Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-174 από 174.
-
Δεν πιστεύω να σας πειράζει να ανεβάσω και εγώ της ταχύτητες απο Αθήνα και Ρόδο.!!! Συσκευή xiaomi redmi 3. Με πάροχο Q telecom. Ξεκινάμε: 1. Αεροδρόμιο Σπάτα 4g 2. Ομόνοια 4g δεν ξέρω τι φταίει και ήταν τόσο χάλια η ταχύτητα, ίσως ότι ήμουν σε κάτι στενά ίσως η ώρα αιχμής? 3. WiFi ξενοδοχείου Αθήνα. 4. WiFi σπίτι μου, Ρόδος με forthnet 24αρα γραμμή υποτίθεται. 5. Και 6. 3g περιοχή Κρεμαστή Ρόδου. Να σημειώσω ότι 4g με Wind στη Ρόδο δεν υπάρχει, Άσχετα που με παραμύθιασαν στο κατάστημα και άλλαξ…
-
Παράθεση από arist1976: “Συγχαρητηρια φίλε, καλορίζικο. Πάντα τυχερός να είσαι στη ζωή σου. Μολις το πάρεις στειλε εντυπώσεις ” το τηλέφωνο το έχω 2 εβδομάδες περίπου, το ανέφερα και πιο πίσω. Και όπως λέω πετάει. Σήμερα μου ήρθε και το μήνυμα από xiaomi για ξεκλείδωμα, που θα γίνει της επόμενες μέρες. «Όταν θέλεις κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις» (Πάολο Κοέλιο) Και απο ότι κατάλαβα το ήθελα τόσο πολύ που το έχω ×2.
-
Παράθεση από dnomikos: “Έσκισε η Ρόδος Συγχαρητήρια και καλορίζικο!!! ” Ευχαριστώ πατρίδα, μόνο που δεν έχουμε 4g στην wind ακόμα για να το απολαύσουμε. Πάντως στην Αθήνα που το δοκίμασα σκίζει από ταχύτητα 4g και ας μην έχει την 800σαρα μπάντα.
-
Παράθεση από sermike75: “Συγχαρητήρια @teodorzaf. Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις!!! ” Το τηλέφωνο το έχω εδώ και 2 εβδομάδες, και είμαι απόλυτα ευχαριστημενος. Το πιο δυνατό του σημείο, που γιαυτό προτιμήθηκε είναι η μπαταρία. Από κάμερα λίγο μας τα χαλάει αλλά με αυτά τα λεφτά είναι σούπερ. Επεξεργαστής και μνήμη οκ. περιμένω να το ξεκλειδώσω επίσημα από την xiaomi για να βάλω καμιά δικιά μας rom όπως αλώστε κάνω και με τα υπόλοιπα xiaomi που έχω. Παράθεση από spmargar: “Παράθεση από teodor…
-
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο coolicool και ένα ακόμα μεγαλύτερο στο forum για την καταπληκτική δουλιά που κάνετε σας ευχαριστώ.
-
Καλή τύχη. XIAOMI MI Band 1S Pulse Bluetooth 4.0 IP67 Waterproof Smart Bracelet Support Heart Rate Monitoring for iOS/Android online - coolicool
-
Πως ακριβώς γίνεται η χρονολόγηση σε αυτές της ρομ? Για παράδειγμα η 3.3.6 developed βγήκε 03/03/2016. Σε αυτές δεν θυμάμαι.
-
Καλή τύχη, και καλό μήνα να έχουμε.
-
- teodorzaf78 - 21:54, Dec-22-2015 Greece ένα ψυφαλάκι και απο μένα.
-
Πάμε γερά για την τρίτη θέση, δεν νομίζω να μπορεί σε μια μέρα να αλλάξει τίποτα. Αλλά εμείς συνεχίζουμε να το λέμε σε γνωστού και φίλους, και 1 ψήφο παραπάνω μετράει για μας.
-
MHL
ΜήνυμαΔεν δουλεύει το mhl στο τηλέφωνο μας. Εγώ είχα ένα mhl που δουλεύω στο σαμσουνκ αλλά στο χιαομι όχι.
-
Πώς ακριβώς βάζουμε ελληνικά στη θέση τον κινέζικον;