Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 155.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημερα στο mi mix 2 από ότι έχω δει δεν είναι στο 100% στα ελληνικά έχει κάποια σημεία όπου είναι αγγλικά πχ στην κάμερα γράφει video photo και όλες τις υπόλοιπες επιλογες
-
Παράθεση από fog: “Η πρώτη είναι η developer και η δεύτερη η σταθερή rom ” ευχαριστω για την απαντηση
-
καλησπερα μια ερωτηση θελω να κανω αν και μπορει να ειμαι σε λαθος topic ποια η διαφορα αναμεσα στις 2 xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_V9_arΩma_7.12.7.zip xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_arΩma_Stable_V9.1.9.0.zip εαν οντως ειμαι off topic παρακαλω καποιν mod να το μεταφερει στο σωστο ευχαριστω
-
Καλησπερα σορυ γιατί off topic όλα οκ με βοήθεια φίλων από εδώ Παρακαλώ όπως σβηστή το λάθος σχόλιο στο νημα
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαετοιμο την περασε ειναι οκ ευχαριστω για την βοηθεια καλο βραδυ παμε για υπνο
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Αν έχεις κάνει format data μετά θέλει να κάνεις redoot recovery αυτό το έχεις κάνει; μην ασχολείσαι με το cmd όταν συνδέσεις το κινητό με το pc το βλέπεις τον αποθ/κο χώρο του κινητού αν το βλέπεις βάλει την Rom μέσα χύμα και μετά από το twrp πάτα install βρες την Rom και κάνε fkash Redmi Note 3 pro ” ξεκινησα το flash αντε να δουμε =============== Δεκ 7th 2017, 2:26am =============== Παράθεση από Xoutas Lefteris: “Παράθεση από makisfz: “Αν έχεις κάνει format data μετά θέλ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “όταν πατήσεις install θα δεις την Rom αν υπάρχει η όχι γιατί με το format data διαγράφονται όλα απο το internal storage Redmi Note 3 pro ” ναι το βλεπω αλλα το θεμα μου ειναι το εχιε μεταφερει ολο το αρχειο??? στο cmd ακομη δεν με αφηνει να δωσω καποια αλλη εντολη
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Όχι θα κάνεις format data μετά θα κάνεις reboot recovery όταν ξανά μπει twrp θα συνδέσεις το κινητό με το pc θα βάλεις την Rom στον αποθ/κο χώρο θα κάνεις τα wipe και install Redmi Note 3 pro ” πως θα καταλαβω οτι ολοκληρωσε την αντιγραφη απο το pc στο κινητο για να κανω τα πιο πανω που λες ???
-
Μήνυματελικα φορματ δατα και κανω adb push update.zip /sdcard/. να υποθεσω οτι το βημα εδω θα ολοκληρωθη με το που στο cmd θα επανερθει να γραφει c:\adb> και μετα προχωραω σε εγκατασταση τπο TWRP σωστα μην κανω και καμια πατατα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να προχωρήσεις σε format data. @makisfz =============== Δεκ 7th 2017, 1:03am =============== το λέει και εδώ "Αν τα κόκκινα έγραφαν για mount θα χρειαστεί formaτ ” ναι αλλα τα κοκκινα δεν ηταν στο wipe και τωρα που τα ειδα δεν αναφερουν κατι για mount του εδωσα rebbot τωρα και περιμενω βαση οδηγου εκανα reset wipe τα εξης (Dalvik / Art Cache + Data + Cache)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Άστο να κάνει εγκατάσταση αν πάλι δεν ανοίξει μετά θα πας για format data Redmi Note 3 pro ” το ολοκληρωσε και απο οτι βλεπω στα logs στο installing MIUI update γραφει package extract file took 249s unmount of /system failed (-1): no such file or directory mount: failed to mount dev block/bootdevice/bt-name/system at /system: device or resource busy ειναι καποιο λαθος αυτο???
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ναι αν στα wipe ήταν OK Redmi Note 3 pro ” ατα wipe ολα οκ οταν εκανα swipe για εγκατασταση εβγαλε καποια κοκκινα αλλα δεν ξερω τη ταν καθως μπηκε απο πανω το λογοτυπο τις ομαδας και μου εβγαλε τον οδηγο εγκαταστασης τωρα τρεχει η εγκατασταση ειανι στο 30 % περιμενω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εικόνες μέσω browser ή της εφαρμογής tapatalk Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” στο wipe τιποτα κοκκινο να περασω ξαν rom??
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Αν δεν ανοίξει ανέβασε φωτογραφία από τα κοκκινα γράμματα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatal ” δεν εχω τροπο να τα αναιβασω το κανω ξανα τωρα και σου λεω αν τα βγαζει στο wipe η οχι
-
Μήνυμαοταν το εκανα πρωτη φορα εβγαλε καποια κοκκινα