Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 204.

• battery calibration

saleakos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ναι ακριβως αυτο εκανα

• battery calibration

Μήνυμα

Παράθεση από kinos: “Με πιο πρόγραμμα συγκεκριμένα και ποια διαδικασία ακολούθησες ακριβός? Εμένα τάχει παίξει στο 4% κλείνει..δεν πάει καν 1% η 2%” πρωτα χρησιμοποιησα το battery life repair και μετα εκανα την διαδικασια απο το battery calibration του nema

• battery calibration

Μήνυμα

εμενα εστρωσε με το calibration φιλε αλλα δεν ειχα το προβλημα σου, εμενα κραταγε το κινητο κανονικα απλα το ποσοστο δεν κατεβαινε σωστα, εσενα βλεπω και πολυ λιγη ωρα οθονη, αν αυτο ειναι απο 100% τοτε ειναι πολυ λιγο, μηπως ο φορτιστης δεν φορτιζει σωστα το κινητο ;

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από maddoctor: “Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο …

• Παράθεση από maddoctor: “Έχω πάρα πολλά κρασαρίσματα με αυτήν την rom. Έχω στείλει μέχρι σήμερα και 20 αναφορές στη miui αυτόματα από το κινητό με το που κρασάρει. ΜΕ τις προηγούμενες εκδόσεις δεν το είχα. ΚΑι όλα άρχισαν με το που άρχισα να πειράζω τα θέματα. Αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση. Πχ τώρα ξαφνικά έκλεισε μόνο του το κινητό, ενώ είναι στο 51% η μπαταρία. Όπως βλέπω μου τρώει πολύ μπαταρία, που στην προηγούμενη δεν το είχα. Θα περάσω λίγο την προηγούμενη να δω πως πάει....” παιζει να ειν…

• battery calibration

Μήνυμα

ευχαριστώ φίλε θα τα δοκιμάσω

• battery calibration

Μήνυμα

παιδες ξερει κανεις κανενα app που να κανει δουλειά; εχω το εξης θεμα, ενω η μπαταρια κραταει μια χαρα και μου βγαζει ανετα 2 μερες με 5,5 ωρες οθονη με την δικια μου χρηση, το ποσοστό κανει τα δικα του, μπορει να εχει κολλήσει στο 65% 3 ωρες και μπορεί μετα απο το 65% να πεσει 60% μεσα σε 5 λεπτα

• Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλημέρα σε όλους. Παιδιά μια βοήθεια. Έχω το hongmi. Πως μπορώ να φτιάξω το θέμα με τους ελληνικούς χαρακτήρες στο σμσ? Τι πρέπει να περάσω? Ευχαριστώ και καλή Κυριακή σε όλους!” δοκιμασε μια εφαρμογη απο το playstore, το handcent sms, στελνει 160 χαρακτηρες, καλη κυριακη

• μια ερωτηση προς τον admin, υπαρχει αρχειο full wipe για το mi3-w ? σαν αυτο το redmi note?

• Antutu score από τα xiaomi

saleakos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πως γίνεται όμως με την miui v5 με οποιοδήποτε antutu να βγάζει σταθερά 44-45000 και με την 6 να έχουμε τέτοια σκαμπανεβάσματα;

• Παράθεση από paternalistis: “saleakos μαλλον αυτο που ειπεσ ς εγινε. μπερδευτηκαν οι ρομ. πφφφφ. αντε παλι απο την αρχη. θα περιμενω ακομα καμια ωριτσα μπας και εχει κανενασ καμια καλη λυση αλλιως κλαμα” το ξερω ειναι ζορι τωρα να ξαναστηνεις απο την αρχη αλλα δεν φταις εσυ, ο καθενας μπορει να το παθαινε και απ'οτι βλεπω το παθανε και αλλοι, το θεμα ειναι να βρουμε που οφειλεται το bug στον ota, εγω παντα οταν μου ερχεται ειδοποιηση για να ειμαι σιγουρος μπαινω και βλεπω και εδω αν εχει βγει ρο…

• Παράθεση από George_Oiko: “καλησπερα παιδια!μολις τωρα ανοιξα το wifi στο κινητο και μ ηρθε ενημερωση απο τον updater.το εκανα και ολα αλλαξαν στο κινητο.γραμματοσειρα,γλωσσα,δεν εχω προσβασει στο google play,επισης παταω πανω στο OTA Updater και στην ROM λεει χωρις υποστηριξη.τι να κανω για να διορθωθει η κατασταση???ευχαριστω...” επαθες οτι επαθε και ο φιλος απο πανω, full wipe απο recovery και περασμα τις τελευταιας ελληνικης, και εμενα μου εβγαλε χθες αλλα καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα για…

• Παράθεση από z953rr: “διαβασα περι ΑΟSP 4.4 καποιου ivan..ειναι αυτη στο video σου??BUGS??ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ V6?(dual boot)???” bugfree ειναι η ρομ του ivan φιλε, κανενα προβλημα αλλα δεν παιζει σε dual boot, οι αλλες aosp παιζουν κανονικα παντως

• Παράθεση από paternalistis: “το κανα και αυτο αλλα τιποτα.αν περασω την εφαρμογη του πλαι στορ? μπα ε?” δοκιμασε αλλα δεν νομιζω, δεν ειναι μονο το playstore, ειναι ολα τα google apps

• το titanium σε miui δεν θα το προτεινα, βασικα οταν εισαι σε μια ρομ που βλεπεις οτι ολα ειναι ρολοι καλο ειναι να κανεις ενα full backup απο recovery, να σου πω μπες recovery, την cwm υποθετω εχεις, και πηγαινε στο advanced και αλλαξε system και μπουταρε να δουμε τι γινεται, αν εισαι system 1 γυρνα το σε 2 και το αντιστροφο

• Παράθεση από paternalistis: “wipe εκανα. αλλη λυση για να μην κανω factory reset και καθομαι κ φτιαχνω μετα 3 ωρεσ εφαρμογες και και και , δεν υπαρχει?” δεν νομιζω, αν εμπλεξες αγγλοκινεζικη με ελληνικη,θα εγινε μπαχαλο, πας σε factory reset, αλλα περιμενε μηπως εχει και κανας αλλος καμια ιδεα

• Παράθεση από paternalistis: “Μια βοηθεια οποιοσ μπορει. μου εβγαλε update o updater και την εκανα ο μαλακας, και τα διαλυσα ολα. τεσπα ξαναπερασα την ρομ απο δω αλλα δεν υπαρχει google play. καμια λυση?” κανε κανενα wipe cache/ dalvik απο recovery, αλλιως wipe data/factory resets

• Παράθεση από DownUnder: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από DownUnder: “καλησπερα επειδη εδω και κανα μηνα ειχα βρει την ησυχια μου με την 4,9,26 αλλα και επειδη με τρωει να βαλω την τελευταια (για το 1s) μπορει καποιος να μου θυμισει wipe cache OK , θα κανω μια πριν και μια μετα με το wipe data τα χανω ολα? ευχαριστω” η τελευταια εχει twrp recovery οποτε φλασαρε την χωρις wipe και μετα μπες στην νεα recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik cache και εισαι κομπλε, δεν χανεις τιποτα” οκ ευχ…

• Παράθεση από DownUnder: “καλησπερα επειδη εδω και κανα μηνα ειχα βρει την ησυχια μου με την 4,9,26 αλλα και επειδη με τρωει να βαλω την τελευταια (για το 1s) μπορει καποιος να μου θυμισει wipe cache OK , θα κανω μια πριν και μια μετα με το wipe data τα χανω ολα? ευχαριστω” η τελευταια εχει twrp recovery οποτε φλασαρε την χωρις wipe και μετα μπες στην νεα recovery και κανε wipe cache και wipe dalvik cache και εισαι κομπλε, δεν χανεις τιποτα

• Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από bilis1234: “.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????” YES πατα” παταω αλλα με βγαζει παλη πισω η ανοιγει η οθονη και μενει με το λογοτιπο τις miui…