Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 48.
-
Έχω κάνει εγκατάσταση την 8.1.3.0 Stable china rom και θέλω να πάω στην 8.1.2.0 Global stable αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα : ROM package's signature cannot verified. Προσπάθησα να το κάνω με το R-Flash και όταν πάω και επιλέγω την ΡΟΜ που κατέβασα , δηλαδή την 8.1.2.0 , μου βγάζει αυτό. Καμία ιδέα πως θα βγάλω την China stable k=και να βάλω την Global stable ? Θέλω να έχω και αγγλικά και ελληνικά. Ευχαριστώ
-
Μάλλον ομως απο 8130 δεν με αφηνει να περασω την 8120. Στο βίντεο βγαζει στα κινεζικα κατι πρασινα γραμματα ενω εμενα κοκκινα. Κάποιο σφάλμα ? εκανα οτι ακριβως λες αλλα...
-
Τελικά, έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με κράτησε όντως στην 8.1.3.0 Stable China...(μου έχει προσθέσει κάτι κινέζικες εφαρμογές αλλά οκ) Το MI cloud δούλεψε μια χαρά και μου κατεβάζει εφαρμογές και ρυθμίσεις που είχα πρίν. Όσο για την ελληνική ROM θα την δοκιμάσω σίγουρα αλλά αργότερα. Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια και την κατανόηση σας. Εννοείτε θα μιλάμε εδώ για οποιαδήποτε άλλα θέματα. Ευχαριστώ πολύ όλους σας!!! Στην κατάσταση που είναι τώρα το τηλέφ…
-
Factory reset αλλα θα με πάει πάλι στην custom rom που είχα....σωστά? Η να προσπαθήσω πάλι μέσω του pc suite αλλά αυτή την φορά να εγκαταστήσω την Global stable 8.1.2.0 ? Τι προτείνετε παιδιά ? η ελληνική είναι stable?
-
Ελληνική μέσω suite ?
-
Τελικά κοντά στο 80% μου έβγαλε σφάλμα οτι δεν μπορεί να κάνει update και να επικοινωνήσω με την miui. Προσπάθησα να πατήσω retry αλλα μου γράφει ¨Reading device information faild. Το περίεργο είναι ότι το τηλέφωνο έκανε restart και εχει πάρει την 8.1.3.0 Stable.....αλλα εξακολουθώ να εχω το τηλεφωνώ με τις δικες μου προηγούμενες ρυθμίσεις....λιγο περίεργα μου φαίνονται τα πράγματα ΜΙUΙ 8.1|Stable 8.1.3.0 (MBECNDI) Βέβαια να παραβλέψω την βλακεία που έκανα και έβαλα την κινεζικη έκδοση ενώ ήθελα…
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγγνωμη για την ταλαιπωρια!!!
-
OK μου βρήκε την 8.1.3.0 και πατησα update :)...απο εδω και περα τα κανει ολα μονο του?
-
Flash ή R.Flash ? αΥΤΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΤΟ PC SUITE
-
σταματη ποιο απο τα 2 Flash να επιλεξω?
-
Ποιον οδηγο ακολουθησες ?
-
Υπάρχει περιπτωση δηλαδη να μην δεχτει σωστα το flash και να μην ζωντανεψει ποτε ξανα?
-
Καλημέρα σας. Stamati, στο βίντεο μου δείχνει οτι αυτός μόλις συνδέσει το κινητό του με το λαπτοπ, η εφαρμογή MiPCSuite του πετάει ένα παράθυρο στα κινέζικα. Εμένα μου λέει : You need to update your device to use MIUI PC SUITE Update your device before connecting Επίσης μήπως θα έπρεπε να κάνω αίτηση ξεκλειδώματος στην mi και μετά να προχωρήσω μιας και ο bootloader μου είναι κλειδωμένος? Έχω κάνει και απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής.
-
ok σας ευχαριστώ πολύ παιδιά αλλά θα το κάνω αύριο επειδή εδώ που είμαι σήμερα δεν έχω ίντερνετ στον υπολογιστή έχω μόνο στο κινητό όπως και να έχει και πάλι ευχαριστώ όταν το κάνω θα σας ενημερώσω για περαιτέρω οδηγίες
-
καλημέρα. οπότε εγώ που ενδιαφέρομαι για global stable ελληνική τι θα πρέπει να κάνω ?
-
Καλημέρα και καλό μήνα. Τελικά όπως φαίνεται ο bootloader πρέπει να είναι κλειδωμένος. αποτέλεσμα false false.
-
θα το κάνω αύριο πλέον γιατί είναι λίγο αργά τώρα και εννοείται ότι θα σας ενημερώσω.Σας ευχαριστώ πολύ πάντως παιδιά για την άμεση ανταπόκριση και τον χρόνο σας. Καλό βράδυ και θα απαντήσω αμέσως μόλις μάθω αν είναι ξεκλειδωμενος ο bootloader η οχι και μετά πάμε στο επόμενο βημα!
-
εννοείται! =============== Ιαν 31st 2017, 11:44pm =============== τα έχω κάνει όπως τα λέει στο βίντεο στο βίντεο η κοπέλα αλλά φτάνει μέχρι το σημείο που λέει fastboot devices μετά μου βγάζει: fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
-
αδελφε τα κάνω όλα αυτά. Αλλά στο σημείο που λέει : fastboot devices δεν μου αναγνωρίζει την συσκευή μέσα από το cmd
-
αυτα έχω! Αν και ο οδηγός λέει ότι δεν έχει σχέση αν είναι έχει σχέση αν είναι 64 ή 32 εγώ πάντως έχω 64-bit