Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 113.
-
Καλημερα στην παρεα... Εχθες παρέλαβα ενα Redmi 3 Pro και φυσικά εξεπλάγην ευχάριστα , εχω και το Redmi 3... η διαφορά πέραν της ram και της εσωτερικής μνήμης... σε επίπεδα αίσθησης κατασκευής και ποιότητας ειναι τεράστια...υπερ του Redmi 3 pro που σου δίνει την εντύπωση οτι κρατάς αρκετά ακριβότερη συσκευή .
-
Πραγματικά πολυ όμορφη συσκευή δεν περίμενα τπτ λιγότερο απ την Xiaomi , ομως για εμενα το μέγεθος του Mi Note ειναι ταβάνι , όσοι βέβαια μπορούν να έχουν bluetooth για της κλήσεις τους η απλά τους αρέσει αυτο το μέγεθος ειναι συσκευαρα...
-
Παιδιά κάποιο νεο με την 7.3 για ido και Vigor ? Βλεπω ουτε η Developer έχει αλλάξει... Ειναι απλά καθυστέρηση ? η υπάρχει θέμα με της συγκεκριμενες συσκευές ?
-
Κάποιο νέο με την 7.3 για το Virgo ?
-
Καλησπέρα και Χριστος Ανεστη... Όλα καλά σε Mi5 άψογη η rom σας ευχαριστώ πολύ... Περιμένω την stable 7.3 για το Mi Note μου , ελπίζω να βγει αύριο η μεθαύριο .
-
Παράθεση από Sitalkas: “Μόνο εγώ άρχισα και κουράζομαι απ τις διαρκώς νέες παρουσιάσεις; Οι κάτοχοι του Mi Note δεν το χουν ούτε χρόνο, πλήρωσαν άνω των 500€ και βγαίνουν πάλι 2οι και καταϊδρωμένοι. Επίσης η διάκριση των συσκευών της Xiaomi, σε αυτές που θα χουν MIUI8 και τις άλλες είναι εντελώς λάθος. Μέχρι τώρα, κι ορθώς, ακόμα κι η αρχαιότερη και φθηνότερη συσκευή της, το redmi 1, δεχόταν το τελευταίο UI της εταιρείας κι αυτό σου δινε κάποια εμπιστοσύνη σε αυτή - ότι δεν είναι no-name κινεζιά…
-
Παιδιά καλησπέρα... So far so good... Ολα καλά με την Multilang ,περάστηκε εύκολα χωρις να συμβεί κάποιο απρόοπτο ,επιτέλους συγχρόνισαν ολα κανονικά (επαφές+calendar) εχει Ελληνικά αλλα καμία σχέση με την δουλειά που κανουν τα παιδιά εδω σε εμάς ,ειναι οκ ομως μεχρι να βγει η δικη μας gtv ,η μπαταρια του πηγε αρκετά καλα με 14 ωρες αναμονή 25% υπόλοιπο και 4.30 ώρες οθόνη , ολα ανοιχτά (notification για facebook,email,messenger,viber+4g+wifi) αρκετη χρήση google maps ,λιγο browsing ,πολλές κλήσ…
-
Τι να σου πω φίλε μου ο καθένας οπως τον εξυπηρετεί... εγω η σε μπουφαν η στο τσανατκι ,το Mi5 εχω εδώ και 1 εβδομάδα και τέτοια εντύπωση οτι σπάει ετσι εύκολα δεν μου έχει δώσει , δεν θέλω να δοκιμάσω κιόλας για να λεμε και την αλήθεια , δεν έχω λόγο να πιστέψω και ενα τυχάρπαστο τύπο που ανέβασε βίντεο .
-
Καλημέρα σε ολους και καλο Σ.Κ... Παιδια ποτε δεν κατάλαβα αυτές της μ....ς των Κινέζων , ποιος θα πάρει μια συσκευή με κόστος 400+ ευρω και θα κάτσει να της ασκήσει πίεση ? , και φυσικά ποτε δεν βάζω τηλέφωνο σε κολωτσεπη η τσέπη κανονική... τα μεγέθη των κινητών πλέων δεν το επιτρέπουν και δεύτερων φοβαμαι μην γίνει ζημιά σε κατι που κοστίζει αρκετά...εκτός και αν σας περισσεύουν βρε παιδιά και δεν σας νοιαζει...
-
Καλημέρα... Λοιπόν πέρασα με apk τo google contacts και μου εμφάνισε τον συγχρονισμό και της επαφές στο google contacts εδώ της εμφανίζει κανονικα, όμως στο mi contacts ακόμα λέει 0 , το θέμα είναι ότι μόλις ανοίξω 2-3 φορές της επαφές απ την εφαρμογή της google κάπου μπερδεύει και πάει και το ανοίγει με την εφαρμογή της miui και εκεί δείχνει 0 Γιατί φυσικά εκεί δεν έχει συγχρονισει... Τι να πω είναι να σκάσω , δεν μου έχει ξανά τύχη τέτοια ταλαιπωρία για επαφές . Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρ…