Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 255.
-
cy67 προσωπική μου άποψη ειναι πως πρεπει να κάνουμε αναβαθμισεις.Ετσι μονο βρισκονται οι αδυναμιες τα bugs κλπ μιας ρομ και με τις αναφορες μας (απο ολα τα φορουμ παγκοσμιος) οι developers της miui θα την καλυτερεψουν (ελπιζουμε). Η τελευταιες ρομ δεν ειναι stable και ειναι φυσικο να εχουν προβληματακια. Αν για καποιους αυτο ειναι κουραστικο τοτε ειναι καλυτερα να μενουν στην τελευταια stable και οταν διαπιστωσουν (απο τις αναφορες)πως καποια εκδοση ειναι καλη τοτε προχωρανε σε αλλαγη.
-
Επειδη δοκιμαζω την τελευταια ελληνικη για το redrice 1s εδω και αρκετες ωρες να αναφερω τα συμπερασματα μου.Και σε αυτο το ρυζακι δυστυχως η μπαταρια φευγει νερο. Η ραμ και αυτη ενω ειναι στο 70% γεμιζει φτανει στο 95+% και το κινητο κολαει.Αλλα προβληματα δεν βρήκα
-
Δοκιμη και στο redrice 1s με κιτ κατ και v6 για το navigon .Δουλευει κανονικα.
-
Αυτο ενοουσα.Προβλημα στο ρυζακι με κιτ κατ και v6.Οχι της συσκευης
-
Καλημερα.Καλο μηνα σε ολες και ολους. Κοκκινορυζακιδες δοκίμασα την μουλτι για να παρω μια ιδεα τι κανουν τα σαινια της μιουι. Δυστυχώς παραμενουν τα ιδια προβληματα.Η καταναλωση της μπαταριας μπορω μαλιστα να πω πως εγινε χειρότερη, φευγει σαν νερό. Η αποθηκευση φωτο κλπ ειτε με την κανονικη ρομ ειτε με το πατσακι που βλεπει την sd σαν εσωτερικο χωρο δυστυχώς παει στον κανονικο εσωτερικο χωρο . Και προσωπικα λυπαμαι που δεν μπορω να δουλεψω με το navigon. Οποιαδήποτε εφαρμογη της garmin ειτε "α…
-
Δεν ειχα κανει τιποτα.Ουτε partition ειχα πειράξει (δεν ξερω αν γινεται,ουτε αν αξιζει) ουτε καποιο tool .Την μονη ρομ που ειχα βαλει πριν τις δικες μας ηταν του τυπου που ειχε φτιαξει και το ρεκοβερι (sta2z) πριν κανα χρονο.
-
Αν εχεις το ρεκοβερι της μιουι κανε wipe user data.Ισως ετσι στρώσει.
-
Κλειστο.Μετα να πας ρεκοβερι και να κανεις wipe.
-
Οι εικονες που ανεβασα ειναι απο το προγραμμα file manager. Ετσι βλεπει το πραγραμματακι τον χωρο που εχoυμε στην συσκευη και στη sd (για την "συσκευη" μιλαμε για το phone storage οπως το ονομαζει η ρομ στον αποθηκευτικο χωρο.
-
Kodorevi8ulis μαλλον μιλας για το bachaki που πειραζεις το αρχειο vold.fstab.Αφου λες για χρονο + Δεν αναφερομαι σε αυτο μιλαω για διαφορες που ειχα σε v5 jelly με v6 kit kat.Εγω δεν ειχα κανει καμια ενοποιηση.Δες στην συσκευη(1foto) 25 gb,.Δεν ξερω γιατι δουλευαν ετσι και αυτο προσπαθω να μαθω.Το bachaki που μαλλον αναφερεσαι επι τις ουσιας εκανε swap .Εγω μιλαω για ενα bachaki που η sd φαίνεται σαν εσωτερικος χωρος.Τεσπα το δοκιμασες και στην κιτ κατ? Κανει δουλεια?
-
Λοιπον κοκκινοριζακιδες δουλευω την ελληνικη μας 5.4.17 καποιες μερουλες και θελω να μοιραστουμε εντυπωσεις και προβληματισμους . Κατα την προσωπικη μου αποψη η ρομ ειναι καλη,σταθερη με αρκετα καλη διαχειρηση ram και με την καταναλωση μπαταριας σε ικανοποιητικα επιπεδα. Οι μαμισιες εφαρμογες δουλευουν ολες μια χαρα και δεν μου εχει συμβει κανενα fc.Ουτε και σε αλλες εφαρμογες που εγκατεστησα. Προβληματακι ειναι οτι με επενεκκινηση χανονται η επαφες τον κλησεων και φαινονται μονο αριθμοι αλλα πι…
-
Στην δικιά μας Ρομ για το ρυζακι μετα απο επανεκκίνηση έμεινε το πρόβλημα του να χάνονται τα ονόματα στις κλησεις και φαινονται μονο οι αριθμοί που ειχαμε καλέσει.
-
Οντως οι φωτο πηγαινουν στον κανονικο εσωτερικο χωρο.Το here δεν ειναι κακο απλος ο καθενας μας εχει κολληματα.Εγω με το navigon που το δουλευω και με βοηθαει στην δουλεια χρονια.Δεν ξερω τι γραφεται στα changelog εγω κανω τις δοκιμες μου και τις αναφερω για διασταυρωση με αλλους χρηστες.Η ρομ δεν ειναι stable και φυσικα θα εχει ατελιες.Για αυτο τα αναφερουμε για βελτιωσεις.Μην ξεχναμε οτι καποιοι βγαζουν τα ματια τους για να τις εχουμε εμεις.
-
Επειδη με ετρωγε η περιεργεια κατεβασα και δοκιμασα την 5.4.17 (απο miui eu 13γλωση).Πρωτα συμπερασματα :διορθωθηκαν τα προβληματα με τις επαφες που χανοντουσαν στην επανεκινηση και το ραδιοφωνο εγινε ξανα FM.Το προβλημα με το navigon παραμενει και δοκιμη σε "αγορασμενο" sygic οδηγησε σε συνεχη fc.Το μεγαλυτερο προβλημα που ειναι η χρηση εσωτερικου χωρου και καρτας SD με εγκατασταση του αρχειου που ειχα αναφερει σε αλλο ποσταρισμα διορθωνεται.Σαν εσωτερικο χωρο βλεπει την SD.Περιμενω την δικια μ…
-
Ναι τα download πανε στην εσωτερικη καρτα και στο εκει αντιστοιχο αρχειο.Με το προγραμμα που σου εγραψα μπορεις μετα να τα μεταφερεις.Αν καταλαβα καλα με τα φτωχα αγγλικα μου αυτο μπορει να διορθωθη στην πορεια.Ενας τυπος εχει φτιαξει ενα κερνελ και η καρτα με τον εσωτερικο χωρο λειτουργουν σαν ενας χωρος.Αντμιν αν εχω καταλαβει καλα και οντως αξιζει να το προσθεταμε σε μελλοντικες εκδοσεις REDMI 1w - TWRP Recovery (Kit Kat) - switch SD card inside Kernel MIUI V6 - Redmi 1 - Xiaomi MIUI Official…
-
Makis man το προβλημα με τους file manages ειναι προβλημα root .Δοκίμασε τον root browser ενω εχεις κατεβάσει και το supersu και εχεις δώσει δικαιωματα απο εκει.Για το navigon δεν βρηκα κατι .Σε αλλες συσκευες xiaomi με kitkat Και v6 δουλευει αψογα.Ας ελπισουμε πως σε αλλες εκδοσεις θα δουλεψει.Η ρομ θελει δουλίτσα ακομα αλλα πιστευω πως βρίσκεται σε καλο δρόμο.
-
Εδω και 4 χρονια navigon δουλευω. Εχω πολλες εκδόσεις. Οι ιδιες δουλευουν άψογα σε v5 και jelly been.Οπως οι ιδιες δουλεουν σε v6 και κιτ κατ φιλων με αλλα τηλεφωνα (παντα μιλαμε για miui).Το προβλημα ειναι οτι σταματάει η εφαρμογη στην ενεργοποιηση γιατι και καλα δεν βρίσκει δίκτυο. Το ειχα ξανασυναντησει με miui σε htc desire.Τοτε λύθηκε σε μεταγενεστερη εκδοση χωρις να μαθω πως.Τωρα το ψαχνω.
-
Καλημέρα χρόνια πολλά σε ολες και ολους και καλη ανάσταση να έχουμε. Δοκιμασα την καινούργια v6 στο hongmi και η Ρομ σε γενικες γραμμές δουλεύει αρκετά καλά.Πρόβλημα πιστεύω πως είναι η "φαινομενικη" γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας. Μέσα σε 10 λεπτα που το σκάλιζα ο δεικτης κατέβηκε πανω απο 20 μονάδες.Οταν εκανα restore στην v5 ο δείκτης έδειχνε αλλά.Παντός η κατανάλωση όντως είναι μεγαλουτσικη.Αλλο προβλήματακι είναι οτι όταν το τηλ κανει επανεκινηση η επαφες στο μητρωο κλησεων χάνονται και οτι δ…