημενη) ξεκινησε η παραμετροποιηση. Μετα πηρε και ενα Update (13-2-18). Rooted me magisk 15.3. ΣΥΝΟΨΗ: Καλυτερος ηχος κλη…

• ΧΙΑΟΜΙ REDMI 4 Pr\ime/Pro - Κλυσμα με LOS... Στην προσπαθεια με βοηθησε αρκετα ενας φιλος, σαφως πιο σχετικος, ασχετος με την κοινοτητα αλλα απαιχτος...... και τον ευχαριστω! (τον ψηνω να τον κανω μελος.......!!!!!) Αρχικα δοκιμασαμε μια RR εκδοση με 7.1.2, αλλα δεν πηγε καλα καθως δεν ηταν σταθερη, δεν μπορουσαμε να μπουμε σε recovery kλπ.....(δε θυμαμαι ομως ποια ηταν ακριβως) και εφαγε σουτ. Κατεβασαμε στη συνεχεια Lineage(14.1/7.1.2) και αφου εγιναν τα προβλεπομενα (το τηλ. ηταν ηδη ξεκλειδω…

• εγω κατεφυγα τελικα σε LOS 14.1 και χαιρετησα για την ωρα την ΜΙ και τα κινεζικα στολιδια χωρις ουσια. Καλυτερη εκμεταλλευση, μεγαλυτερη ευελιξια, βαθος επιλογων και φυσιολογικη καταναλωση μπαταριας με ANDROID 7.1.2. καλο βραδυ και καλη συνεχεια. Εαν δεν απαγορευεται απο του Mods, θα πω και πιο πολλες λεπτομερειες. Ευχαριστω.

• Καλημερα σε ολους/ες. Μετα και τη ληψη της νεας εκδοσης MIUI (λεμε τωρα) 9.2.3.0 ΜΒΕΜΙΕΚ, υπαρχει τεραστια διαφοορα στην καταναλωση της μπαταριας του κινητου. Απλα ειναι σαν να εχω αλλαξει μπαταρια και απο 4100mAh να εχει 3000. Η ταχυτητα με την οποια αδειαζει ειναι σαφως πολυ χειροτερη και δεν ξερω αν πρεπει τελικα να συνεχισω με αυτη τη ρομ ή να προοσπαθησω να γυρισω στην παλαια καλη.... ΔΛΔ, απο 2+ περιπου ημερες (αναλογα με τη χρηση) τωρα μου βγαζει 1+..... Απο οσα εχω διαβασει και σε αλλα (…

• twrp - root ΚΑΤΕ [SOLVED]

stavroulabi - - Recoveries

Μήνυμα

Μήνυμα

μπηκε και το SUPER SU ολα καλα εκτος του LAPTOP κανει ξαφνικα μαυρη οθονη και σβηνει. οχι συνεχεια αλλα ακαθοριστα το φοβαμαι λιγο για πολλα πολλα. μη μου κανει κανα χουνερι την ωρα που φλασαρουμε γιατι μετα ειμαστε για τα πανηγυρια...... αντε καλο ββραδυ σε ολη την κομπανια

Μήνυμα

αληθεια ειναι αυτο αλλα οσο να ναι σας τα επρηξα τα συκωτια λιγο. να ειστε καλα

Μήνυμα

σας τα εχω κανει τσουρεκια/..... με το συμπαθειο...

Μήνυμα

Ευχαριστω λοιπον @derveni

Μήνυμα

Lazy flasher (μου το ειχε συστησει ο derveni προχθες και μαλλον κολλαει παντου) και σωθηκαμε εστω και με επαναφορα συστηματος ..... κατι σαν Fatory reset μη με ρωτησετε γιατι αλλα εγινε απλα ξαναπερναω εφαρμογες τα τηλεφωνα και τα αρχεια μας ειναι οκ ευχαριστω και συγγνωμη για το σουσουρο

Μήνυμα

συγγνωμη =============== Δεκ 12th 2017, 6:01pm =============== πηγα να παρω τα παιδια απο μαθημα

Μήνυμα

παιδια βοηθεια αμεσα καιγομαι...........

Μήνυμα

ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑΣΑ την twrp toy SITE kai οτα εκανα ρεβοοτ κολλαει στο ΜΙ βοηθειαααα

Μήνυμα

καλησπερα και απο εδω. παρακαλω πολυ μια επαναληψη το πως εγκαθιστουμε (και ποιο) TWRP στο ΚΑΤΕ μου. προχθες εκανε ο συζυγος στο ΜΑRKW αλλα δεν το πολυθυμαται...... επισης στη συνεχεια θα κανουμε και ROOT φυσικα ισως και μεσα απο το TWRP. Το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωμενο και φοραει την τελευταια Global Stable. Ευχαριστω.

• δεν περναει το Tethering ..... τρεις φορες το παλεψα και τιποτα αυτα. ευχαριστω. ευχομαι να ειστε καλα

• ναι σε ολα =============== Δεκ 12th 2017, 8:50am =============== Καλημερα μηπως θα μπορουσαμε να βαλουμε το θεμα μου στο Section του REDMI 4 PRO? Ισως εχω μεγαλυτερη τυχη εκει.......... ευχαριστω

• Καλημερα δυστυχως σε ΜΑΡKW δεν μου δουλεψε βγαζει μηνυμα οπως στο συνημμενο 3 φορες και σε cmd και σε Power Shell αλλα δεν.... καποια βοηθεια?