Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 205.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

pados1002 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παιδια κάποιος moderator να ενημερώσει τη λίστα με τις TWRP καθώς μετά το update σε 9.4.25-26 δε δουλεύει αυτή της λίστας? Έβαλα αυτή και δούλεψε... Με αυτή της λίστας μετά το update, το reboot σε recovery με πήγαινε απλά σε fastboot.

• NO updates

pados1002 - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

@tkvkp ναι για cosmote πάντα... Το γύρισα σε 6x wayne του δοκίμασα την xiaomi.eu miui 10 αλλά και πάλι τπτ... Φλασαρα και havoc για 6x αλλά vowifi για κανένα λόγο... Οπότε συνοψίζοντας ούτε σε A2 ούτε σε 6X mode δουλεψε... Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως θέλει κάποια ρύθμιση στα profiles της cosmote...

• NO updates

Μήνυμα

Παιδια σήμερα ήρθε ειδοποίηση για 10.0.5... Δεν την έκανα καθώς πειραματίστηκα με Pixel Experience και havoc σε αναζήτηση λύσης Vowifi... Ενώ και οι 2 roms έχουν όλες τις επιλογές έτοιμες για Volte και Vowifi το μόνο που δουλεύει είναι το Volte... Έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το Vowifi? Είμαι ένα βήμα πριν το σπάσω ή το αφήσω στην άκρη καθώς το σήμα κινητής είναι αισχος... Είναι μεν αδύναμο γενικότερα αλλά σε όλες τις υπόλοιπες συσκευές μπορείς να μιλήσεις χωρίς να αναγκάζεσαι να βγαίνεις έ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδια έκανα το update στην τελευταία xtrv και θέλω να μου πει κάποιος τι είναι το dc dimming που προστέθηκε?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδια καλησπέρα... Σήμερα ξεκλειδώνει ο BL και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος οδηγός για TWRP και root για το MI 9 συγκεκριμένα... Επίσης αξίζει να φλασαρω κάποια άλλη rom πέραν της global official με την οποία ήρθε?

• NO updates

Μήνυμα

Εγώ που έχω βρει το ota της 10.0.5 πως μπορώ να το flashαρω μέσω του updater ή με οποιοδήποτε τροπο? Είναι zip αρχείο... Μπορώ να το τοποθετήσω μέσα σε κάποιον συγκεκριμένο φάκελο ώστε να το διαβάσει η συσκευή?

• VoWifi?

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι μάλλον κάτι που θα χρειαστεί αρκετές παρεμβάσεις από την ίδια την Xiaomi για να δουλέψει σωστά. ” Δηλαδή οι havoc και pixel experience πιστεύεις ότι δε θα δουλέψουν? Ρωτάω μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος πριν από μένα για να μη στήνω και ξεστηνω το κινητό χωρίς λόγο...

• VoWifi?

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά. Ανοίγω αυτό το θέμα μήπως και βρω απάντηση ή λύση για το A2 συγκεκριμένα. Υπάρχει κάποιος που να κατάφερε να δουλεψει το Vowifi? Το Volte δουλεύει μια χαρά αλλά το Mi A2 μου είναι άθλιο από άποψη σήματος (δεν ξέρω αν είναι προβληματικό ή όλα έχουν θέμα σε σημεία με χαμηλό σήμα). Ενώ όλοι οι διακόπτες στο μενού *#*#4636#*#* είναι στο on και μέσα απ' τον dialer προτίμηση σε Wifi, δεν δουλεύει. Επίσης αν υπάρχει κάποιος φίλος εδώ που να έχει βάλει κάποια custom rom ή οποία να δουλ…

• NO updates

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα... Έχω την 10.0.4 του Φεβρουαρίου η οποία έγινε ota upadte... Το θέμα είναι ότι η 10.0.5 που απ' ότι βλέπω έχει βγει εδώ και αρκετές μέρες δεν έχει εμφανιστεί... Έχω κατεβάσει το ota από στο pc και στο κινητό από xda αν δεν κάνω λάθος... Το θέμα είναι πως μπορώ να το δώσω χειροκίνητα?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδιά τα φώτα σας για το Mi 9 αυτή τη φορά (αν έχει ανοίξει άλλου σχετικό θέμα παρακαλώ ενημερώστε με)... Εχει θέμα με τις ειδοποιήσεις το GMAIL app. Έρχονται και εμφανίζονται κανονικά όλα τα εισερχόμενα στο Gmail οταν είμαι συνδεμένος σε wifi μαζί με ειδοποίηση στην αρχική... Όταν είμαι με δεδομένα δεν έρχεται ειδοποίηση αν και όταν ανοίγω το app έχει γίνει ήδη συγχρονισμός και υπάρχει το email στα εισερχόμενα... Καμία ιδέα?

• Παράθεση από amavroudis: “Έκανες το *#*#vowifi#*#*. ;;; ” Οχι αυτό είναι αλήθεια ότι δε το έκανα... Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω...

• Παιδια και στο Mi 9 το vowifi δεν παίζει... Το Volte με carrier disable δούλεψε άψογα... Τον διακόπτη για το Vowifi παρόλα αυτά δε μπορώ να τον ανοίξω μεσα απ' το dialer... Πιθανών να χρειαστεί root και magisk....

• Παράθεση από spideman3: “Καλορίζικο, καλοδούλευτο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστώ πολύ αν και είναι του κολλητού, αλλά θα το σκαλίσω ως ένα σημείο αν και ο συγκεκριμένος δεν πολυψαχνεται! Επίσης σε απόπειρα bootloader unlock, 360 ώρες αναμονή μου έδωσε...

• Ομορφιά!

• Παράθεση από spideman3: “Δες ποιες συχνότητες υποστηρίζει το Mix2 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πως ακριβώς να το δω???

• Παιδιά έχω το MIX 2 εδώ και σήμερα παρατήρησα το 4G+... Στα σημεία που εγώ έχω 4G αυτό δείχνει 4G+... Ήθελα να ρωτήσω γτ δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αν το MIX 2 είχε απ' την αρχή τη δυνατότητα ή αν προστέθηκε μετά?

• Παράθεση από flytouch1111: “@pados1002 Αυτό δεν το ήξερα. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ? Όλοι όσοι κρατάνε βιβλία, μπορούν να αγοράσουν χωρίς ΦΠΑ ? Μα απ όσο ξέρω τον ΦΠΑ τον καταβαλεις είτε έκτος είτε εντός χώρας! Και πως σου το υπολογίζουν χωρίς τον ΦΠΑ ? Ρωτάω επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από αμαζον! Υποθέτω και από το γερμανικό θα ισχύει το ίδιο έτσι δεν είναι ? Ευχαριστώ ” Σε όλα τα Ευρωπαϊκά amazon καθώς και σε άλλα καταστήματα τα οποία δέχονται να σου κάνουν αυτή την εξυπηρέ…

• Παράθεση από geozn8: “Φίλε από amazon.it στα 387€ πως σου βγήκε τόσο φθηνά και τι εννοείς με ενδοκοινοτική συναλλαγή ?? Τι έλεγε διαθεσιμο σε πόσες ημέρες και μόνο σε μαύρο σωστά ?? ” Η αγορά έγινε με τιμολόγιο και με χρήση Α.Φ.Μ. το οποίο σ επιτρέπει να αγοράσεις χωρίς την επιβάρυνση του Φ.Π.Α. της εκάστοτε Ευρωπαϊκής χώρας. Πρέπει να σαι είτε επαγγελματίας είτε αγρότης και να έχεις "βιβλία" εσόδων εξόδων. Επίσης χρώμα μόνο μαύρο και έλεγε άμεσα διαθέσιμο αν και δε το στείλανε ακόμη. Δεν ξέρω γ…

• Ναι αυτό το μοντέλο γράφει... Ελπίζω να μην έχουμε καμιά περίεργη έκπληξη...

• Παιδια μια ερώτηση για αγορά MI 9. Παρήγγειλα το MI 9 64GB από amazon.it στα 387€ περίπου για τον κολλητό μου με ενδοκοινοτική συναλλαγή. Επειδή στο τέλος της περιγραφής έλεγε Italian Version θέλω να μάθω αν θα ναι η κλασσική global έκδοση ή θα χει κάποια διαφορά?