Παιδια προσπαθώ να βάλω κάποια dark themes που βρήκα αλλά μου βγάζει σφάλμα ότι δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί θέμα από τρίτους. Διάβασα για αλλαγη region αλλά όταν πάω να το κάνω κρασαρει και με πετάει απ' τις ρυθμίσεις. MIUI GLOBAL 8.9.6 του φόρουμ φοράω. Τι παίζει?
Παιδιά μόλις φλασαρα global stable άλλα ενώ το MiFlash λέει finished είναι ακόμη στον bootloader. Να το κάνω reboot χειροκίνητα ή να περιμένω; Edit: Μόλις ολοκληρώθηκε μόνο του!
Παιδια καλησπέρα. Σήμερα ξεκλειδωνω το βράδυ το Mi 8 ενός φίλου και θέλω να μου πείτε ποια rom είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή? Ch version το κινητό.
Ναι οκ δεν έχω θέμα... Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που θα θελα είναι να δω βελτίωση στην κάμερα... Δεν είδα κάποιο τρελό bug... Μόνο όταν μπαίνει για φορτιαη τρώει ένα σκάλωμα για μερικά δευτερόλεπτα αλλά στρώνει μετά...
Παράθεση από spideman3: “Πριν λίγο δόθηκε νέα BSG 5.3.015 New version view?usp=drivesdk Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μου βγάζει σφάλμα ότι δεν είναι δυνατόν το άνοιγμα του αρχείου αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε τι παίζει?
Να ρωτήσω κάτι ακόμα οι Κινέζοι που τα στέλνουν unlocked ξέρουμε αν το κάνουν με authorized account ή αν έχουν βρει κάποια παράκαμψη? Έχει συζητηθεί πουθενά αυτό?
Παράθεση από atmosstore: “Παράθεση από trifos: “Λοιπόν ειχα υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 553 σχεδόν κάθε μέρα έτρεχα το unlock. Σήμερα πριν κανω αυτό μπήκα στο mi cloud και πάτησα εντοπισμό συσκευής ανοιχτή συσκευή ενώ ειχα ανοίξει το unlock tool και περίμενε να μπω σε fastboot τρέχει λοιπόν καί βλέπω υπόλοιπες ώρες ξεκλειδώματος 148!!! Μήπως έπρεπε την πρώτη φορά να κάνω και τον εντοπισμό και ίσως ξεκλείδωνε αμέσως; * Υπόψη μια φορά κανείς το bind τις συσκευής αλλιώς κάθε φορά θα γράφει απο την…
Παράθεση από NasDriver: “Μην μου πεις ότι όλα αυτά είναι σε κατάσταση brick ” Παράθεση από amavroudis: “Σε λίγο μάντρα! ” Όχι ρε παιδιά χτυπήστε ξύλο Όλη η οικογένεια, μανάδες πατεράδες (,όχι αυτός έχει samsung Α8) αδέρφια κτλ έχουμε από ένα! 3 Mi 8 ,1 Mi A2, 1 Mix 2, 1 Redmi 5 Plus και το βλέπω να έρχονται 1-2 Mi 8 ακόμη. Δηλαδή να μη δώσουν 1 account;;;;;;
Παιδιά σεταρω τώρα ένα Mi 8 cn με global rom με 9.5.12.0 OEAMIFA. Επειδή δεν πρόκειται να περιμένει 1 μήνα με Αγγλικά για τη γνωστή διαδικασία η κάτοχος υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο μεταγενεστερο update χωρίς ARB που να είναι ίσως πιο σταθερό να το περάσω μεσώ του κινητού; Υπάρχει ειδοποίηση για update σε 10.0.2.0.OEAMIFH. Έχω απενεργοποιήσει όλα τα αυτόματα updates.