Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 113.

• Μπες στο Mi Market ultraimg.com/image/ybQa Ψάξε γράφοντας στο κουτάκι αναζήτησης την λέξη Google. Συνεχίστε επιλέγοντας το αποτέλεσμα με το μπλε ή το πράσινο εικονίδιο. ultraimg.com/image/ybdb Πάτα Install στο 1ο εικονίδιο που θα εμφανισθεί. Ξαναπατήστε το όταν αλλάξει σε Launch. ultraimg.com/image/ybdd - ultraimg.com/image/ybdj Αμέσως θα ξεκινήσει ο installer των GApps και μπορείς να εκκινήσεις την εγκατάσταση πατώντας τον μπλε κύκλο. ultraimg.com/image/ybd5 Στην συνέχεια θα εγκατασταθούν: Goog…

• Απ την στιγμή που ειναι ενα μεγάλο update για εμένα ναι πρέπει να κάνεις Factory reset και να στίσεις την συσκευή σου απ την αρχή ,ούτε τα backup απο Mi Cloud μην περάσεις, κατευθείαν... setup as new.

• Xiaomi Mi Max

Ampelift - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

miui_MIMAXAlpha_6.5.31_d715d18510_6.0.zip Κατέβασε την rom και βάλτην στην εσωτερική μνήμη, πήγαινε στο update app και πάτα πάνω δεξιά της 3 τελείες "..." μετά πάτα (choose update package), πρόσεξε γιατί πρέπει να είσαι σε αυτήν την Έκδοση - (V7.3.14.0.MBCCNDC ), ουσιαστικά δλδ περνάς την rom μεσο recovery σαν update, αν είσαι στην miui 8 alpha team θα παίρνεις και OTA της alpha rom, αν δεν είσαι δεν θα σου έρχονται τα OTA. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Xiaomi Mi Max

Μήνυμα

Λοιπόν... fb18fb0c81a15f7520429038ebf63ce6.jpg 9c8b26d434fc26e5df005a56ad9796b9.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Παράθεση από RadioactiveToy: “Παιδιά σκέφτομαι από honorbuy ή ibuygou τις ευρωπαικές τους αποθήκες. Εσείς από που το πήρατε? Προβληματίζομαι για τη rom του που είναι η official Κινέζικη-Αγγλικά χωρίς δηλαδή playstore. Σε αυτή την περίπτωση πως το χειριζόμαστε το θέμα? ” Honorbuy με διαφορά , ακριβο στα μεταφορικά του αλλα απο Ιταλια σε 1 εργάσιμη στην πορτα σου ,οσο για την συσκευή? την εχω 2 εβδομάδες περιπου και δεν παίζεται ειναι πανέμορφη με μπαταρια φορτηγού και φυσικά πύραυλος, lag ουτε με…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Παράθεση από Ampelift: “Ετσι ετσι... Για να μαζευόμαστε η κάτοχοι Mi Max... Αυριο πρώτα ο θεος θα πάρω την Miui 8 alpha απ οτι μου είπαν στο en.miui.com ,αντε να δουμε... ” Φανταζομαι αναφερεσαι στην αναβαθμιση απο miui 7 σε 8 ετσι? :)” Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Ετσι ετσι... Για να μαζευόμαστε η κάτοχοι Mi Max... Αυριο πρώτα ο θεος θα πάρω την Miui 8 alpha απ οτι μου είπαν στο en.miui.com ,αντε να δουμε...

• RE:

Ampelift - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Για τα δικά μου δεδομένα πααααρα πολύ καλες. Εστί κι αλλοιως ποτε για μένα δεν είναι κριτήριο σε ένα smartphone η camera. Αλλα τις βρίσκω πολυυυ καλες, εμενα με ικανοποιούν πληρως. Αν μπορείς βαλε και καμια νυκτερινη, με φλας και χωρίς και κανένα videάκι για να δούμε .....” Θα ανεβάσω σήμερα, και κακός δεν της ανέβασα από server για να είναι ατοφιες. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Ένα δείγμα φωτογραφίας του Mi Max... b97d90a70839f7d7a8f82a72a677a21e.jpg ceab80135636400a95593d2d156d549d.jpg7426a2e3c298004498b91f68194ef16d.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Ελα υπολόγισε με για μια σιλικόνης θηκουλα, γιατί αυτές που έχω παραγγείλει από ebay θα αργήσουν. Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά... Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία και αναμένουμε την επόμενη συνάντηση... Να είστε καλά όλοι με υγεία... Απο εμενα και την Ρεβέκκα (virland)... Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα... Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “θηκουλα συλικονουχα διαφανής στα 15€ και tempered glass 9€.. πείτε μου να βάλω παραγγελία” Αν ξέρεις πες για χρόνο παράδοσης? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Xiaomi Mi Max....!!! Η μπαταρία σε αυτήν την συσκευαρα δεν νιώθει...!!! 0f7d2bbdd92aacb4a38cd01197b7d6cd.jpg b5910064f7eea690ed563b3d7f3b54a8.jpg 489005ff9e77a4003b61f8a2a56ed8e3.jpg 4ef5d59027b1f0223288bc8847cda850.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από ktsak: “Καλο, αλλα είπαμε πάμε για 4/128 ” θες να μαθω τιμουλα??” Αντί για τιμουλα δεν ρωτάς για θηκουλα? Sent from my MI MAX using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από petran66: “Παράθεση από ktsak: “petran από που το χτύπησες? Δυστυχώς επειδή θέλω το 4/128 πρέπει να περιμένω .... ” Aπο γνωστο μου Κινεζο(!!).Πηρα το 32αρι 320 ευρω.Πιστευω να μη μου επιασε τον ποπο!!Εχω παρει απο αυτον και 3 Νote 3 pro τα οποια τα πουλησα!Το τελευταιο που ειχα εγω,το πουλησα χθες για να παρω αυτο!!Πιστευω να εκανα καλα.Το μονο που σκεφτομαι,ειναι που πρεπει να περιμενω τους εξπερ εδω να αρχισουν να φτιαχνουν καποια Ελληνικη ρομ!Η πλακα ειναι οτι το ξεκλειδειμα με π…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από koko: “@Ampelift πως το νιώθεις στο χερι ως προς το μέγεθος? Μπορείς να το χειριστεις με ενα χερι? Επίσης, ποσο καιρό περιμενες ναα ερθει?” Καλημέρα... Είναι μεγάλο τηλέφωνο αλλά γενικά πολύ μαζεμενο για 6.44 ίντσες, επειδή είχα και το Z Ultra το Mi Max είναι αρκετά πιο βολικό στο κράτημα, βέβαια χρήση με το ένα χέρι την ξεχνάς, είμαι 1.90 και με δυσκολία κάνω κάποιες κινήσεις στο ενα χέρι... Είναι και επικίνδυνο να σου πέσει. Το αγόρασα από HonorBuy και παρέλαβα σε 1 εργάσιμη. Παρά…

• Λοιπόν κάτι λίγα για την συσκευή μετά από 1 μέρα μαζί της, η οθόνη πολύ καλή και χορταστική, έκανε δύο αναβαθμίσεις του πέρασα playstore και Google services, calendar και contacts συγχρονισαν άψογα, η μπαταρία δείχνει να μην καταλαβαίνει , καλό saturation χρωμάτων... Αρκετά ζωηρά, ο ήχος απ τα ηχεία δυνατός και με σχετικά καλό μπάσο, το τσιτωσα και δεν άκουσα παραμόρφωση. Εχει double tap 2 wake απο default, η μπαταρία φαίνεται απίστευτη απ της 6 το παλεύω με τα update και το στήσιμο, είχε 50% ότ…

• Εχθές παρέλαβα το Mi Max 3/32, πραγματικά πολύ όμορφη συσκευή. Μόλις έχω καλύτερη εικόνα απ την χρήση θα κάνω και ένα μίνι review... Για όσους έρθουν το Σάββατο θα το έχω μαζί μου φυσικά αφού το πήρα για κύρια συσκευή. 5936441d358b6bac8fc8f5392eadf3da.jpg Sent from my MI MAX using Tapatalk

• Εκτός απρόοπτου αυτήν την εβδομάδα θα εχω ενα Mi Max 3/32 οπότε και θα το φέρω στην συνάντηση...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835