Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 255.
-
Οταν δοκίμασα το "αγορασμένο " navigon στην καινουργια, v6 για το hongmi δεν μου δούλεψε .Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε κατι ανάλογο.
-
Welcome to MS-DOS Mobile
cas21 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΚαλό μήνα Πρωταπριλιατικο μου κάνει.
-
Την ξανα εβαλα.Επιβεβαιωνω το πρόβλημα με το sms.Tο τηλ δεν λειτουργει απο τις επαφες.Με νούμερα οκ.Πρόβλημα θεωρώ και το ράδιο, βγαίνει ράδιο με ίντερνετ και με κινεζικα.Καμμιά σχέση με την παλαιά εφαρμογή.Θα περιμένω οποίες διόρθωσε ις και την ξανά βλέπω
-
Η εφαρμογή του τηλ σου δουλευει κανονικα? Γιατι σε εμενα οτι και αν δοκιμασα ( πχ κσθαρισμο) οχι
-
Επιτελους η πρωτη v6 για το ρυζακι μας ,έφτασε. Η δοκιμή εγινε άμεσα .Στον λίγο χρόνο που την αφησα διαπίστωσα οτι παρά την καλη ραμ η συσκευη εγινε πιο αργη και οτι η εφαρμογη τηλεφωνου δεν δουλεύει. Επειδη χρειαζομαι το τηλ περασα ξανα στην v5 4.11.14 που την θεωρώ αριστη.Παντος το νερο μπηκε στο αυλακι.
-
Τον Μάρτη θα εχουμε και miui v6.Το ρυζακι μας αργα αλλα σταθερα παίρνει αναβαθμισουλες.
-
Xiaomi HM 1W
ΜήνυμαΦιλε προσπαθησε να ανεβάσεις ξανα το τεστακι( θα δεις στην εικονα που ανεβαζω εγω) για να δούμε τον επεξεργαστη και την ανάλυση της οθόνης. Εκει συνηθως φαινονται τα γνησια απο τα αντιγραφα.
-
Xiaomi HM 1W
ΜήνυμαΕχεις το απλο red rice.Το 2013023 που φαίνεται στην ρομ σου αυτο δείχνει. Αλλα ειναι αληθεια πως καλυτερα να κανεις το τεστ που ειπε παραπανω ο φιλος για να δουμε αν το κινητο ειναι οντως το hongmi και ειναι γνησιο.Μετα περνας άφοβα στην ελληνικη ρομ.
-
Πριν καποιες απαντήσεις φιλός ειπε για το hongmi 1s οτι εχει πολλά αγγλικά στοιχεία. Περασα και εγω την τελευταία ελληνική στο κινητό τής γυναίκας μου καί όντως έτσι είναι.Επιπλέον πιστεύω (το κινητο το βλεπω αραιά) οτι και η ραμ ειναι φορτωμένη. Θα εχουμε καποιο φιξ η να τής περάσω την προηγούμενη. ?
-
Ευχομαι γρηηηηηηγορα στα 4000! !!!!!!