Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 155.
-
Παράθεση από amavroudis: “Το ίδιο θα μπορούσες να κάνεις όπως σου είπε και ο @MIUI_ART μέσω του twrp με τα wipes χωρίς να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή. ” αυτο που μου ειπε ο @MIUI_ART το ειχα κανει 3-4 φορες αλλα δυστηχως τιποτα δεν ειχε αποτελεσμα ροφανως κατι ειχε κολλήσει στο TWRP με αυτο που εκανα και το έγραψα αναλυτικα μηπως το χρειαστεί και καποιος αλλος κα το προβλημα ελυσα κα δεδομενα δεν εχασα και update στην τελευταία εκδοση miui 10 εκανα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Καλησπερα πως μπορω να αφαιρεσω το engryption μπορει καποιος να βοηθήσει?? ” Ο μοναδικός τρόπος να αφαιρεθεί το encryption είναι να πας στο TWRP Recovery και από το μενού των Wipes, να επιλέξεις να κάνεις Format Data (Σέρνοντας την κάτω μπάρα).Βέβαια θα τα χάσεις όλα (ακόμη και αυτά που έχεις αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου όπως Φωτογραφίες - Μουσική κτλ), και μετά θα πρέπει να στήσεις το τηλέφωνό σου από την αρχή. ” Το εφτ…
-
Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption ”…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχει δίκιο ο @chief. Πρέπει να κάνεις Format Data =>Reboot Recovery και μετά να περάσεις την ελληνική rom μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και να την φλασάρεις. Φρόντισε για αντίγραφα ασφαλείας. ” Καλημερα Αυτό ακριβώς έκανα αλλά και πάλι τιποτα υπάρχει άλλος τρόπος και μια ερώτηση ακόμη έχω πέραση το black market το ανοίγω αλλά μένει σε μαύρη οθόνη ξέρεις κανείς πως το διορθώνω αυτό??
-
Παράθεση από Xoutas Lefteris: “καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption ” περασα την 8.8.16 αλλα και παλ…
-
καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption
-
καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption
-
Παράθεση από chrisnik: “Την πρωτη φορα μαλλον την την περασες χωρις factory reset κ δεν εφυγε το enscryption. Ετσι την ειχα πατησει εγω με το mi5. Περασα την πρωτη ρομ κ οταν πηγα να περασω το επομενο update το twrp μου εδειχνε 0mb εσωτερικο χωρο... ” Εκανα τα παρακάτω βήματα από το TWRP.... Format Data - Factory Reset – Wipe Cache – Wipe Dalvik Cache -Wipe Data - Drop την ROM στην συσκευή και Install .... Όλα τα παραπάνω για να σιγουρέψουμε 100% ότι το TWRP θα κάνει τα Format και τα Wipes που π…
-
Παράθεση από almichael: “Κατέβασε την έκδοση 3.3 από xda. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753 Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” κατέβασα την 3.3 και όλα οκ μια ερώτηση ακόμη που είδα μόλις στην εφαρμογή του update λειτουργεί στην άρωμα για oreo να μην βάλουμε το magik εγώ το έχω βάλει υπάρχει πρόβλημα πρέπει να το βγάλω και στο επόμενο update να μην το εγκαταστήσω??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651