Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 149.
-
Εκτός από το Navigon δεν δουλεύει και το wakelock 1 αύριο με την ησυχία μου θα κοιτάξω μήπως έχουν και άλλες εφαρμογές πρόβλημα (το Navigon δεν είναι αυθεντικό)
-
Όντως το Navigon δεν δουλεύει μου βγάζει αναφορά σφάλματος θα το κάνω απεγκατασταση και μια νέα εγκατάσταση και βλέπουμε
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kiriakos1963: “Έχουμε τα εξής Gps δορυφόροι μέσα στο σπίτι κλειδώνουν σε δευτερόλεπτα από τους 17 κλείδωνε 13 με 14 στο ndrive που έχω όλα οκ αύριο τεστ στον δρόμο και με τα τρία (Ndrive Navigon Here) Ράδιο οκ και Supersu κανένα πρόβλημα titanium έκανα εγκαταστάσεις τις εφαρμογές όλα καλά στο antutu skor 50600 περίπου Γενικά δεν βρήκα μέχρι στιγμής κάτι που να μην λειτουργεί. ” Οπα λίγο , super su λες ?? Δεν δουλεύει το ροοτ μέσω του κέντρου ασφαλείας της miui …
-
Έχουμε τα εξής Gps δορυφόροι μέσα στο σπίτι κλειδώνουν σε δευτερόλεπτα από τους 17 κλείδωνε 13 με 14 στο ndrive που έχω όλα οκ αύριο τεστ στον δρόμο και με τα τρία (Ndrive Navigon Here) Ράδιο οκ και Supersu κανένα πρόβλημα titanium έκανα εγκαταστάσεις τις εφαρμογές όλα καλά στο antutu skor 50600 περίπου Γενικά δεν βρήκα μέχρι στιγμής κάτι που να μην λειτουργεί.
-
Παράθεση από gkalen: “ Παράθεση από kiriakos1963: “Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kiriakos1963: “ ” Έχουμε τα εξήςΜετά από όλα τα format εκτός την εσωτερική και εξωτερική μνήμη η του μπήκε και άνοιξε ζήτησε τους κωδικούς έβαλα την αγγλική γλώσσα αλλά δεν μπορούσε να βρει το ρουτερ το αγνοησα όταν πήγε να ανοίξει το υι μου έβγαλε ότι θέλει κωδικό για να βρει το χαμένο τηλέφωνο έδωσα κωδικό αλλά τίποτε οπότε έβαλα την τελευταία τελ Αυτά περιμένω την νέα για δοκιμή ” Κυριακο , είδα ξανά αυτό το…
-
Παράθεση από anikologr: “Έχει την καλοσύνη κάποιος να εξηγήσει τι περισσότερο προσφέρει η συγκεκριμένη rom? Προσπάθησα αλλά δεν κατάλαβα.. ” Το θέμα είναι οι δοκιμές που από αυτές βγαίνουν ποιο σταθερές και ελαφριές ρομ κάποιοι πρέπει να τις δοκιμάσουν για να βγούνε αποτελέσματα για να διορθωθεί Όποιος θέλει βοηθάει στην προσπάθεια ενός μέλους της ομάδας να αναδείξει το έργο του που στο τέλος μπορεί να δούμε όφελος και εμείς
-
δοκιμάζω να την εγκαταστήσω με την ρομ που έχω την 6.1.29 Πάλι τα ίδια δεν αναγνωρίζει ούτε τις σιμ αλλά ούτε το WiFi και βγάζει πάλι το μήνυμα με το χαμένο τηλέφωνο και ανέβασε πολύ την θερμοκρασία Οπότε περιμένω την νέα έκδοση Με λίγα λόγια πάλι στην 6.1.29 πίσω
-
δοκιμάζω να την εγκαταστήσω με την ρομ που έχω την 6.1.29 να δω πως θα κάτσει.
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από kiriakos1963: “Καλησπέρα και από εμένα Καλή αρχή Τώρα μπορώ να κατεβάσω την ρομ χωρίς να κάνω όλη την διαδικασία όπως ο Πάνος Εγώ θα πρέπει να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί επάνω έχω την Aicp (καλή αλλά λίγη κατά εμένα) ” καλησπερα . .... αν θες να το δοκιμασεις κι εσυ μεχρι μεθαυριο λογικα που θα εχει update DOWNLOAD REDMI NOTE 2 Hermes RedmiNote2_Hermes-6.1.29 ΙΝSTALLATION αφου εισαι και με αλλο ρομ τοτε θα κανεις clean install wipe data , factory reset …
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από kiriakos1963: “Αν δεν το βρεις έλα να σου το δώσω εγώ. ” Με μπέρδεψες -πάλι-. ” Για αυτό. Δεν διεκδικώ το αλάθητο. Είναι καπαρωμένο από άλλους.
-
Παράθεση από Opanos: “Καλώς. ” Αν δεν το βρεις έλα να σου το δώσω εγώ.
-
Καλησπέρα και από εμένα Καλή αρχή Τώρα μπορώ να κατεβάσω την ρομ χωρίς να κάνω όλη την διαδικασία όπως ο Πάνος Εγώ θα πρέπει να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις γιατί επάνω έχω την Aicp (καλή αλλά λίγη κατά εμένα)
-
Παράθεση από Opanos: “Boot loop Περνάω πάλι την 6.1.29 ” Και σε μένα boot loop είχα την aicp έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις εκτός την εσωτερική μνήμη αλλά τίποτε
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από kiriakos1963: “Stable 7.1.3.0 ” Μετά από καθαρή εγκατασταση; ” Όχι την έχω καιρό και με περίπου 150 εφαρμογές παιχνίδια.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από kiriakos1963: “Να αναφέρω και το δικό μου σκορ δίχως την sd κάρτα μέσα και σε κατάσταση όλα κλειστά. ” με ποια ROM; ” Stable 7.1.3.0 Αλλά δεν παίρνω πολύ υπόψιν μου τα νούμερα που δείχνει. Αν το κινητό είναι σταθερό και γρήγορο τα άλλα είναι για τις εντυπώσεις. Να έχουμε να ασχολούμαστε.
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10247/ Να αναφέρω και το δικό μου σκορ δίχως την sd κάρτα μέσα και σε κατάσταση όλα κλειστά.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης:yeso521 - Την Διεύθυνσή της (URL):Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~ - Tι ακριβώς αγοράσατε:Nillkin Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 H+ Glass Screen Protector Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 Original Battery Orange Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 Original Leather Case Black - Την ημερομηνία αγοράς: 27-01-2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:17 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):10 -…
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΠαράθεση από TakisCavo: “Τελικά δεν άντεξα και πριν μισή ώρα έριξα παραγγελία το mi4c 32gb στα 231$. Τώρα υπομονή μέχρι να επιστρέψουν στις δουλειές τους οι φίλοι μας οι Κινέζοι. Πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορά σε σχέση με το galaxy S2 που έχω τώρα ” Καλός να το δεχτείς τον γίγαντα καλά πλάκα κάνεις εγώ με Galaxy s3 σε redmi note2 είχα τεράστια διαφορά.