παιδεια καλησπερα.λογο αποχης εδω και καιρο εχω redmi note 3 με περασμενη MIUI 7 by xiaomi-miui.gr GTV 6.1.29/Developer.ειπα να το φρεσκαρω λιγο.τι επιλογεσ εχω??η μαλλον που αξιζει να παω?ευχαριστω πολυ!
Οποτε αφου πλεον εχω μνμ απο αιτηση αλλαζω απλα thread και παω σε πιο καταλληλο.ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από ziaba: “Παράθεση από sixela: “παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω! ” όχι δεν θέλει αίτηση τπτ ακολουθείς τον οδηγό άπλα” Ειναι επισημη αυτη που φοραω?εκανα αιτηση ηρθε το μνμ.πρεπει να περασω πρωτα καποια dev η stable επισημη? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από geoanto555: “Ο οδηγός (unofficial τρόπος) φλασάρει ρομ μέσα.. Δες εκεί.. ” να μην φοβαμαι δηλαδη λογω της rom που φοραει μεσα?φλασαρει τη ρομ που πρεπει για να ολοκληρωθουν τα βηματα σωστα?απλα ακολουθω τον οδηγο?
Παράθεση από geoanto555: “Πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να βάλεις Ελληνική ρομ.(την Ελληνική μπορείς να την βάλεις και με τον οδηγό του νήματος που είμαστε και με το πρώτο λινκ που μου δίνεις.) Το δεύτερο λινκ είναι unofficial τρόπος να το ξεκλειδώσεις και δεν στο προτείνω. Καλύτερα κάνε κανονικά αίτηση.. edit: έχεις κάνει αίτηση ; ” αιτηση δεν εχω κανει ακομα και προκειται για φιλο που το βιαζεται οποτε θα προχωρησω στον ανεπισημο τροπο....για να ξεκινησω και με τη ρομ πο…
Παράθεση από geoanto555: “Πρώτα ξεκλειδώνεις bootloader και μετά συνεχίζεις αυτόν τον οδηγό.. ” υπαρχει δυνατοτητα να γινει χωρις ξεκλειδωμα μεσω της αιτησης και του μυνηματος απο τη miui? ειδα αυτο Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) και αυτο Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω!
παιδεια καλησπερα εχω ενα mi4c 5.1.1 LMY47V MIUI 8.0.16.0(LXKCNCI_20151104_SZ)STABLE. για να το φλασαρω την ελληνικη ρομ ακολουθω αυτον τον οδηγο?? χρειαζζεται αιτηση ξεκλειδωματος bootloader? τα φωτα σας παρακαλω!
Καλησπερα!!για να βαλω την ελληνικη ρομ ποιον οδηγο να ακολουθησω??χρειαζεται αιτηση ξεκλειδωματος οπως και στο redmi note 3? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από dimi1982: “Μήπως έχεις πειραγμενη ROM απ το καταστημα και γι'αυτο δεν σ'αφηνει να περάσεις την dev? Ποια rom ακριβός έχεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” miui 77.l stable 77.0.11.0 (LHNCNCJ)
Παράθεση από amwnra: “Δοκιμασεσ να περασεισ την dev με flashtools? ” οχι και ηταν η επομενη μου ερωτηση αν μπορω να το κανω με flashtools.τα αρχεια που βρηκα ομως σε οδηγουσ ηταν .tkz πανω απο 2gb μεγεθοσ!!!γιατι ετσι?
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sixela: “φιλε μου ετσι ακριβως!!!!βγαζει cant verificate!και μετα σταματαει! ” Ανοιξε το wifi και ξανατρεξε την διαδικασία με τον Updater ” me wifi ανοιχτο το κανω διοτι αλλιως δεν με αφηνει να προχωρησω και να επιλεξω το zip αρχειο!!καμια ελπιδα,,,,