Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.

• δυστυχως τα συγκεκριμενα κινητα ειναι εκτος στοκ και αναγκαστικα απο κινα. ελεγα για το yeso γιατι διαβασα οτι τα δινει αμεσα. για express απλα δεν ξερω αν θα τραβιεμαι με το τελωνειο. να τον ρωτησω ? αλλιως singapore ή nl?

• νερο στο redmi note 2 prime

EYPALINOS - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

τελικα μετα απο 2 μερες στα ρυζια κι αφου το ελυσα και το περασα με οινοπνευμα και στο στεγνωσα . Ειναι συνεχεια στο 0% μετα απο μια ωρα φορτιση. πιστευω οτι πηρε νερο η πλακετα φορτισης μιας και ειναι η αχιλειος πτερνα του ..στο βουτηγμα. μηπως ξερετε αν μπορω να το παω σε καποιο μαγαζι να το αναστησω ? στο γερμανο? ή καποιο να εχει ξαναδει το μοντελο? Ασχετο κατι βιντεακια που εβλεπα που τα βουταγαν...σε νερα και τα κοπαναγαν... μουφα ε? ευχαριστω

• να ρωτησω κατι? θελω να παρω απο yesso 2 χιαομι redmi note 3 pro kai δυο θηκες . Αν ζητησω να μου ερθουν εξπρες παιζει να μου ερθουν με τελωνειο και να τρεχω? ή τζογαρω?

Μήνυμα

μηπως ξερετε κανα μαγαζι για σερβις. για το συγκεκριμενο κινητο?> το ελυσα , το περασα με οινοπνευμα και το εχω στο ρυζι παλι.. να τραβηξει και ο,τι υπαρχει.. και αυριο θα το ..δοκιμασω.

Μήνυμα

καλημερα. Δυστυχως το...βαφτισα το 8 μηνων κινητακι.. επεσε σε θαλασσινο νερο και ενω το εβγαλα στο λεπτο..ναι μεν αναψε για λιγο ... το ανοιξα και το ειχα μια μερα στο ρυζι... Το θεμα ειναι οτι μετα ανοιξε κανονικα χωρις προβληματα μεχρι να τελειωσει εντελως η μπαταρια... τωρα δεν φορτιζει και δεν ξερω αν φταιει η μπαταρια ή το συστημα φορτισης. Ξερετε καπου να το παω να το δουν και να αποφανθουν αν φταει μονο η μπαταρια ή ειναι πιο σοβαρο? ευχαριστω πολυ

• ναι αυτο ηταν τελικα και παλι ευχαριστω

• ευχαριστω...εισαι θεος

• ειναι η εκδοση miui 5.9.27 developer. Μηπως μπορεις να δοσεις καμια οδηγια πως κανω διαγραφη δεδομενων αναπαραγωγης βιντεο? ευχαριστω

• καλημερα. Εδω και καποιο διαστημα διαπιστωσα οτι δεν μπορω να παιξω βιντεο που εχω τραβηξει με το κινητο μου. Ενω σε μεταφορα σε pc παιζουν κανονικα οπως και τα youtube στο κινητο . οταν προσπαθω να δω αποθηκευμένο βιντεακι μου γραφει "αδυνατη η αναπαραγωγη βιντεο" Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει? ευχαριστω

• λιγο πιο διευκρινιστικος...με το mikey? πως το καταλαβαινω?

• Παράθεση από dnomikos: “Τι να πω τώρα... Σε διάφορα φόρουμ, λένε αρκετοί ότι φταίει το IPv6. Ακόμα και αυτός που έχει βάλει το πρόγραμμα στο Google Play. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με απείραχτη GTV σε 3 διαφορετικά μοντέλα για να μπορώ να το δουλέψω. Δοκίμασε το Push Notification Tester απο το Google Play να δεις τι θα κάνει. ” Δυστυχώς δε μπορω να βγαλω ακρη .δοκιμασα για εγκατασταση το push notification tester και μου εβγαλε μη συμβατη συσκευη . τουλαχιστο για το μικρόφωνο να υπηρχε μια λυση. αναγκα…

• δυστυχως σε σχεση με το viber δεν καταφερα τιποτα.. παρ οτι απεγκατεστησα το ipv6 παλι μου τα βγαζει μαζεμενα τα μηνυματα οταν το ανοιγω. οπως και παλι δε δουλευει το μικρόφονο και δε μ ακουν οταν μιλαω. Στο τελευταιο να φταιει το τηλ ή ρυθμισεις viber? γιατι απ το pc ολα δουλευοθν ρολοι. Τι να πω... μηπως ν αλλαξω rom μπας και διορθωθει το προβλημα? γιατι μενα ειναι πολυ σημαντικο το viber

• πηγα και με το root manager τυφλοσουρτη με τη διαδρομη που μου ειπες αλλα δεν ξερω πως αλλαζει απο 0 σε 1

• την κατεβαζω ,την εγκαταστω και μου λεει οτι αυτη η εφαρμογη εχει σταματησει. καμια αλλη

• οκ. θα ξεκινησω με την εφαρμογη που μου φαινεται πιο ευκολο. γνωρίζετε καμια μιας και η προφανης ipv6 diesable δε λειτουργει πια?

• λημερα παιδια. δεν ξερω αν εχει αναφερθει απο καποιον αλλο εδω μεσα αλλα με μια γρηγορη ματια δεν ειδα κατι. Εχω χοντρο προβλημα με το viber . εχω βαλει την ελληνικη 5,9,27 κι εχω εγκαταστησει 2-3 φορες το viber. Το πρωτο που μου κανει ειναι να μου δειχνει τα μηνυματα μαζεμενα μετα απο ωρα κι αφου το ανοιξω . ενω στον υπολογιστη μου τα βγαζει αμεσως. Ετσι όταν ειμαι εξω χάνω πολλα μηνυματα μιας και το εχω βασικο εργαλειο. το δευτερο που διαπιστωσα ειναι οτι δεν με ακουνε οταν μιλαω μεσω viber (ε…

• καληεμερα. δυο θεματακια για σημερα... 1) ξαφνικα μου σβηστηκε όλο το ιστορικο κλησεων μου...δεν θυμαμαι να πατησα κατι (ισως κατι στο κεντρο ασφαλειας με τα δικαιωματα για το viber αλλα δε νομιζω να επηρεασε) επισης ακομα κι αν παιρνω τωρα τηλεφωνο το ιστορικο δειχνει κενο... υπαρχει τροπος να διορθωθει ή να γινει ανακτηση? 2) ποιες οι διαφορες των 5,10,16 απο την 5,9,27 ελληνικες ρομ γιατι αν εχει τοση διαφορα στη μπαταρια... να το ξανασκεφτω

• μαλον φτιαχτηκε... δουλεψε 2-3 φορες δοκιματικα...εισαι θεος

• Δικαιώματα => Δικαιώματα => Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για άλλες εφαρμογές που θες να εκκινούν αυτόματα ή να βγάζουν popup ειδοποιήσεις.[@caeser]τα παραπάνω ισχύουν και για το viber δε μου βγαζει να ενεργοποιησω κατι στην προβολη αναδυομενου παραθυρου . φαινεται αχνα το viber απενεργοποιημενο.(x) αλλα δε μπορω να το ανοιξω

• καλημερα. αγόρασα το redmi note 2 k εγω...ολα καλα μεχρι στιγμης. αλλα εχω μικρο προβλημα με το viber . ενω στο pc μου ερχονται κανονικα μηνυματα στο κινητο πρεπει να μπω να το σκαλεψω λιγο για να τα φορτωσει κι εκει. κοινως δεν ειδοποιουμαι απο το κινητο για μηνυματα ή δεν συγχρονιζεται με το ιντερνετ (wifi 3g) αμεσως. Eκανα 2 -3 επανακινησεις αλλα το ίδιο. συμβαινει. στο παλιο κινητο δεν μου συνεβαινε, μηπως φταει κατι στη ρομ που περασα? στις ρυμισεις το έβαλα να συγχρονιζεται με 3g κ wifi αλ…