Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Στο βίντεο, στο τρίτο από τα wipes, κάνει full wipe το κινητό και στην συνέχεια προχωρά σε καθαρή εγκατάσταση ρομ η οποία είναι αποθηκευμένη σε εξωτερική κάρτα mirco sd. Και αναρωτιέμαι στο Mi-4c που δεν δέχεται εξωτερική κάρτα που αποθηκεύω το αρχείο της ρομ ώστε να το κάνω καθαρή εγκατάσταση;

• Ένα πράγμα που δεν έχω κάταλαβει. Εαν κάνουμε full wipe σε μια συσκευη που δεν έχει εξωτερική sd card παρά μόνο την μνήμη της συσκέυης που απόθηκευουμε την ρομ που θα εγκάταστησουμε αμέσως μετα το wipe?

• Να είσαι καλά φίλε για τις πληροφορίες Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και για να μην μένουμε μόνο στα καλά λόγια, μια μικρή βοήθεια στην κοινότητα και από μένα Confirmation number: 5G343884R1976312Y Καλή συνέχεια παιδιά..

• Καλημέρα παιδιά, είμαι ο Θοδωρής, τοπογράφος Μηχανικός, κάτοικος Αθήνας. Την τελευταία βδομάδα έχω αφιερώσει πολλές ώρες στο φόρουμ διαβάζοντας ώντας νέος κάτοχος ενός mi4c, στο οποίο κατάφερα και πέρασα απροβλημάτιστα developer rom ακολουθώντας τους οδηγούς. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται και δαπανούν τον χρόνο τους ώστε εμείς να τα βρίσκουμε έτοιμα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην thod, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Ιαν 6th 2016, 1:58pm <br /> Προφίλ: @thod <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης. ” Καλήμερα παιδιά και καλή χρονιά.