Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.

• Παιδια καλησπέρα... πηρα ενα mi5 σημερα και εχω θεμα με της επαφες, δεν της συγχρονίζει με τιποτα , ενω εχω περάσει playstore και εχουν συγχρονιστεί τα παντα οι επαφες δεν...

• Mi5 Black vs Mi5 White

Ampelift - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

I prefer white...!!! Black= fingerprint magnet

• RE:

Ampelift - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Ampelift: “Παιδια δεν θυμάμαι που ,κάπου διάβασα για μπαταρια 3600 . Λογικά θα είναι πάνω κατω ιδια μπαταρια σε διαρκεια με το Mi Note Pro...αν οχι χειρότερη... ” Με τον Snapdragon 820 όμως παίζει να κρατάει αρκετά περισσότερο από το Note Pro...” Μακάρι... Πάντως η 3600 σε 6.4 ίντσες με 2k ανάλυση είναι μικρή , και δεν νομίζω ο 820 να μπορεί να κάνει θαύματα... να σώσει κάπως την κατάσταση ναι... Για εμένα αυτό το μέγεθος με αυτήν την ανάλυση θέλει το λιγότερο …

• Παιδια δεν θυμάμαι που ,κάπου διάβασα για μπαταρια 3600 . Λογικά θα είναι πάνω κατω ιδια μπαταρια σε διαρκεια με το Mi Note Pro...αν οχι χειρότερη...

• Παιδιά Καλημέρα... Στο minideal όταν επιλέγω ευρωπαϊκή αποθήκη και πάω να προχωρήσω την αγορά μου βγάζει επιλογή για ems και Singapore post μονο , υπάρχει κάτι που κάνω λάθος? Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια καλησπερα... Ξερουμε κατι για το -grossoshop.net/ ?

• Αγορά mi5 pro

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “The presentation of mi5 been two months, the Samsung Galaxy s7 find it at 570-650 euro has guaranteed, 513euro gave one months ago and still waiting. ” Good evening... Please remind me something... S7 with 650 euros edge edition, 570 euros for flat edition has only 32gb of internal memory correct ? For me? it worth the waiting time to get 128gb for 550 euros . You won' t find any big brand (Apple, Samsung, Lg, Huawei...) that gives you flagship with 128gb in this price rang…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mitch002: “Thanks for the kind words guys and thanks for the warm welcome also Battery as far as im using it for already 3 weeks. full charge in the morning 8am after going thru the day, messengers, wifi, mobile data, calls, text and some youtube movies right now its 3:30pm here and im still at 62% not bad really” Hi Mitch... Pretty decent battery life , can you please upload a screenshot with the battery stats... Thank you in advance. Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Ta…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Δυο-τρεις έχουν παραλάβει στην Ελλάδα. Άλλος λέει 4 ώρες, άλλος 6...” Υπό προϋποθέσεις οι 4 ώρες είναι αξιοπρεπής χρόνος , δλδ αν οι 4 ώρες βγήκαν σε 1 ημερα αναμονή δεν είναι κακός χρόνος. Τώρα οι 6 ώρες καλό θα ήταν να ξέραμε το χρήση έκανε στην συσκευή του , το 4 ώρες μου φαίνεται ποιο κοντά στην πραγματικότητά. Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Mi5

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά... Σκέφτομαι την αγορά του Mi5 με τα 3gb το 64αρι , ο μονος μου ενδοιασμος ειναι η μπαταρια του ,εχω παραγγείλει και περιμένω και το Redmi Note3 pro...φυσικά ενα απο τα δυο θα κρατήσω. Έχει παραλάβει κάποιος να πει έτσι μια πρώτη γνώμη για την μπαταρια του ?

• RE:

Ampelift - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Παράθεση από Ampelift: “Λογικά όμως πρέπει να είναι πίσω σε update έτσι δεν είναι? Δλδ η Αγγλοκινεζικη είναι πάντα μπροστά σε update? ” Φανταζομαι πως ναι ... οι stable γενικα ειναι πιο πισω σε update απο οτι οι dev και οι Global ειναι πιο πισω απο οτι οι αγγλοκινεζικες... και σκεψου για την global δεν εχουν βγαλει καν dev (και δεν ξερω καν αν θα βγαλουν).” Θα προτιμήσω για αρχή την Αγγλοκινεζικη και θα αρκεστώ να περάσω gapps , και αργότερα βλέπουμε... Στάλθηκε από το S…

• RE:

Ampelift - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “Δεν είναι η μόνη διαφορά. Έχει Google apps (ενώ οι κινέζικες δεν έχουν καθόλου), έχεις διαφορές γλώσσες (αλλά όχι ελληνικά) , δεν έχει προεγκαστημενες αρκετές κινέζικες εφαρμογές.” Λογικά όμως πρέπει να είναι πίσω σε update έτσι δεν είναι? Δλδ η Αγγλοκινεζικη είναι πάντα μπροστά σε update? Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Pro ???

Ampelift - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα... Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το είδα τώρα και είπα να το ανεβάσω.... Xiaomi Redmi 3 Pro: Επίσημα η νέα έκδοση με αισθητήρα αποτυπωμάτων και 3GB RAM Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Ampelift - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Πως αγοράζεις από Ali φίλε μου? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα , εχω βάλει την Revolut στο Alipay , κατι σαν το paypal ειναι , ανοίγεις λογαριασμο εκει και βαζεις οποια καρτα θελεις , εγω εβαλα την revolut... έχω κάνει κάποιες αγορές μια χαρά όλα... Και ψάχνω γνώμες για τον συγκεκριμένο πωλητή. Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά , έχει κάποιος εμπειρία απ τον συγκεκριμένο πωλητή του aliexpress -m.aliexpress.com/store/storeHo…racelog=store2mobilestore ? Στάλθηκε από το SM-J500F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• H δεν εχει γινει ακομα λογο διαφοράς στην ωρα η ειναι μουφα η είδηση και αφορά της εκπτώσεις των Κινεζο καταστημάτων την σημερινή μερα .

• Έχουμε κάποιο νεο απ την παρουσίαση ?

• Redmi Note 2 ROMs

Ampelift - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παιδιά ελπίζω να στρώσει η μπαταρία γιατί με wifi+data κ αρκετή χρήση (facebook-browsing-φωτογραφική κ γενικά σκάλισμα ),το έβγαλα στης 6 το πρωι απο την φόρτιση κ αυτήν την στιγμή είναι στο 33% με 2 ώρες οθόνη .

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων στο messenger ,αλά πάλι τα ίδια .

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παιδιά κρασαρει το messenger , το εχει κάνει κ σε κάποιον άλλο ? είμαι με 5.9.2 ,όλα τα άλλα άψογα κανένα θέμα !!!