Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-117 από 117.
-
Καλησπερα, μολις περασα και εγω την ρομ αλλα εμενα ολα φαινονται να λειτουργουν κανονικα. Και ο καιρος δειχνει την ωρα αλλα ειναι τα μισα στα Αγγλικα ,και το youtube και μπαταρια μια χαρα.. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ δεν έχω λάβει κάποιο update. Να υπολογίσω αρχές Φλεβάρη marahmallow? Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από LeonTsi: “Καλημερα, μια ερώτηση.... κλειστό το κινητό και μπαίνω recovery με volume+power δείχνει το γραφικό fastreboot αλλά μετά τίποτα γιατί? ” Volume Up + Power. Αν κάνεις Volume Down + Power πρέπει να συνδέσεις τη συσκευή με PC και να συνεχίσεις μέσω MI PC SUITE
-
Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ και τόσο καιρό κάνω δηλαδή με όλες τις ρομ, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
-
Παράθεση από chrisvel: “Καλημέρα σε όλους. Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Η ρομ είναι η καλύτερη έως τώρα που έχω κανει εγκατάσταση η μπαταρία έχει διάρκεια 1,5μιση 2 μέρες και γενικά το κινητό πετάει ομως σπάνια μπορεί να λαγκαρι αλλά δεν είναι είναι ενοχλητικό γιατί γίνεται σπάνια. Φυσικά έκανα καθαρή εγκατάσταση γιατί αν την ρομ την περνάς πάνω από προηγούμενη μεταφέρονται και της προηγούμενης τα προβλήματα (το λέω για τους νέους) Και πάλι καλήμερα ” Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Δηλαδή κά…
-
Παράθεση από aggelosd: “αν βγει νέα ρομ για αναβάθμιση απλώς πάμε και μέσω ota κάνουμε την αναβάθμιση;;; ” Ε ναι λογικά
-
Παράθεση από Emplokeas: “Καλημέρα..... Περιμένουμε με αγωνία... Η marshmallow, εχει πάρα πολλά πρόσθετα να λιωσουμε, και είναι και αρκετά ελαφρύ λογισμικό... ” Καλημέρα, τι εννοείς δηλαδή; Θα αλλάξει/προστεθεί κάτι στο υπάρχων UI ;
-
Α δεν μπήκα στα specs του MI-4C και δεν πρόσεξα το μοντέλο του φίλου μας να πω την αλήθεια ευχαριστώ για την διόρθωση.
-
Εμένα μου κρατάει όλη μέρα, αν ξεκινήσω με 100% το πρωί μέχρι το βράδυ με συνεχείς χρήση (fb, ebay, pinterest, tapatalk κτλ) μπορεί να πέσει στο 30-40%. πάντως το σίγουρο είναι ότι δουλεύω 10 ώρες την ημέρα και από τις 10 ώρες τουλάχιστον τις 6 είμαι στο κινητό.
-
Έχω την αίσθηση πως δεν θα γίνει καμία δραματική αλλαγή. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντα ενεργό, και ενεργοποιημένη η επιλογή Βελτιστοποίηση Wi-Fi.
-
Το data limit παρατήρησα δεν μου δουλεύει έπειτα από το update 5.12.13 , μόλις έβαλα 2gb limit αμέσως μου έβγαλε ότι πέρασα το όριο. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να 'στε καλά βρε παιδιά, το έφτιαξα. :):) Regards Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα χθες την 5.12.13 και ο καιρός δεν δουλεύει. Δεν βρίσκει καμία πόλη. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι devs μήπως μπορούν να μας πουν αν θα δούμε καμιά διαφορά στα mi3/mi4 με Marshmallow; Θα αλλάξει κάτι και στο ui έστω όχι άμεσα;
-
Αναμένουμε marshmallow πως κ πως