Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 204.
-
Παράθεση από bilis1234: “.[ευχαρηστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειμαι στο recovery τα κανω αυτα αλλα οταν παταω reboot system μου λεει,root access is missing on system1,root device can not be andone.και απο κατω,-yes -root device(system xbin su) και απο κατω no.τι κανω??εχω μηνει χωρης τηλεφωνο....και με τον τριτο τροπο δησκολο για μενα.πααει για πεταμα??????” YES πατα
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “Καλά είναι?” μια χαρα για miui v6 και την συγκεκριμενη εκδοση antutu
-
Παράθεση από Pallaros: “Παράθεση από MIUI_ART: “Κάνουν συνέχεια αλλαγές στα πάντα (και στα μενού), και είναι και για εμάς δύσκολο να τους παρακολουθήσουμε σε ότι αφορά την μετάφραση και την παραγωγή ROM. Mπορεί στην επόμενη έκδοση να έχουμε και άλλες αλλαγές στα μενού και να μπεί μία τάξη.” Ναι, προς Θεού, δεν έχω απαίτηση να τα διορθώσετε εσείς παιδιά, έτσι κι αλλιώς έχετε ήδη κάνει πολλά, απλά ρωτάω αν είναι σωστό που είναι έτσι ή σε μένα μόνο είναι μπάχαλο. Άρα, εφόσον και σε σένα είναι έτσι …
-
φοβερή μπαταρία η 4.10.26
-
η ρομ ειναι μια χαρα, ρε παιδια καντε κανα wipe απο recovery, wipe cache και wipe dalvik cache απο advanced, δεν σβηνει τιποτα απο εφαρμογες
-
η τελευταια ρομ ειναι σουπερ, μου αρεσει ετσι οπως κανανε τις ρυθμισεις, γρηγορη, και σταθερη, το tethering μου δουλευει κανονικα και η τοποθεσια διχως gps, μηπως τα παιδια που εχουν θεματα να κανουν κανα wipe?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Update : Ο λόγος που καθυστερούμε λιγάκι είναι επειδή στις νέες ROM για το Mi-4 & Mi-3, ενσωματώνουμε δοκιμαστικά σε αυτή τη Version, το Xposed Framework, με την δυνατότητα να τρέχετε χωρίς πρόβλημα πλήθος από Add-Ons και Utils όπως τα γνωστά Mi-Tools. [b]Αν όλα πάνε καλά, αργότερα θα ενσωματώσουμε τα Xposed Frameworks στις ROM των περισσοτέρων συσκευών, έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβήματα Soft Brick σε όσους το επιχειρήσουν μόνοι τους.[/b][/i] Ελπίζω να καταλαβαίνετε τον…
-
Παράθεση από mass22: “Για mi3 version 5 δες αυτήν.. Πολύ λειτουργική και γρήγορη Xiaomi Mi3 Rom Multi Language [MIUI_v5 4.3.14][Android 4.3] - Mobile - Powered by Discuz!” καλη αλλα εχει θεμα με τα μικροφωνα και την ηχογραφηση, στο whatsapp παραδειγμα, οταν πας να ηχογραφησεις φωνητικο μηνυμα δεν ακουγεται τιποτα η πολυ χαμηλα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Θα το κάψεις βρε..... :thumbsup:” χαχαχα, να ειχαμε και κανα custom κερνελ να το clockαρουμε 2.7-2.8 εκει να δεις καψιματα
-
Miui v5
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έφτασεεεεεεε beer => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA-Full-Rom/ Και για να μην ξεχνιώμαστε, υπάρχει ολόκληρη Database με όλες τις ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-MI-3-GTV-4-10-17/#files Όλα είναι εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…Category/15-ROM-Database/ ” Ευχαριστω πολυ
-
Υπαρχει καμια Ελληνικη miui v5 android 4.3 διαθεσιμη για κατεβασμα για mi3 w;
-
ρε τι αλλο θα ακουσουμε...δεν φτανει που τα παιδια εδω τρωνε τον προσωπικο τους χρονο για να κανουν αυτην την δουλεια, υπαρχουν και παραπονα λες και πληρωνονται γι'αυτο, ενταξει εχουμε ξεφυγει εντελως...
-
Παράθεση από annonnaki: “Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ακόμα στην 4.6.29 (γιατί απλά είναι σταθερή σαν τα βουνά). Τώρα σκέφτομαι πως ήρθε η ώρα να έρθω σε επαφή με την v6 η οποία, αν καταλαβαίνω καλά, είναι σταθερή σε ικανοποιητικό βαθμό. Ερώτημα: Με το wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache διαγράφονται τα δεδομένα από τις εφαρμογές (λογαριασμοί mail, game progress κτλ);;;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.” οχι φιλε τιποτα δεν επηρρεάζεται, μονο με το factory reset σβηνουν εφαρμοφες κλπ.
-
Μήνυμαελα παιδια και αλλο λινκ MEGA
-
να ρωτησω; ποια ειναι η πιο stable ελληνικη ρομ για το hongmi 1s ως τωρα, να δουλευουν ολα, και το mail και να μην εχει fc ? γιατι το κινητο θα παει σε μεγαλο ανθρωπο που δεν κατεχει και δεν θα ξαναγινει αναβαθμιση, τουλαχιστον συντομα, να του φλασαρω αυτην και να ειναι κομπλε
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από saleakos: “Παιδια το wsm tools δεν δουλευει στο redmi note? γιατι το εβαλα και μπηκε σε bootloop” To avoid freezing or hang on at your redmi note, you must delete all "*.jex" files in /system/framework/ WSM-Tool+MiTool for Redmi Note [UPDATED] - Redmi Note - MIUI Official Forum” Ευχαριστω
-
Παιδια το wsm tools δεν δουλευει στο redmi note? γιατι το εβαλα και μπηκε σε bootloop
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από saleakos: “Ευχαριστω γι'αυτο διευκρινησα για το redmi note, δεν ειναι λαθος η συσκευη στο προφιλ μου, εχω και το mi3, αν μπορω να βαλω και δευτερη να το κανω αλλα απ'οτι ειδα δεν γινεται” Γίνεται !!! Απλά κράτα πατημένο το Ctrl και κάνε τις επιλογές σου...” Ωραιοοοος
-
Ευχαριστω γι'αυτο διευκρινησα για το redmi note, δεν ειναι λαθος η συσκευη στο προφιλ μου, εχω και το mi3, αν μπορω να βαλω και δευτερη να το κανω αλλα απ'οτι ειδα δεν γινεται