Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 113.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Ειμαι στην διαδικασία της εντολής" adb reboot edl" για να κάνω install τους Qualcomm QDloader usb drivers ,όλα καλά μέχρι την εντολή edl , δηλαδή αντί να κάνει reboot στην μαύρη οθόνη με το κόκκινο λεντακι ,κάνει κανονικό reboot.

• Σε ευχαριστώ... Τσεκαρω και θα ενημερωσω.

• Ναι έτσι είναι ,με μία unofficial ήρθε ,το θέμα είναι ότι στο PC μου γίνεται ένα μπαχαλο από drivers ,οι universal drivers θα δουλέψουν για το Mi Max?, Θυμάται κάποιος πως μπορώ να κάνω καθαρισμό του pc από τους drivers προηγούμενων κινητών?

• Καλημέρα σε όλους... Εχθες παρέλαβα το 64αρι Mi Max και ήρθε με global stable , κατέβασα την τελευταία miui 8 dev από en.miui για να την περάσω με το updater και μου γράφει ότι δεν το βρίσκει το update , τι κάνω λάθος βρε παιδιά?

• Xiaomi Mi Max

Ampelift - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

d65343978a83f43ad326f03392e8b6e9.jpg f7632e51ac71bfe2e0596f3aa40d4dd9.jpg d540a3fdc4e10f1c0bee8a5e51483605.jpg 80c6237ededcf360491f9d40621f29a6.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Αυτό προσπαθώ να καταλάβω , θεωρητικά το PRO είναι η έκδοση 4/128 ,αλλά λόγο ίδιου επεξεργαστή SD652 παίρνει την ιδια rom.

• Καλησπερα παιδια... Για το 64αρι κατεβάζουμε την Pro ?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadioactiveToy: “Καθόλου άδικο. Παντως τη βλέπω τη δουλειά με όσους περιμένουν την 4/128 έκδοση και τους αναποφασιστους, θα ανακοινωσει σε κανα διμηνο η Xiaomi κανένα Μi Max 2 και θα αρχίσουν τα διλήμματα.... Sent from my MI MAX using Tapatalk” Δεν είναι Σειρά Redmi, μην φοβάσαι... Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadioactiveToy: “Μετα απο 3 μέρες που έχω το max μπορώ να πω οτι ειναι απολαυστικό. Και η κινεζική οφισιαλ δεν ειναι κακή . Καθάρισα τις σαβουρες και ολα πάνε ρολόι. Εβγαλα τη θήκη σιλικόνης γιατι μου κανει κόλπο διαθλασης φωτός οταν βγάζω φωτογραφια νύχτα με αποτέλεσμα να ειναι θολη η φώτο (κουφο??) . Ετσι εχω την smart case με το παραθυράκι που δεν βολεύει κ πολύ στο πιασιμο. Με τη smart case θα ηθελα να βγαζει φωτο χωρις να την ανοιγεις (οπως στο s7 edge) αλλα δεν μπορούμε να τα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από iacovides: “Σκέφτομαι να δώσω το Mi4 στον μικρό και να πάρω η το Mi5 η το Μαχ. Σίγουρα το Mi5 είναι πιο δυνατή συσκευή όμως το Max έχει άλλα προτερήματα. Τι να διαλέξω άραγε?” Σε πληροφορώ ότι σε καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά το MAX είναι σφαίρα, στο λέω γιατί ήμουν απ τους πρώτους που πήρα Mi5 3/32 και το είχα περίπου 1 μήνα, μόνο στο antutu θα δεις διαφορά αλλά μόνο εκεί... Sent from my MI MAX using Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Κοιτα αυτό που μπορώ να σου πω για να έχεις της επαφές σου είναι να μπεις απ τον υπολογιστή στο Gmail σου και εκεί που είναι οι επαφές σου να της κάνεις εξαγωγή σε VCF μορφή... Σου έχει τέτοια δυνατότητα, και μετά αυτό το αρχείο βαλτω στο κινητό σου, και κάνε import μετά απ το αρχείο. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RadioactiveToy: “Κάνω reset ακολουθώ τον οδηγό για να βάλω gapps μεσω mi market και δεν μπορω να κάνω sync contacts και calendar (δεν μου τα εμφανίζει). Το ιδιο και αν κατεβάσω το google installer και το εγκαταστήσω από το storage. Τι μπορεί να φταίει? Εχω φάει 10 ώρες και τίποτα. Είμαι με 7.3.14 official chinese- english.” Καλημέρα... Δοκίμασε με αυτό το tool... en.miui.com/thread-286862-1-1.html Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Nexus 6p

Ampelift - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Με διαφορά το καλύτερο Nexus μέχρι σήμερα , απ της συσκευές που ευχαριστηθηκα παρα πολυ...

• Για δοκιμασε να φτιάξεις εναν φάκελο μεσα στην εσωτερική και να τον ονομάσεις (dowloaded_rom) ,και βαλε εκει το αρχείο της 8 alpha και ονομασε την update .

• Δεν θα σου περάσει με την 7.3.15.0 ,το ιδιο έβγαζε και σε εμενα , δεν ξανα δοκίμασες οπως σου είπα με την 7.3.14.0 ? Ρε συ Πετρο μην βαριεσαι , και κανε downgrade στην 7.3.14

• Αυτο σου γράφω βρε Πετρο , ξανα πέρασε την 7.14 να κανείς downgrade και χωρίς να στίσεις την συσκευή δοκίμασε παλι την miui 8 .

• Παράθεση από petran66: “@Ampelift πες μου και μένα αν θέλεις τι να κάνω σχετικά με την Άλφα που σε ρωτησα πιο πάνω Sent from my MI MAX using Tapatalk ” Καλημερα Πετρο... Η 7.15 δεν κανει θελει την 7.14 , κατεβασε την 7.14 - bigota.d.miui.com/V7.3.14.0.MB…BCCNDC_848450b6b0_6.0.zip ,βαλτην στην εσωτερικη και με το updater περασε την να φυγεις απ την 7.15 και μετα προσπαθησε παλι να περασεις την alpha 8 .

• Καλημέρα στην παρεα... Θα Βγάλτε και για το Max παιδιά...?