Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-51 από 51.

• CALLS BLACK LIST

ioannis rhgas - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Γνωρίζει κάποιος εάν "δουλεύει" η εφαρμογή Calls Blacklist? Σε μένα όχι. Τελικά κάθε στιγμή ανακαλύπτω και κάτι. Ελπίζω όλα να διορθωθούν σε μελλοντική αναβάθμιση.

• Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν ρυθμίζεται ο τόνος της δόνησης; Επίσης δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε πλήρη οθόνη, ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις, το cosmote tv go. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Άρα την V11.3.5.0.PFCEUXM δεν μπορώ να την κατεβάσω;

• Συγνώμη. Προηγούμενη ήθελα να γράψω.

• Και για το ότι δεν μπορώ να βάλω πριν ή επόμενη έκδοση;

• Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Τι διαφορά έχει η 11.3.4.0.PFCMIXM έκδοση που έχω με την PFGEUXM; Επίσης προσπαθώ να περάσω κάποια άλλη έκδοση, αλλά δεν μου το επιτρέπει. Επισυνάπτω τις λειτουργίες που εμφανίζονται. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66265/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66265/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66265/Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος. Σε παλαιότερες συσκευές όταν ήμουν κατειλημμένος και ερχόταν κάποια ειδοποίηση λάμβανα ένα ηχητικό σήμα (ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος της εφαρμογής viber, messenger, sms κλπ). Είναι θέμα ρυθμίσεων ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή; Καλή χρονιά σε όλους.

• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη θέαση των προγραμμάτων της εφαρμογής cosmote tv go. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε full screen.

• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος. Σε παλαιότερες συσκευές όταν ήμουν κατειλημμένος και ερχόταν κάποια ειδοποίηση λάμβανα ένα ηχητικό σήμα (ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος της εφαρμογής viber, messenger, sms κλπ). Είναι θέμα ρυθμίσεων ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή; Καλή χρονιά σε όλους.

• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις όταν είμαι κατειλημμένος. Σε παλαιότερες συσκευές όταν ήμουν κατειλημμένος και ερχόταν κάποια ειδοποίηση λάμβανα ένα ηχητικό σήμα (ο οποίος ήταν ο αντίστοιχος της εφαρμογής viber, messenger, sms κλπ). Είναι θέμα ρυθμίσεων ή δεν το υποστηρίζει η συσκευή;

• ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Μήνυμα

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος στο forum και νέος κάτοχος ενός xiaomi mi 9 lite. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τη θέαση των προγραμμάτων της εφαρμογής cosmote tv go. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω σε full screen.