Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 174.
-
Καλή επιτυχία σε όλους. Καταπληκτικό, μαγαζί έχω κάνει 10+ παραγγελίες απο το συγκεκριμένο και πάντα ευχαριστημένος.
-
Καλός το δεχτήκατε. Αντε να βρεθεί και ο τυχερός που θα το χαρεί.
-
Παράθεση από teodorzaf: “Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε d…
-
Αν κανείς την διαδικασία που προτείνει ο φίλος demakhs δοκίμασε σε παρακαλώ να μην κάνεις κάποιο Factory reset, Και απάντησε μας αν το τηλέφωνο κράτησε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που είχες πριν την εγκατάσταση της rom. Γιατί θέλω να κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου Κατά την αλλαγή της rom.
-
region redmi note 4
ΜήνυμαΝαι, θα πρέπει να περιμένεις μετά τις 20 φεβρουαρίου είπαν ότι θα δώσουν την 8,2
-
Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από teodorzaf: “Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πο…
-
Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε developer, αν είσαι και κλ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕκεί μπήκα απο την αρχή και μου λέει να ξεκλειδώσω, αλλά δεν έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα του συγκεκριμένου τηλ. Note 4. Παλιότερα είχα ξεκλειδώσει το redmi 3. Λέτε να ισχύει ακόμη το ξεκλείδωμα?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΓια θυμάστε μου το site που κάνουμε την αίτηση για το ξεκλείδωμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. (να δείτε που είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω).
-
Redmi note 4
ΜήνυμαΆλλαξε και την συσκευή σου σε note 4.το σκέτο 4 είναι άλλο τηλέφωνο.