Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 149.
-
Θα προσπαθήσω να έρθω και εγώ.
-
Μία ακόμα χήφο από τον δεύτερο λογαριασμό μου.
-
+1 και από εμένα
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Το playstore γιατί έχει ακόμα το παλιο antutu 6.2.7?” Κοίταξε στο 1727 έχει λινκ για να το κατεβάσεις Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝα βάλω και το δικό μου σκορ με global rom forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49332/
-
Καλή τύχη σε όλους μας.
-
Μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να το τύχω:Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΚαι από εμένα η ψήφος
-
Επειδή Χθές φορεσα την 6.3.10 του gkalen σήμερα μέσω ρεστορ έβαλα την stable 7.2.1.0 gr το Su το εγκατέστησαν πριν με twrp και το αρχείο το πήρα μέσα από την 6.3.10 dev την κανονική όχι του gkalen. Μετά το μπακυπ υπήρχε το Su (αναβάθμιση δεν το έκανα από το playstore ) μετά ξανά εγκατέστησα το ρομ με τα δύο cash και όταν με ρώτησε στο ρεμβουτ αν θέλω το Su πάτησα όχι. Όταν άνοιξε το κινητό το Su δεν ήταν στο ρομ. Ουφ τα κατάφερα ελπίζω να έγιναν αναλυτικός με την περιγραφή ναι το μβακυπ ήταν μέσ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kiriakos1963: “Χρήστο σήμερα έβαλα από μπακαπ πάλη την 7.2 gr θα ξανακάνω εγκατάσταση το ρομ ” Αυτό το Backup ήταν ρουταρισμένη stable;;. Παράθεση από kiriakos1963: “με τα δύο cash ” εννοείς τα 2 wipes Ποιο superSU είχες εγγκαταστήσει;; Το 2.65;; ” Χρήστο το ρομ ήταν root και έγινε με το αρχείο που έχει μέσα η 6.3.10 dev gr Μετά την νέα εγκατάσταση και τα δύο cash με ρώτησε αν θέλω να κάνω εγκατάσταση το Su και είπα όχι τώρα περιμένω να τελειώσει για να δω τι έγ…