Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 204.
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με την αποτυχία σωστής εκτέλεσης του Updater Script από το Recovery. Aν στο Path /data/miui/apps βλέπετε τις εφαρμογές να βρίσκονται εκεί, αλλά τα είκονιδιά τους είναι το Default του android, πάει να πει πως δεν έχουν δωθεί σωστά User δικαιώματα ώστε να μπορούν να εγκαταστασθούν. Ο ποιό εύκολος τρόπος είναι να τις κάνετε Copy στην SD, και να κάνετε εγκατάσταση από εκεί. Είναι οι παραξενιές του Recovery που ελπίζω να το …
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από saleakos: “Ναι αυτο το εχω δει φιλε το ξερω, το θεμα μου ειναι ανοιγοντας ενα βιντεο σε οποιονδηποτε browser να μου ανοιγει με το mxplayer πχ, πραγμα το οποιο δεν κανει, ανοιγει μεσα στον browser, ευχαριστω παντως” αυτό εννοείς ? , αλλά είναι προεπιλεγμένη λειτουργία , δεν πείραξα ρυθμίσεις , νομίζω θα σκεφτώ και επανέρχομαι μήπως έχεις μόνο το mxplayer ? οπότε λογικό , εγκατέστησε και κάποιο άλλο ” ναι αυτο εννοω, δεν σου δινει αυτην την επιλογη ουτε ο default…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από saleakos: “Παιδια εβαλα την τελευταια πριν λιγο, η μεταφορα αρχειων που πηγε; παραθετω φωτο, υπηρχε μια εφαρμογη για μεταφορα αρχειων η κανω λαθος;” αυτά λέμε παρα πάνω βρίσκονται όλα : με root explorer στο data/miui/apps , μετά Επειδή ο φάκελος /data/miui/apps είναι προστατευμένος με διακαιώματα διαφορετικού User, θα μαρκάρεις τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν Θα επιλέξεις την αντιγραφή τους (Copy) Θα πας στην SD Card Θα κάνεις Paste Here Μετά μπορείς να τις κά…
-
Απ: xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από saleakos: “παιδια εχει βρει κανεις πως μπορω να βαλω προεπιλεγμενο καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να μου ανοιγει τα βιντεο? συγκεκριμενα αυτα απο τον browser, οταν παταω το play μου τα ανοιγει μεσα απο τον browser δεν με ρωταει για προεπιλογη, σε android κανονικο με ρωταγε, δοκιμασα και απο chrome αλλα παλι τα ανοιγει με τον εργοστασιακο browser, και επαναφορα προεπιλογων εκανα αλλα τιποτα” Αν θέλεις να αλλάξεις τον default browser (π.χ. να βάλεις τον chrome…
-
Παιδια εβαλα την τελευταια πριν λιγο, η μεταφορα αρχειων που πηγε; παραθετω φωτο, υπηρχε μια εφαρμογη για μεταφορα αρχειων η κανω λαθος;
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΠαράθεση από georgeth50: “Απο θεμα ιντερνετ ολα καλα; Το ζητησες ρουτεντ; Με ενδιαφερει κι εμενα να το παραγγειλω.” απο τα καλυτερα wifi reception που εχω δει σε φορητη συσκευη, πολυ κοντα σε λαπτοπ η εμβελεια του, δεν το ζητησα ρουταρισμενο, το στειλαν με αγγλοκινεζικη ρομ απο merimobiles και κατευθειαν περασα την ελληνικη που ειναι root με superuser, αλλα οπως προειπα η ρομ ειναι πολυ αδεια, δεν εχει τιποτα απο τα γνωστα κολπα της Miui, οπως ασφαλεια, θεματα κλπ, και ενω βγαζει πολυ καλες φωτο…
-
xiaomi mi3
Μήνυμαπαιδια εχει βρει κανεις πως μπορω να βαλω προεπιλεγμενο καποιο συγκεκριμενο προγραμμα για να μου ανοιγει τα βιντεο? συγκεκριμενα αυτα απο τον browser, οταν παταω το play μου τα ανοιγει μεσα απο τον browser δεν με ρωταει για προεπιλογη, σε android κανονικο με ρωταγε, δοκιμασα και απο chrome αλλα παλι τα ανοιγει με τον εργοστασιακο browser, και επαναφορα προεπιλογων εκανα αλλα τιποτα
-
Παράθεση από dimpet: “Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με την πυξίδα; δεν μπορώ να κάνω calibrate. (Hongmi gtv-3.18) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από alfagamma: “το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την 3.18” Δοκιμαστε να κανετε με το gps ανοικτο και σε εξωτερικο χωρο ωστε να εχει βρει δορυφορους, αυτο μονο για την πρωτη φορα, μετα παιζει και με κλειστο gps
-
Απ: Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΟριστε και μερικες φωτο
-
Απ: Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΑπο hardware το μηχανημα ειναι δυναμη, οτι πιο δυνατο εχω δει ως τωρα, κανει τα παντα ευκολα και γρηγορα, κολλημα μηδεν, οθονη πολυ καλη, μεγαλη ευκρινεια, ωραια χρωματα και καλες γωνιες θεασης, επισης σε οτι παιχνιδι δοκιμασα το παιζει για πλακα, αλλα απογοητευτηκα απο το software, λες και ειναι pre-beta version, λειπουν πολλες ρυθμισεις που κανουν την miui ασυναγωνιστη, οπως ασφαλεια, θεματα κλπ. η καμερα του ενω βγαζει φωτο μια χαρα δεν εχει καμια ρυθμιση, δεν μπορεις να αλλαξεις τιποτα, απλα…
-
Xiaomi Mi Pad
ΜήνυμαΜολις παρελαβα μαγκες και αργοτερα θα περασω την τελευταια ελληνικη
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από saleakos: “Η εφαρμογη του youtube δεν εχει επιλογη 1080p, εχει σχεση με της ρομ η ειναι θεμα της εφαρμογης, θυμαμαι οτι ειχα αυτην την επιλογη” κάτι τέτοιο ? [GTV-3.18] H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !” ακριβως αυτο φιλε, δεν θυμαμαι ομως ποτε ειχα επιλογη 1080p. νομιζω σε jellybean αλλα δεν ειμαι σιγουρος
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΗ εφαρμογη του youtube δεν εχει επιλογη 1080p, εχει σχεση με της ρομ η ειναι θεμα της εφαρμογης, θυμαμαι οτι ειχα αυτην την επιλογη
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από saleakos: “ενω σκαλιζα την καμερα τωρα με την τελευταια ρομ, με το που διαλεξα πανοραμα εκλεισε η εφαρμογη και δεν ξανανοιγε, ηθελε η restart η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης, το δοκιμασα 2 φορες και το ιδιο, το κανει σε κανεναμ αλλον ;” Σε εμένα δουλεύει κανονικά το panorama !” τεσπα δεν με νοιαζει και πολυ δεν το χρησιμοποιω απλα ειπα να το αναφερω κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα η ρομ σφαιρα
-
ενω σκαλιζα την καμερα τωρα με την τελευταια ρομ, με το που διαλεξα πανοραμα εκλεισε η εφαρμογη και δεν ξανανοιγε, ηθελε η restart η διαγραφη δεδομενων της εφαρμογης, το δοκιμασα 2 φορες και το ιδιο, το κανει σε κανεναμ αλλον ;
-
Με την καινουρια 4.8.1 GTV 3.18
-
εβαλα την 3.18 μεσω ota, δεν μου εβγαλε ειδοποιηση αλλα μολις μπηκα στο ota τοτε μου εβγαλε αναβαθμιση, λιγο την σκαλισα, ολα δειχνουν καλως
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MartinisKiss: “cmw τι θα πει?? Meta to restart τοu ΟΤA UPDATER αυτοματα σε recovery δε μπαίνει?? Γτ τοτε το έβγαλε.. Πρέπει να μπω και σε recovery απο μόνος μου? Αν πατήσω Νο τι γινεται δλδ?? Παλι δε χάνω αρχεια κτλ? Ποιες οι διαφορές?? Εμένα έκανε το update τέλειωσε και δεν έχασα κατι αυτό εννοώ” cmw ειναι το ονομα της recovery, ναι αυτοματα μπαινει, φυσικα μπορεις να μπεις και μονος σου σε recovery, οταν ειναι κλειστο το τηλ με power+ volume up, αν πατησεις no θα γινει αυτο που σο…
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαράθεση από MartinisKiss: “Πάτησα ΟΤΑ UPDATE κατεβηκε κανει Restart kai τωρα εβγαλε ένα μήνυμα που λεει ROM may flash stock recovery on boot. Fix? THIS CAN'T BE UNDONE 1.No 2.Yes - Disable recovery flash on System 1 Tι πατάω?? (Πάτησα ένα απ τα δύο καταλάθος και δεν έχασα τπτ αλλα να ξέρουμε :P) ” το yes πατας, το αν εχασες θα το δεις μολις μπεις recovery, και δεν εχει cmw αλλα την παλια, αν και δεν νομιζω
-
Παράθεση από strathgos: “Παιδια παντος το wifi στο mi3 με την νεα rom. ειναι χαλια σε σχεση με πριν ταμπλετ της πλακας των 40 ευρω και εχει καλυτερο σημα. ελπιζω να διορθωθει με την νεα αυριο” για το wifi,εχεις αποσυνδεσεις; ειναι αργο; τι ακριβως; γιατι πιστευω οτι το θεμα ειναι μονο στο σημα που βλεπεις, δηλαδη ποσες γραμμες δειχνει και ναι εκει υπαρχει ασταθεια, μια 2 μια 3 μια 4, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει θεμα στην αποδοση, τουλαχιστον σε μενα και εξηγουμε, πριν με jellybean μεσα στο σπιτι …