Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-33 από 33.
-
Αλλαγή region
ΜήνυμαΟκ. Ο μόνος λόγος είναι γιατί ήθελα να εγκαταστήσω μια εφαρμογή που δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα και ίσως έκανα ντρίπλα με αλλαγή region. Ευχαριστώ πάντως για τις απαντησεις σας.
-
Αλλαγή region
ΜήνυμαΔεν υπάρχει ενεργή η επιλογή στα additional settings για αλλαγή περιοχής. Έχω εγκατεστημένη την xtrv 9.8.29 που είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση. Σε παλιότερες εκδόσεις εμφανιζόταν η επιλογή. Καμιά ιδέα;
-
Έτσι "για το καλό"
-
Τελικά όλα καλά. Ακολούθησα από την αρχή τον οδηγό του TWRP και έκανα εγκατάσταση με το 2ο τρόπο. Δεν ήξερα ότι ήμουν ικανός για τέτοια
-
Κάτι έκανα λάθος και πέρασε μόνο του κάποιο update κατά τη διάρκεια της νύχτας που σίγουρα δεν είναι η ARΩΜΑ. Προσπαθώ να μπω από Recovery αλλά μου βγάζει το 3.0 που δίνει μόνο reboot/wipe data/connect with MiAssistant. Καμιά βοήθεια;
-
Έχει αναφερθεί πρόβλημα με την κάμερα; κρασάρει μέσα στα πρώτα 5''
-
Εντάξει, ΘΕΟC. Ευχαριστώ πολύ!
-
Είχα περάσει την προηγούμενη αλλά και την τελευταία από χθες. Όμως επειδή μου φάνηκαν αρκετά πιο αργές από τις προηγούμενες αποφάσισα να κάνω fr. Το θέμα είναι ότι κλείδωσε και δε με αφήνει να βάλω τον κωδικό του δικτύου παρότι δεν έχω επιλέξει το swiftkey. Καμιά ιδέα; Redmi 4x
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από krismpos: “Επίσης μια γενικότερη απορία: Γιατί να τικάρει κάποιος το TWRP όταν κάνει προσαρμοσμενη εγκατάσταση; ” Δεν το τικάρεις αν δεν χρειάζεται. ” Ναι, δεν το εξήγησα σωστά μάλλον. Πότε χρειάζεται;
-
Σε santoni επιβεβαιώνω το bug με την κάμερα. Επίσης μια γενικότερη απορία: Γιατί να τικάρει κάποιος το TWRP όταν κάνει προσαρμοσμενη εγκατάσταση;
-
Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου, η παρακάτω αναμονή είναι φυσιολογική; - 2017-09-11 09:25:00The item is pre-advised - 2017-09-17 11:15:00The item is at the PostNL sorting center - 2017-09-17 11:15:00The item is processed at the Postnl sorting center - 2017-09-18 07:23:00The item is on transport to the country of destination - 2017-09-19 13:21:00The item has arrived in the country of destination Η αποστολή έγινε με Netherlands Post Registered
-
Καλημέρα. Κατέβασα το αρχείο για το Χ4 αλλά στο μενού εγκατάστασης λέει ότι πρόκειται για Mi-5C tiffany. Λάθος λινκ; edit: μιλάω για την έκδοση ΑΡΩΜΑ