Παιδιά επανέρχομαι και θέλω να ρωτήσω αν τελικά έχει καταφέρει κάποιος το wifi calling σε Mi A2? Σήμερα έκανα το Update του Φεβρουάριου και είπα μήπως δουλέψει άλλα τπτ...
Παράθεση από Murderous: “Καλησπέρα. Υπάρχει και άλλος που μετά το δεύτερο fix έχει ακόμα πρόβλημα με τη rom; μηνύματα, κλήσεις, mi account δε ξεκινούν με τίποτα. ” Εμένα έστρωσε πλήρως απ' ότι φαίνεται... Το θέμα που είχα ήταν με το face recognition αλλά επανήλθε πλήρως. Άλλο bug νομίζω ήταν το διπλό κλικ στο power button για τον φακό ο οποίος άναβε και έσβηνε αμέσως. Τώρα έστρωσε κ αυτό. Δεν παρατήρησα κάτι άλλο...
Παιδια μήπως έχει θέμα η αναγνώριση προσώπου στο upadte και συγκεκριμένα το IR γτ δυσκολεύεται να ξεκλειδώσει ιδιαίτερα σε χαμηλό φωτισμό αλλά και δε βλέπω το χαρακτηριστικό λαμπάκι να ξυπνάει...
Παιδιά με την XTRV μας και το 18.1 magisk, με hide στην εφαρμογή της piraeus δε μου δουλεύει το one touch... Μπορώ να μπω μόνο με 4-ψηφιο pin. Ενεργοποιώ το fingerprint και μόλις βγω και ξαναμπω είναι απενεργοποιημένο... Βλέπει το root με κάποιο τρόπο?
Παιδιά τη βοήθεια σας. Φίλος μου θέλει να στείλει εικονα και ήχο, κυρίως όταν παίζει παιχνίδια π.χ. PUBG σε non-SmartTv... Πήγε και αγόρασε Type-c σε HDMI αλλά προφανώς και δε δουλεύει στο κινητό μας... Του είπα για Chromecast αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο θα ναι για τη συγκεκριμένη δουλειά και δε θέλω να τον βάλω να το αγοράσει χωρίς να μαι σίγουρος... Εσείς τι λέτε?
Παιδιά έχει φίλος το mi5splus και είναι φλασαρισμενο με miui 9.1 xtrv_arΩma 7.11.9... Λέω να τον πάω στην τελευταία XTRV... Θα χρειαστεί format data το κινητό?
Παιδια προσπαθώ να αλλάξω το webview implementation στο developer options σε Chrome beta αλλά δε μου τον εμφανίζει τον Chrome... Γνωρίζει κανένας τι μπορεί να φταίει?
Παράθεση από sakis112: “Baseus Microfiber Wireless QI Charging Receiver Micro USB – Μαύρο (WXTE-C01) για αυτο το πραγμα, λετε ,, τοχουν και στην Ελλαδα... ” Απλα από AliExpress το παίρνεις στο 1/3 της τιμής!
Παράθεση από Murderous: “@pados1002 δουλεύει μία χαρά αλλά δεν έχεις fast charge. Λογικά θα μιλάς για βάση και την μεμβράνη στο κινητό που πάει στο type c. Το δούλεψα στο 5s και τώρα στο 8 αλλά έχεις αργή φόρτιση. ” Αυτο το φαντάστηκα κ γω αλλά δεν πειράζει... Δε θα το χρησιμοποιήσω παντα... Απλά θέλω να μάθω αν μπορώ να το κολλήσω πάνω από μεταλλικό pad που έχω κολλημένο για το μαγνητικό stand στο αυτοκίνητο... Θα δουλεύει κανονικά μετά?
Παληκαρια εχει κανεις καμια απάντηση για το ποστ που εκανα με το boot logo της Cyanogenmod με το που έβαλα την 9.1.3? Ξέρει κανείς πώς βρέθηκε εκεί? Σχόλιο 4288.
Καλησπέρα παιδιά, διαβάζω σε thread στους XDA ότι σε MI A2 lite μετά το update σε Pie και με το γνωστό VOenabler του Magisk σε UK και Πολωνία δουλεύει το Vowifi... Τώρα το προσπαθώ στο Mi A2 αλλά ακόμη δε βγάζω άκρη... Έχει κανένας σας κάποιο αποτέλεσμα; forum.xda-developers.com/mi-a2…ite-wifi-calling-t3873470
Καλησπέρα στην παρέα... Μια ερώτηση για την gcam... Έχω παρατηρήσει ότι όταν τραβάω με τη μπροστινή κάμερα selfie η εικόνα που παίρνω είναι αντεστραμμένη... Δηλαδή αν για παράδειγμα βρίσκομαι στα δεξια της σκηνής η 'μαμα' κάμερα θα με τραβήξει σωστά ενώ η gcam αντίστροφα... Το έχετε παρατηρήσει?