Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 174.

• Παράθεση από Gorgolemis: “Μα εάν σου λέει σε 200 μέτρα στρίψε δεξιά δεν εννοείται ότι θα πρέπει να είσαι δεξιά? ” Ναι μου έλεγε σε διακόσια μέτρα στρίψτε δεξιά και μετά σε 50 μέτρα στρίψτε δεξιά και τώρα δεξιά. Μόνο που και τις δύο φορές στα 50 μέτρα είχε μία έξοδο και μετά ένα δρόμο δεξιά, και όπως καταλαβαίνεις έχανα την έξοδο που έπρεπε να στρίψει, και εστρηβα 50 μέτρα παρακάτω σε ένα άλλο δρομάκι δεξιά.

• Για δωρεάν το here maps καλό είναι αλλά θέλει ακόμα λίγο βελτίωση. Εγώ που είμαι από επαρχία (Ρόδο) το χρησιμοποίησα στην αθήνα, δυο-τρεις φορές έχασα τις εξόδους γιατί δεν μου έλεγε να πάρω τη δεξιά ή την αριστερή λωρίδα. Σε γενικές γραμμές καλό είναι αλλά υπάρχουν και καλύτερα.

• Τώρα είδα τη έπαθες, κάτι παρόμοιο είχα πάθει και εγώ πριν 3-4 μέρες και το πρόβλημα ήταν του twrp. Με την έκδοση 3.0.0. Όλα καλά μετά από μία αναβάθμιση μου πέρασε νομίζω το twrp 3.0.0.a η b, δεν θυμάμαι και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε το back up να βάλω ούτε να φλασαρω rom. Με το που άλλαξα twrp σε 3.0.0 όλα ok. Για κοίτα τι έκδοση twrp έχεις.

• Μπράβο @caeser ωραίος οδηγός, εμείς "παιδευτίκαμε" με τα καλώδια τα pc και τα dos, να σε καλά. Παράθεση από nikos_v: “Και το flashify και το root check που κατέβασα! Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” έχει δώσει της απαραίτητες άδειες απο το προνόμια Root?

• Παράθεση από pechr: “οποιαδήποτε developer (China ή Global); ” Εγώ το ξεκλείδωσα με developer China.

• Πρόβλημα με gps σε Redmi 3

teodorzaf - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν πρόβλημα αλλά ρύθμιση της διαχείρισης της μπαταρίας. Τώρα όλα δουλεύουν καλά. Παράθεση από caeser: “Μήπως κλείνοντας η οθόνη το endomondo "θεωρεί" ότι δεν το χρειάζεσαι πιά, οπότε και σταματάει? Όπως π.χ. το βίντεο ...όσο είναι ανοιχτή η οθόνη καταγράφει, όταν πατήσεις το power να σβήσει η οθόνη, σταματάει και η καταγραφή... ” Όπως το έγραψες είναι αλλά εκεί που γράφεις "το endomondo" έπρεπε να γράψεις "το λειτουργικό" Παράθεση από roseman1986: “Δες μήπως στο κλείνει …

• Παράθεση από gordito: “Volume boost για τα headphones εχουμε; ” Ενεργοποίησε το Dolby atmos.

Μήνυμα

Παράθεση από roseman1986: “Δες μήπως στο κλείνει η εξοικονόμηση ενέργειας εάν είναι ενεργή. Ρυθμίσεις ->Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Μπαταρία -> Διαχ. Χρήσης μπαταρίας εφαρμογών . Αν θέλεις να έχεις κάποιο προφίλ "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ" στις επιλεγμένες εφαρμογές επέλεξε το endomondo και βάλτο να μην κλείνει ποτέ και να έχει ενεργή την τοποθεσία πάντα. Μπορείς να δοκιμάσεις και με "Ανενεργή" τελείως την επιλογή εξοικονόμησης μπαταρίας. Εγώ το έχω σε προσαρμοσμένη ρύθμιση και δουλεύει κανονικά , για…

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Α...ωραία! Άρα έχεις εντοπίσει από που προέρχεται το πρόβλημα! Νόμιζα ότι δεν ήξερες την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα και προσπαθούσα να μαντέψω... ” Οχι δεν έχω εντοπίσει από πού προέρχεται το πρόβλημα, αν το είχα βρει πολύ απλά δεν θα έγραφα. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με την rom, με το που μπαίνει αδρανοποίηση το τηλέφωνο σταματάνε να δουλεύουν στο παρασκήνιο τα προγράμματα του gps, Όσο για το "Α... ωραία" δεν μου άρεσε καθόλου, η βοήθας αν ξέρεις ή δεν γράφεις καθόλου.

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Μήπως κλείνοντας η οθόνη το endomondo "θεωρεί" ότι δεν το χρειάζεσαι πιά, οπότε και σταματάει? Όπως π.χ. το βίντεο ...όσο είναι ανοιχτή η οθόνη καταγράφει, όταν πατήσεις το power να σβήσει η οθόνη, σταματάει και η καταγραφή... ” αυτό δεν είναι πρόβλημα του endomondo, το πρόγραμμα αυτό το δουλεύω δυο χρόνια και, και το έχω εγκαταστήσει σε πάνω από 10 συσκευές, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο το πρόγραμμα δούλεψε καλά με την stable κινεζική. Τώρα είμαι με την τελευταία ελληνική gtv…

Μήνυμα

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι, όταν δουλεύω κάποιον gps tracker "όπως για παράδειγμα το endomondo" μου κάνει το εξής: με την εκκίνηση του προγράμματος κλειδώνει αρκετά γρήγορα κρατάει το στίγμα έως ότου είναι ανοιχτή η οθόνη και η καταγραφή γίνεται κανονικά, με το που σβήνει η οθόνη,η εγώ πατήσω το power button για να σβήσει η οθόνη μετά από λίγο σταματάει να γίνεται καταγραφή, με το που θα ξεκλειδώσω την οθόνη ξανά ξεκινάει η καταγραφή. Σε προγράμματα όπως το google maps που η οθόνη παραμέ…

• Παράθεση από Aris1: “Να ξανακάνω την ερώτηση (σαν όχι και πολύ σχετικός) Πως μπορούμε να τσεκάρουμε ότι έχουμε καταφέρει να κάνουμε σωστά το ξεκλείδωμα στο Redmi 3 ??? (να πω ότι έχουμε πάρει το μνμ έχουμε περάσει την μαμά ρομ κτλ..κτλ) - Α, και μια ερώτηση ακόμα: ξέρουμε εάν και πότε θα έχουμε fastboot rom για redmi 3 ? ” όταν τελειώσεις τη διαδικασία με το miflash unlock tool τότε εκεί που λέει 20% θα σου έχει γράψει 100%forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12327/

• Αυτό το νήμα τώρα το βρήκα,και είδα το πρόβλημά σου. Τελικά τι έγινε με το τηλέφωνο, τους το εστειλες πίσω? παρατήρησα στις φωτογραφίες που ανέβασες ότι το τηλέφωνο φοράει tempered glass. Αν ισχύει αυτό τότε κακώς το έστειλες πίσω, αυτά που έβλεπες σαν χαλασμένα πίξελ είναι η σκόνη που έμεινε κάτω από το screen protection. Ως συνήθως αυτό το κατάστημα στην ελληνική αποθήκη κάνει δώρο το screen protection το οποίο η ίδια τοποθετεί.

• Παράθεση από Pagio: “Τέλος! Το έφτιαξα. Μη με ρωτήσετε πως γιατί ούτε ο ίδιος ξέρω αλλά το έφτιαξα. ” Παρακολουθώ το πρόβλημα σου από χθες και χαίρομαι που το έφτιαξες. Θα σε παρακαλούσα να γράψεις τα βήματα που έκανες και το επανέφερες, (όσα θυμάσαι), ίσως βοηθήσεις κάποιο που θα έχει το ίδιο πρόβλημα.

• Αρκετά αξιόπιστο κατάστημα. το παρακολουθώ καιρό σε διπλανό φόρουμ και έχω κάνει 3 παραγγελίες από το εν'λογο κατάστημα η μια ήρθε σε 15 μέρες ενώ οι άλλες 2 καθυστερήσαν λίγο, δεν θυμάμαι αν ήταν κοντά σε γιορτές και έφταιγε αυτό. Κατά καιρούς μου στενού κάποια κουπόνια στο mail που φαίνονται δελεαστικά. Ας το καλωσορίσουμε λιπών και περιμένουμε πρόσφορες ιδικά για τα μέλει του φόρουμ.

• Παράθεση από manwlis77: “MEGA Το κατεβάζει και το βάζεις στο κινητό Το φλασαρεις από εκεί που λέει install κάτω δεξιά λέει install image Κανείς reboot recovery και μετά φλασαρεις την ρομ ” ευχαριστώ @manollis77, το πέρασα και τώρα φλασαρω την GTV-6.3.31,σε αυτή πιο recovery έχει?

• Παράθεση από manwlis77: “Το πρόβλημα είναι το twrp 3.0.0r2 Και με την σημερινή ρομ όταν έχω αυτό δεν την βάζει. Μόλις έβαλα το 3.0.0 όλα καλά . ” τελικά διαπίστωσα και εγώ ότι έχω το ίδιο προβλημα.μετα το φλασάρισμα της Δοκιμαστική ROM GTV-6.3.25 πέρασε το προβληματικό twrp 3.0.0r2 και τώρα δεν μπορώ να φλασαρω την καινούρια Ρομ, με βγάζεισυνεχεία στην αρχική οθόνη του twrp. τώρα πως περνάω το παλιό 3.0.0 για να επαναφέρω το τηλέφωνο?

• Παράθεση από greenalex1996: “Παιδια πως κανουμε να ανοιγουν τα βιντεο με το δικο μας app? Κατεβασα το Mx player αλλα δεν μπορω να το κανω προεπιλεγμεμο app για ανοιγμα βιντεο,(μου τα ανοιγει με το ,system app για βιντεο ,της xiaomi.) Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Ρυθμίσεις- εφαρμογές - πατάς κάτω προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών- πας στο βίντεο και διαλέγεις πιο πρόγραμμα θες να σου ανοίγει το βίντεο.

• Ορίστε ο χώρος που έμεινε.

• Ενα πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι ότι μερικά προγράμματα που χρησιμοποιούν GPS όπως το endomondo, street view, και runtastic, μου βγάζουν το παρακάτω μήνυμα, και δεν μου δείχνουν χάρτη. Ενώ οι χάρτες της Google και here maps δουλεύουν κανονικά. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν μου δουλεύει το mikey, όταν το βάζω το διαλέγω για mikey αλλά στα πατήματα δεν ανταποκρίνεται. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12211/