Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 204.
-
Παράθεση από efkolo: “εγώ στις εφαρμογές που παρουσιάστηκε το FC έκανα εκκαθάριση μία μία ( Από ρυθμίσεις -> εφαρμογές) και έστρωσε. Απλά σε κάποιες χρειάστηκε να ξαναπεράσω στοιχεία λογαριασμών.” καταλαβα, θα του πω να δοκιμασει να δουμε, παντως μονο στην εφαρμογη του email που το εκανα αυτο παλι τα ιδια, αλλα αποτι διαβαζω ειναι bug το mail
-
Εχω κανει τα παντα εκτος απο περασμα ρομ me fastboot σε ενα hongmi 1s ενος φιλου, wipe cache, wipe user data, wipe all data, επαναφορα εργοστασιακων μεσα απο το τηλεφωνο, οτι ηξερα το εκανα, και το τηλεφωνο εκει , fc's συνεχεια, εχει φαει σκαλωμα Το τηλεφωνο ηρθε με multilanguage απο merimobiles και η πρωτη ελληνικη gtv που περαστηκε απο πανω διχως wipe ειναι η 3.11 ( εκει αρχισαν τα πρωτα fc) περασα σταδιακα 3.12, 3.13 και τωρα 3.14 ολες με wipe και τιποτα, μια απο τα ιδια
-
Παράθεση από Silvester: “Παράθεση από akis1821: “Νομίζω από τότε που έβαλα kitkat πρέπει να ξεκίνησε. Σε ξένα foroum μήπως είδε κάνεις το ίδιο πρόβλημα μήπως βρούμε κάποια λύση?” Κάπου είδα ότι κάποιος γύρισε από stable σε dev ROM και μετά από factory default του λύθηκε το πρόβλημα. Υπάρχει εδώ κανένας που του δουλεύουν σωστά τα LED στην δική μας ROM? ” Εγω δεν ειχα ποτε stable και πριν δουλευαν κανονικα, απο την 4.6.27 και μετα το παρατηρησα, ουτε με την 4.7.4 που εβαλα τωρα δουλευουν
-
μολις εβαλα την τελευταια 4.7.4 GTV 3.14 ολα καλα εως τωρα, διορθωθηκε και το θεμα με τις αναποδες ρυθμισεις στην καμερα αλλα το notification led συνεχιζει τα δικα του, λειτουργει μονο στις ειδοποιησεις αλλα με διαφορετικο χρωμα απο αυτο που διαλεγω, στις κλησεις και στα μηνυματα καθολου
-
το ιδιο προβλημα και σε μενα απο την στιγμη που εβαλα την 4.6.27 GTV 3.13
-
ρε παιδια οσο ημουνα σε jelly bean υπηρχαν δυο εικονιδια ασφάλεια, τωρα σε κιτ κατ βλεπω μονο ενα, και απο το ενα ρυθμιζα καποιες εφαρμογές να ανοιγουν με κωδικο, υπαρχει καπου αλλου αυτη η επιλογη τωρα; ειμαι με την 4.6.27
-
Κανα δυο μπαγκ που ειδα στην 4.6.27, οταν εισαι στην καμερα σε επαγγελματική λειτουργία και οριζοντια το τηλεφωνο ολες οι ρυθμισεις ειναι αναποδα, και στις αναπαντητες δεν λειτουργεί το notification led
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Η νέα ROM GTV-3.12-4.6.27 για το Mi-Pad είναι έτοιμη για Download.... => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_mocha_Hellas-GTV-3.13-4.6.27.0.zip”” η ρομ ειναι ετοιμη, το mi pad δεν βλεπουμε ακομα
-
να ρωτησω για red rice, odex η deodex ρομ καλυτερα;
-
Νεο score antutu x
-
TWRP 2.7.0.0
ΜήνυμαΟτι με τρωνε με τρωνε χαχαχα
-
απ`οτι ειδα λεγανε για τελος Ιουνίου, προς το παρον μονο pre-sale το εχω δει σε κανα δυο μαγαζια
-
TWRP 2.7.0.0
Μήνυμαβασικα δεν μπορω να κανω τιποτα ακομα γιατι δεν ειναι δικο μου, μολις το παρει στα χερια του ο ιδιοκτητης και συναινεσει θα το προσπαθησω, το εχω εγω προς το παρον μεχρι να γυρισει απο ταξιδι
-
TWRP 2.7.0.0
Μήνυμααναρωτιεμαι αν θα δουλεψει η CTR 2.2 recovery που την εχω περασει σε 4 τηλεφωνα με mtk6592 αλλα και με mtk6589 ως τωρα και δουλευει αψογα, ομορφη και λειτουργικη, και ειναι και touch, με τρωνε τα χερια μου για πειραμα χαχαχα δειτε και μερικες φωτο [PORT][RECOVERY] Carliv Touch Recovery v2.4 for porting to all MTK phones - xda-developers
-
Απ: redmi note
Μήνυμαεμενα ειναι ετσι
-
redmi note
Μήνυμαμπορει καποιος να μου πει με τι stock recovery ερχεται το note ? ενα που εχω στα χερια μου ειναι με κινεζικη recovery
-
Να και εγω με 4.6.13 GTV 3.11 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από efkolo: “Όλα καλά πήγαν, ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Το τηλέφωνο είναι με την τελευταία jelly bean 4.4.27 GTV3.10 και του εξηγώ πως θα κάνει update από τον updater πια.” ναι, τωρα απο τον updater θα κανει update με τον γνωστο τροπο
-
Παράθεση από efkolo: “το wipe cache έμεινε στο 98%! και δεν προχωράει! Ουφ, προχώρησε!” αστο να τελειωσει, καμια φορα αργει
-
Παράθεση από efkolo: “οι φωτογραφίες δεν χάνονται με τα wipe έτσι;” με τα 2 wipe που σου ειπα οχι δεν χανεις φωτογραφιες, εγω μετα τα wipe βρηκα φωτο, βιντεο και μουσικη εκει που ηταν, δεν πειραχτηκε τιποτα