Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 96.
-
160 χαρακτηρες σε SMS
Μήνυμασυγγνωμη εαν ποσταρω σε λαθος μερος.... τα παραπανω ισχυουν και για κινητα με Global Rom (τελευταιες)? συγκεκριμενα το ΚΑΤΕ και το ΜΑRKW! ευχαριστω
-
Ξεκλειδωμα ΚΑΤΕ
Μήνυμαευχαριστω
-
Ξεκλειδωμα ΚΑΤΕ
ΜήνυμαΣας ευχαριστω. το κανω και ξαναμιλαμε. Βασικα το εκανε ο συζυγος για το MARKW που εχει και εχουμε καποια εικονα. απλα μας εχει δοθει η εντυπωση πως το ΚΑΤΕ ειναι καπως ιδιαιτερο. εχει και κατι θεματακια το κινητο τελευταια και σκεφτομαι να το ¨μαζεψω¨ λιγο....... παρακαλω μεινετε συντονισμενοι..... καλημερα =============== Δεκ 8th 2017, 9:56am =============== και μια τελευταια..... απο drivers επιλογη 1 και μετα 3 ή 4? εαν πανε επισης καλα ολα βαζω TWRP kai κανω Back up klp.....
-
Ξεκλειδωμα ΚΑΤΕ
ΜήνυμαΕχω το τηλεφωνο θεματος κα θελω να το ξεκλειδωσω εχω κανει την αιτηση, πηρα το οκ απο την εταιρια και τωρα πρεπει να το συνδεσω και να κανω τη διαδιακασια ... η ερωτηση ειναι αν απρεπει να βαλω DEV rom οπως λεει ο οδηγος ή να το συνδεσω κατευθειαν και να το κανω? η αληθεια ειναι πως δεν κατεχω και φοβαμαι μην κανω κουτουραδα ευχαριστω!!! υποψην, φοραει την τελευταια GLOBAL OFFICIAL
-
μππορει να ξενυχτησα αλλα εμαθα.....χαλαλι!!!!!!!! ΠΡOΣOXHHΗΗΗΗ Μην εγκαταστησετε για κανεναν λογο το SU πανω απο την εκδοση 2.65. (ειδικα τη 2.8χχ) ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ-ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ. Για καποιο λογο μαγικο, προσπερναει τα παντα και ακυρωνει τη διασυνδεση του κινητου με τον Η/Υ..ετσι καταληγει το κινητο να φορτιζει μονο και να ειναι ορατο μεσω Rcovery ή Fastboot. Eπισης να αναφερω οτι δεν καταφερα να εγκαταστησω αλλο APP για ρουταρισμα (δεν ξερω γιατι - το ππαλεψα 2…
-
μη βαρατε παιδια ειναι γνωστο εξαλλου οτι ο/η νεος/α θα τηνν κανει τη μα...... λοιπον δεν μπηκε καν σε edl mode , εκανε απλα επανεκκινηση μονο του .....οποτε ολα καλα. απο εκει και περα εβαλα twrp οπως επρεπε, εκανα ρουτ, και παω α βαλω και το dolby atmos .... για την ωρα δεν εδιαφερομαι για αλλαγη ρομ. ευχαριστω πολυ ολους/ες για τη βοηθεια. ηταν σοκαριστικη η αμεσοτητα σας καλο βραδυ υγ την επομενη θα παιξω με το RDMI NOTE KATE που εχουμε στην οικογενεια νμιζω αυτο θα ειναι λιγο πιο δυσκολο???…
-
Λοιποοονν..... εκανα οτι ελεγε ο εξαιρετικος οδηγος. ομως στο τελος τα πραγματα μπερδευτηκαν καπως... ενω λοιπον ο επεξεργαστης ειναι Qualcom, στα PORTS βλεπω Media Tek Preloader USB VCOM (Android) (com3) εκανα επανεκκινηση 2 φορες με εντολη ''adb reboot edl'' Μπηκα σε RECOVERY, εκανα DOWNLOAD και εβγαλε το Media Tek Preloader USB VCOM (Android) (com3) Μηπως επρεπε να βγαλει το Qualcomm HS-USB QDLoader 9008???? αν δε χρειαζεται αυτο το κομματι το παραταω...... οποιος μπορει ας βοηθησει
-
Καλησπέρα. Στ κινητό μου δεν υπάρχει twrp. Είναι αγορασμενο με global stable rom και δεν έχω δυνατότητα να μπω σε twrp και να κάνω root κλπ. Επίσης δεν τα έχω καλά με τον ΗΥ και η διαδικασία με τους drivers κλπ μου φαίνεται βουνό. Υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει? Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ αλλιώς Δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά αν όχι διαγράψτε το. Περιοχή Ανδραβίδα.
-
Redmi 4 pro
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ. αναγκαστικα πλεον περιμενουμε εξελιξεις
-
Redmi 4 pro
Μήνυμακαλησπερα σε ολους-ες εχει καποιος ιδεα εαν τελικα θα βγει εκδοση MIUI 9 για το τηλεφωνο του θεματος (stable global) και ποτε? εχω αρχισει να εκνευριζομαι....όπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι.............. κριμα παντως γιατι νομζω μας δουλευουν.
-
Lenovo A5500H tablet
ΜήνυμαΚαλησπερα εχουμε ενα ταμπλετ και το εκανε ρουτ ο συζυγος για να περασουμε κατι καλυτερο (υποτιθεται) σα λειτουργικο ή ρομ.... παιζει να ξερει κανεις κατι και να μπορει να μας βοηθησει? Ξερουμε βεβαια πως η εταιρια δεν .....τραβαει οποτε ψαχνομαστε αλλου εκδοση Android 4.4.2 Βασικο Φασμα A5500H V.34, 2015/03/24 Kernel 3.4.67 Rom A5500H_A442_000-029_150324_ROW Ευχαριστουμε...