Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 174.

• Καλή επιτυχία σε όλους. Καταπληκτικό, μαγαζί έχω κάνει 10+ παραγγελίες απο το συγκεκριμένο και πάντα ευχαριστημένος.

• Καλός το δεχτήκατε. Αντε να βρεθεί και ο τυχερός που θα το χαρεί.

• Πάντως να ξέρεις και ελληνική rom να βάλεις και global το R του roaming θα υπάρχει, Και υπάρχει γιατί η q καρτοκινηκή μπαίνει στο δίκτυο της wind σαν roaming.

• Τουλάχιστον ξέρουμε αν βάλανε ελληνικά σε αυτή τη rom 8.1.6.0. Γιατί έχω ξεμείνει με την 8.0.4.0 που δεν έχει ελληνικά.

• Παράθεση από teodorzaf: “Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε d…

• Κάποια στιγμή λέγαμε για το μαύρο (υπάρχει, δεν υπάρχει!!! ) Ορίστε ένα review που έκαναν στο forum en.miui.com [DEVICE TEAM] Redmi Note 4 Black Edition Unbox Photos and Videos! - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum

• πήγαινε στις ρυθμίσεις των sms και κοίτα αν έχει μπει φραγή στα ανεπιθύμητα sms (ή τέλος πάντων κάπως έτσι το λέει γιατί εγώ το έχω στα αγγλικα) Αν έχεις κάποια φραγή ξε'τικαρέ την.

• redmi note 4 ο ασχετος

teodorzaf - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Αν κανείς την διαδικασία που προτείνει ο φίλος demakhs δοκίμασε σε παρακαλώ να μην κάνεις κάποιο Factory reset, Και απάντησε μας αν το τηλέφωνο κράτησε τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις που είχες πριν την εγκατάσταση της rom. Γιατί θέλω να κάνω και εγώ ακριβώς το ίδιο αλλά δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου Κατά την αλλαγή της rom.

• redmi note 4 νεος χρηστης

Μήνυμα

Παράθεση από Ocampos: “Καλησπέρα και από μένα στο φόρουμ.. Καινούργιος χρήστης redmi note 4 αν και έχω official global δεν μου βγάζει update για 8.1 άρα δεν έχω ελληνικά τι πρέπει να κάνω για να πάρω το update; ” Υπομονή μέχρι τις 20 φεβρουαρίου το γράφω και σε 2 ποστ παραπάνω.

• region redmi note 4

Μήνυμα

Ναι, θα πρέπει να περιμένεις μετά τις 20 φεβρουαρίου είπαν ότι θα δώσουν την 8,2

• redmi note 4 νεος χρηστης

Μήνυμα

Μία χαρά είσαι με οφισιαλ μετά τις 20 του μήνα Θα κάνεις ένα τσεκ για update γιατί λένε ότι θα αναβαθμίσουν σε 8,2.

• Παράθεση από insideman75: “Παράθεση από teodorzaf: “Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πο…

• Κάποια στιγμή το en.miui.com/download-309.html είχε βγάλει την 8.1.4.0. κάποια άτομα παραπονέθηκαν για την μπαταρία (οχι κάτι τραγικό αλλά εμφανές μεγαλύτερη κατανάλωση) και έτσι την απέσυραν. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, και η τελευταία είναι η 8.0.4.0 όπως θα δείτε. Είμαστε εν'αναμονή για διόρθωση για αυτους που θέλουν global. Μερικά καταστήματα πρόλαβαν και έκαναν την αναβάθμιση πρην την απόσυρση της συγκεκριμένης ρομ. Αν σε πειράζει τόσο πολύ σου προτείνω να πας σε developer, αν είσαι και κλ…

• Τον έχω διαβάσει τον οδηγό, απλά μου κάνει εντύπωση που στο Xiaomi MIUI Official Global Site λέει ότι μπορώ να ξεκλειδώσω και με global Stable ROM!!!!!!

• Από ότι βλέπω δεν με αφήνει να ξεκλειδώσω με Stable ROM, μου κολλάει στο 50%, για να βάλω Developer ROM απλώς την κατεβάζω και την κάνω αναβάθμιση από το τηλέφωνο? Θα χάσω κάτι?

• επειδή δε μπορώ να ξεκλειδώσω με global stable θα βάλω developer!!!! και άπλα την περνάω μέσα, και την κάνω update από την αναβάθμιση?

• Redmi note 4 Refuse to unlock !

Μήνυμα

Το ίδιο πρόβλημα εχω και εγώ αλλά εγώ είμαι με global. 8.0.4.0. Σίγουρα δεν ξεκλειδώνει? Να βάλω dev?

• Εκεί μπήκα απο την αρχή και μου λέει να ξεκλειδώσω, αλλά δεν έχω κάνει αίτημα για ξεκλείδωμα του συγκεκριμένου τηλ. Note 4. Παλιότερα είχα ξεκλειδώσει το redmi 3. Λέτε να ισχύει ακόμη το ξεκλείδωμα?

• Για θυμάστε μου το site που κάνουμε την αίτηση για το ξεκλείδωμα, έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. (να δείτε που είναι μπροστά στα μάτια μου και δεν το βλέπω).

• Redmi note 4

Μήνυμα

Άλλαξε και την συσκευή σου σε note 4.το σκέτο 4 είναι άλλο τηλέφωνο.