Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 199.

• Να συμπληρώσω κι εγώ πως παρέλαβα τη Δευτέρα το mi6 από banggood με priority direct mail φυσικά χωρις κανένα θέμα με τελωνείο αφού πουθενά δε φαίνεται να υπάρχει σχέση με Κίνα.

• Έχω 3 μικροπραγματα από ali με sg post. Eνω συνήθως μετά από 2-5 μέρες το sg post ελεγε arrival at destination Post τωρα δεν το λέει σε κανένα και έχουν αποστολή 14,16 και 18 Ιουνίου. Σταμάτησε να το γράφει ή όντως δε φτάσανε στο Βενιζέλος; Ξέρω ότι μετά τα ΕΛΤΑ αργουσανε ( από 2 μέχρι και 20 μέρες μου έχουν κάνει σ'αυτο το στάδιο) αλλά πάντα το sg post έλεγε πως έχουν φτάσει.

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα πάμε πρώτα με την 7.5.11 λοιπόν και μετά βλέπουμε.

• @dhmlaz δε ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα αλλά εγώ απλά ρωτάω στο τοπικ για το redmi pro τους κατόχους του redmi pro ποια θεωρούν, από την εμπειρία τους, καλύτερη ρομ για να περάσουμε στο κινητό. Τη διαδικασία την γνωρίζω δε θέλω βοήθεια γι'αυτό (τουλάχιστον προς το παρόν) απλά μια γνώμη για να κατεβάσω μια ρομ κι όχι 2-3. Ευχαριστώ πάντως.

• Ερώτηση προς τους κατόχους της συσκευής. Πρόκειται να βάλουμε ελληνική ρομ σε πιτσιρικά κάτοχο της συσκευής που θα ήθελε να ασχοληθεί και λίγο παραπάνω με φλασαρισματα και τέτοια αν και νέος σε xiaomi. Βλέπω πως η τελευταία stable είναι η 8.1.2.0 σωστά; Πως και τοσο πίσω το redmi pro; Από developer ποια προτείνεται να βάλουμε ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή μπαταρία; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• @akisjes Η οθόνη από το note 3 που είχα εγώ πριν είναι σίγουρα καλύτερη. Στην αυτονομία είναι λίγο χειρότερο άρα από το δικό σου θα είναι ακόμη χειρότερο. Αν αξίζει η μετάβαση εσύ το ξερεις. Αν το αντέχει η τσέπη σου γιατί όχι. Σαν συσκευή είναι σίγουρα ανώτερη σε όλα πλην της μπαταρίας Άποψη μου τουλάχιστον Ελπίζω να βοήθησα. Να συμπληρώσω πως πέρασα την καινούρια nougat χωρίς factory reset και χωρίς πρόβλημα. Εκτός από το γνωστό από το mi5 θέμα να φαίνονται οι 2 πυρήνες σταματημένοι. Αλλιώς δε…

• @Ustramator Αρχίζω να ανησυχώ παραπάνω τώρα. Εσένα που φαίνεται από Αγγλία να φεύγει είσαι οκ. Το δικό μου δε ξέρω πόσο δοκιμασμένο είναι. Στο chat μου είπανε πως είναι οκ αλλά κι αυτοί να πουλήσουν θέλουν. Θυμάσαι αν ήταν από κινεζική αποθήκη ή από hong kong;

• @billfot Έχω παραγγείλει ένα mi6 από banggood με τη μέθοδο αυτή οπότε θα σε ενημερώσω όταν με το καλό φτάσει. Πάντως όντως NL tracking number έχει.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• @almichael Κι εγώ την ίδια μετάβαση έκανα οπότε μπορώ να σου πω σε όλα είναι καλύτερο εκτός ίσως απο την μπαταρία, όχι πως και η δικιά του δεν θα σου φτάνει αλλά με το kenzo έβγαζα 1ωρα sot παραπάνω. Κάμερα αν και δεν είμαι ειδικός πιστεύω 2 επίπεδα παρά πάνω. Εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής επισης. Τώρα επιδόσεις σαφώς ανώτερο αν και το kenzo στη καθημερινή χρήση μια χαρά είναι. Μοναδικό - για μένα είναι το 2.5d τζαμί της οθόνης που μπορεί να το κάνει πολύ πιο όμορφο αλλά δεν μπορείς να βάλεις…

• Καλή επιτυχία σε όλους.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• xiaomi & MIUI Θεσσαλίας

gpapaioa - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

χρονια πολλά Χρήστο να τα εκατοστήσεις. Να είσαι καλά να διοργανώνεις συναντήσεις και να φτιάχνεις τα κινητά του κόσμου πάντα με το ίδιο μεράκι και χαρά. Για τους υπόλοιπους Χριστός Ανέστη και να κανονίσουμε καμία καινούρια συνάντηση έχει ήδη περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη.

• @GUZGUN Για μένα αξίζει σιγουρα. Το τηλέφωνο τα σπάει κυριολεκτικά. Φωτογραφία την μέρα εξαιρετική. Σε χαμηλο φωτισμό παίρνει βελτίωση αλλά άμα βάλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις και παίξεις λίγο με αυτές μπορείς να πετύχεις εξαιρετικό αποτέλεσμα. Video δεν έχω τραβήξει ιδιαίτερα αλλά 2 - 3 που έχω βγάλει είναι πολύ καλά. Αυτο με το 4g δεν το καταλαβαίνω ιδιαίτερα. Αν εκεί που είσαι πιάνει h+ που το χρειάζεσαι το 4g; Στο σερφαρισμα η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Viber, skype youtube ολα μία χαρά. Τώρα …

• ευχαριστω @linuxilakis εκεί όντως έχει την 8.2.1.0. Απλά δεν είναι για μένα το κινητό και είχα βάλει την δικια μας αλλά είπα να του βάλω την global stable για να μπορεί να κάνει αναβαθμίσεις μόνος του αυτόματα και ήθελα μετά την 8.1 που έχουν και ελληνικά. Θα μου πεις θα έκανε το update και θα έπαιρνε και τα ελληνικά αλλά τώρα το σκέφτηκα χαχαχα

• @linuxilakis Αν το screenshot απευθύνεται σε μένα αυτή κατέβασα πριν γράψω το μήνυμα και μου τη γράφει 8.0.3.0

• μια ερωτηση για τους κατόχους: η τελευταία global stable πια είναι; κατέβασα από en.miui.com την τελευταία σε fastboot αλλα γράφει 8.0.3.0 και νομίζω πως έχει βγει και 8.2.3.0 αν γνωρίζει κανείς αν υπάρχει σε fastboot μορφή θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ