Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 205.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά σήμερα έκατσα και σκάλισα το Mi A2. Root, magisk, VoEnabler, με το update του Νοεμβρίου. Το VoLte δούλεψε και πριν το module του Magisk. Αφου έβαλα το Module μου ενεργοποίησε και to switch του Vowifi που ήταν Γκρι πιο πριν αλλά πουθενά στις ρυθμίσεις δεν εμφανίζεται η επιλογή. Μήπως έτυχε να βάλει κανείς το Pie update να μας πει αν το έχουν φτιάξει το θέμα;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “@pados1002 Είχα δει μια αγγελία σε αγοραπωλησίες πριν λίγο καιρό για ένα Nokia (δεν θυμάμαι ποίο) με android one. Ο κάτοχος έλεγε ότι το WiFi calling του δούλευε κανονικά. Πάντως από Xiaomi με miui ROM επάνω, μόνο στο mi8 έχω ακούσει ότι δουλεύει το WiFi calling. Με custom aosp based δουλεύει και σε άλλα Xiaomi. Αλλά σε miui μόνο το Mi8. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα pixel. Εκεί δουλεύει άραγε; from my Mi A2 ” Μετά από περισσότερο ψάξιμο είδα ότι κάποια MI A2 που δίνονται με…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από pados1002: “Στο Mi A2 το άφησα γτ Μ ενδιέφερε κυρίως το Vowifi αλλα στο Mi8 sim 2 με XTRV και 8.11.23 με βοηθό το A8 έτοιμο σε 5 λεπτά... Δουλεύει άψογα με δοκιμή σε flight mode χωρίς να πειράξω τπτ... Θα δοκιμάσω και το VOLTE γτ είναι σημαντικό αν πέφτει η γραμμή με ασθενες 4G. ” Στο A2 δεν έχω WiFi Calling. Μόνο VoLTE.Το wifi δεν κατάφερα να βγώ πώς ενεργοποιείται και εάν... ” Απ ότι διαβάζω σε γείτονες δεν υπάρχει γενικά η δυνατότητα σε Android One... Αν …
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από pados1002: “Παιδια προσπαθώ να αλλάξω τον φορέα σε MI A2 αλλά δε μπορώ να αποθηκεύσω τις αλλαγές και ξαναγυρίζει σε Μη ορισμένο. Πώς το αποθηκεύω με τις αλλαγές? ” Μην το αλλάζεις. Δεν χρειάζεται. Μην πειράξεις ούτε το ims. ” Απλως δηλαδή ενεργοποιω την υπηρεσία από συμβατη συσκευή και δουλεύει? Στο A8 δουλεύει κανονικά.
-
-
-