ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Παράθεση από nikos_v: “Κάνω επανεκκίνηση με πατημένο το volume up, μετά με βγάζει στην οθόνη με τα κίτρινα και μπλε τετράγωνα, που επιλεγεις recovery, download κλπ..... Και μετά, αφού επιλεξω recovery, με βγάζει στη μαύρη οθόνη με το κινητό και το καλώδιο από κάτω...Αυτό προσπαθώ... Πρέπει να κάνω τη διαδικασία ξανά, με υπολογιστή μάλλον, ε;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου ” ναι,ότι σου γράφω παραπάνω με το πέρασμα της stable 7.1.3.0 έχασες το twrp.
Παράθεση από nikos_v: “Νομίζω ότι δεν έχω εγκατεστημένο καθόλου το twrp! Διορθώστε με αν κάνω λάθος: Μετά απ αυτό που επαθα προχθές, πέρασα με το MiFlash την multilanguage, stable 7.1.3.0 Μήπως δεν έχει καθόλου twrp μέσα τώρα;; Ζητώ συγνώμη που δεν το ανεφερα νωρίτερα... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου ” αν έχεις υπολογιστή ξεκινά τον οδηγό αυτό Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3 από την άρχει
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από teodorzaf: “και διερωτώμαι, πριν το φλασάρισμα αν αλλάξω το recovery του φακέλου της Ρομ που θα εγκαταστήσω, με το recovery που έχω τώρα (αυτό του λινκ) θα κάνω ζημιά? ” Εννοείς αν βάλεις τώρα το νέο Recovery και μετά βάλεις από πάνω τη νέα Ρομ? Δεν παίζει ρόλο. Θα καταλήξεις με αυτό που έχει μέσα η νεά Ρομ. ” όχι να αλλάξω το recovery που είναι Ίδη μέσα στην Ρομ
Παράθεση από nikos_v: “Λοιπόν, έκανα επανεκκίνηση σε recovery και μου βγάζει μαύρη οθόνη με το κινητό και από κάτω το καλώδιο.... Δεν μπαίνει στο twrp... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου ” την προηγούμενη φορά που μπήκες σε recovery κανονικά δεν μπήκες?
και διερωτώμαι, πριν το φλασάρισμα αν αλλάξω το recovery του φακέλου της Ρομ που θα εγκαταστήσω, με το recovery που έχω τώρα (αυτό του λινκ) θα κάνω ζημιά?
Παράθεση από nikos_v: “Ναι, πολύ εύκολο ακούγεται, αλλά με αυτό που έπαθα προχθές, με το twrp που έχω τώρα, δεν τολμώ ούτε να το ανοίξω!! Να το τολμήσω;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου ” εγώ το τόλμησα και σε λίγο θα βάλω και την καινούρια gtv (κατεβαίνει) φαντάζομε πώς μετά θα έχω το καινούριο recovery που δεν ξέρω πιο είναι!!!!!!!!
Παράθεση από nikos_v: “Το είδα που το ανέφερες πιο πριν @teodorzaf Μάλιστα έψαχνα σε όλο το νήμα να βρω που έκανες την αναφορά αυτή, μήπως και είχες βάλει το λινκ για το twrp που χρησιμοποίησες... Εσύ τελικά, από που κατέβασες το twrp που χρησιμοποίησες; Αν έχεις λινκ, ανέβασε το εδώ το απόγευμα, να το έχουμε... Κι εγώ μάλλον θα δοκιμάσω την νέα gtv το απόγευμα.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” δεν θυμάμαι ακριβώς από που το κατέβασα, το ψάχνω τώρα αλλά δεν το βρίσκω, το…
φίλε @nikos_v το είπα και λίγο πιο πίσω, η έκδοση του recovery που είναι ενσωματωμένη με αυτήν την ρομ και εμένα μου δημιούργησε πρόβλημα. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να φλασάρω την έκδοση twrp 3.0.0 και μετά όλα καλά. Έχει βγει πιο καινούργια gtv ελληνική, εγώ θα πάω το απόγευμα και βλέπουμε.