Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-48 από 48.
-
ΟΚ Το έκανα αλλα όταν φτανω στο σημείο που λέει fastboot devices μου λέει οτι : fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. Μάλλον δεν αναγνωριζουν τα windows 10 την συσκευή μου ?
-
Οταν πάω να κατεβάσω το : minimal_adb_fastboot_v1.3.1.zip μου βγάζει αυτό το μηνυμα... Invalid or Deleted File. The key you provided for file access was invalid. This is usually caused because the file is no longer stored on MediaFire. This occurs when the file is removed by the originating user or MediaFire.Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
-
Καλησπέρα. Είμαι στο site τις ΧΙΑΟΜΙ ( en.miui.com/download-320.html#463 ) και έχω το εξής δίλημμα, ποια απο της 2 ΡΟΜ να εγκαταστήσω και ποιες οι διαφορές τους. Να υπενθυμίσω οτι έχω FAKE rom απο το GearBest που μου ήρθε το κινητό μου με MIUI Global 8.2.15.0.0 (MBECNDG) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με κάποιο Οδηγό για το redmi 4 prime καθότι είμαι άσχετος με φλασαρισματα κινητών ? Απο pc και laptop γνωρίζω πολλά αλλά απο κινητά flash rom και γενικά software δεν έχω ξανακάνει. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Παρέλαβα εδώ και μια εβδομάδα το νέο κινητό με την σταθερή έκδοση : MIUI 8.2 Stable. Αυτό που δεν γνωρίζω καθότι καινούριος εδώ είναι αν υπάρχει κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό εφόσον απο τον καιρό που το έχω δεν έχει κάνει καμία ( ούτε αυτόματα αλλά ούτε χειροκίνητα ). Μπορεί να είναι λογικό. Αυτήν που βλέπω στο site ( Version της MIUI ROM στα Ελληνικά (XTRV_7.1.19 MIUI V8) θα πρέπει να την κάνω εγκατάσταση μιας και το δικό μου είναι ήδη στα ελληνικά? Ανεβάζω και φωτο απο το εσωτερικ…
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει απο GearBest ( το περιμένω να μου έρθει ) το Xiaomi redmi 4 4G στα 144,90 Euro Xiaomi Redmi 4 4G Smartphone-173.99 Online Shopping| GearBest.com το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το xiaomi redmi 4 prime τόσο σαν συσκευή όσο και σαν χαρακτηριστικά. Ακριβώς όμως τα ίδια κινητά!!. Η απορία μου είναι αν χρησιμοποιούν κάποιοι πωλητές διαφορετικό BrandName για κάποιες συσκευές ( το έχω συναντήσει σε Sasmung Galaxy Duos ). Αν ναι, μπορώ με κάποιο τρόπο να δω αν όντως εί…