Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sixela: “φοβαμαι να προχωρησω μη κολλησει το κινητο γιατι δεν εχω καταφερει να κανω unlock to bootloader με το unlock tool!! ” Αν δεν εχεις κανει Unlock τον bootloader δεν μπορεις να εγκαταστήσεις twrp... ” δεν μπορω να κανω με τιποτα unlock!!οταν τρεχω το προγραμμα με stable rom μου βγαζει fail στο 50% και οταν προσπαθω να περασω dev rom απλα μου πεταει verification error!!!!

• Παράθεση από roseman1986: “Πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει το bootloader για να κάνεις flash την ελληνική rom στο redmi note 3; Σωστά; Παράθεση από sixela: “καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!! ” Κατέβασες την rom της xiaomi την dev …

• Παράθεση από Bodai: “Κάντο αργά και θα ξεκλειδώσει.. ” φιλε μου σε παρακαλω βοηθεια!!προσπαθω να κανω unlock bootloader αλλα δε προχωραει.σταματαει στο 50%.και οταν προσπαθω να περασω dev rom μου βγαζει verification error!!!τι δε κανω σωστα???ετρεξα το adb και φαινεται οκ.σταματησα στο βημα πριν περασω το twrp.φοβαμαι να προχωρησω μη κολλησει το κινητο γιατι δεν εχω καταφερει να κανω unlock to bootloader με το unlock tool!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “ ” καποιοσ να βοηθησει παρακαλω!!!δε μπορω ουτε dev rom να βαλω γιατι μου βγαζει verification error αλλα ουτε και να κανω unlock!!!!στο 50% bgazei error fail!!!εχω δοκιμασει διαφορεσ εκδοσεις του unlock tool και dev rom!!!εχω βαλει drivers και εχω λαβει εγκριση για ξεκλειδωμα!!!!καμια τυχει εχω απογοητεθτει!!

• παιδια βοηθεια καποιος!!!δε μπορω να περασω καμια dev rom!!!σε ολες ωγαζει verification error!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

• Παράθεση από sixela: “προσπαθω να περασω την dev και μου βγαζει cannot verify update....γιατι το βγαζει? ” θα βοηθησει καποιος????δε μπορω να περασω καμια dev rom!!!οποιοα και να βαλω μου βγαζει verification error!!!

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sixela: “πρεπει να μπω σε fastboot και να περασω παλι drivers? ” Ναι ” δεν πρεπει πρωτα να κανω unlock bootloader και μετα τη διαδικασια οπου αναφερεται το adb?

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sixela: “μαλλον τους περασα γιατι στο mi pc suite το διαβαζει αλλα δε με αφηνει να κανω back up.και παλι οταν τρεχω το unlock tool στο 50% βγαζει fail... ” Πέρασες και τους drivers όταν η συσκευή είναι σε fastboot? Ειναι διαφορετικοι αυτοι!! ” πρεπει να μπω σε fastboot και να περασω παλι drivers?παω να κανω τη διαδικασια για το unlock.δεν αναφερει πουθενα ο οδηγος για adb drivers.για adb αναφερει ο οδηγος για τη flash της ελληνικης rom...ποια ειναι η σωστη διαδι…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από sixela: “drivers εχουμε??οτι εχω βρει δε δουλεθυει!!! ” Σε ποιο λειτουργικό έχεις το προβλημα? Το MiPcSuite το δοκίμασες? ” μαλλον τους περασα γιατι στο mi pc suite το διαβαζει αλλα δε με αφηνει να κανω back up.και παλι οταν τρεχω το unlock tool στο 50% βγαζει fail...

• προσπαθω να το ξεκλειδωσω και με οποιο εργαλειο κ αν προσπαθω η διαδικασια κολλαει στο 50$.fail μετα.ειμαι με stable προσπαθω να περασω dev αλλα μου βγαζει verification error....ξερουμε κατι?? drivers εχουμε??οτι εχω βρει δε δουλεθυει!!!

• προσπαθω να το ξεκλειδωσω και με οποιο εργαλειο κ αν προσπαθω η διαδικασια κολλαει στο 50$.fail μετα.ειμαι με stable προσπαθω να περασω dev αλλα μου βγαζει verification error....ξερουμε κατι??

• προσπαθω να περασω την dev και μου βγαζει cannot verify update....γιατι το βγαζει?

• μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορει να αναγνωρισει τις πληροφοριες κατα τη διαρκεια του unlock.γιατι?

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από sixela: “καλησπερα.προσπαθω να βρω drivers για pc για redmi note 3 να το σθνδεσω με το pc αλλα τιποτα....εχουμε καποιο link?? ” Για δοκίμασε αυτόforum.php?mod=attachment&aid=NTI1NzIxfGM1OGU4YzIzMDNjNTEyMTE5ZWZkZjU4MjliMTI5Mjk5fDE0NTU4MDk3NjA=&request=yes&_f=.zip ” αυτα τα εχω.πως κανω εγκατασταση ποιο αρχειο ειναι το σωστο δψε ξερω.για win 7

• καλησπερα.προσπαθω να βρω drivers για pc για redmi note 3 να το σθνδεσω με το pc αλλα τιποτα....εχουμε καποιο link??

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από sixela: “ειμαι με stable οπως ηρθε απο κινεζικο.ελαβα εγκριση πριν δυιο μερες κ μαζευω οδηγιες γιΑ να το κανω αυριο να τελειωνω. ” Δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις με τη ρομ που έχεις. Αν αποτύχει φλασαρε την developer με το flashtool και συνεχίζεις. ” μπορω και με τη ρομ που εχει??δε χρειαζεται να βαλω dev οπως λεει ο οδηγοσ??

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από sixela: “το εψαξα βρηκα οδηγους απλα ηθελα καποιον επιβεβαιωμενο απο το ελληνικο site γιατι οτι βρηκα ηταν σε ξενα site.υπαρχει λογος για clean install η οχι? ” Eχεις περάσει twrp; Ποια ρομ εχεις τώρα; ” ειμαι με stable οπως ηρθε απο κινεζικο.ελαβα εγκριση πριν δυιο μερες κ μαζευω οδηγιες γιΑ να το κανω αυριο να τελειωνω.

• Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από sixela: “και ενα ακομα. ακολουθώντας τον οδηγο κανουμε clean install την ελληνικη rom η οχι?εαν οχι ποιοσ ειναι ο τροπος για καθαρη εγκατασταση?αφου το κανω να τα σβησω ολα απο μεσα οτι ειχε αποτο κινεζομαγαζο. ” Εχει οδηγό για καθαρή εγκατάσταση. Ψαξτο λίγο. ” το εψαξα βρηκα οδηγους απλα ηθελα καποιον επιβεβαιωμενο απο το ελληνικο site γιατι οτι βρηκα ηταν σε ξενα site.υπαρχει λογος για clean install η οχι?

• και ενα ακομα. ακολουθώντας τον οδηγο κανουμε clean install την ελληνικη rom η οχι?εαν οχι ποιοσ ειναι ο τροπος για καθαρη εγκατασταση?αφου το κανω να τα σβησω ολα απο μεσα οτι ειχε αποτο κινεζομαγαζο.