Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 104.
-
Έτσι όπως τους βλέπω να δουλεύουν κι αυτόν που επβλέπει μου θυμίζει πρωινή αναφορά στρατοπέδου... Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον...
-
Παράθεση από SpirakosGeo: “σε μένα κλείδωσε το τηλ. και δεν ξέρω πως να το ξεκλειδώσω. ##@#$$ εμεινα και χωρις κινητο ... τωρα δεν μπορω να περάσω με καποιον τροπο κάποια άλλη rom ?? ” Διάβασε αυτόν τον οδηγό. Στο κομμάτι για το softbrick θα βρεις χρήσιμες πληροφορίες.
-
Πριν από λίγο έκανα την εγκατάσταση της ρομ απροβλημάτιστα. Μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν κανονικά.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Κατά δεύτερον, επειδή για κάποιο καιρό τώρα δε λαμβάνω ειδοποιήσεις από τη σελίδα στο μέιλ θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές να το κοιτάξουν οπότε μπορέσουν. ” Τσέκαρες τα SPAM σου ?? ” Ναι, τα έχω τσεκάρει.
-
Κατ' αρχήν θέλω να γράψω τις ευχαριστίες μου στην ομάδα για την υπέροχη δουλειά! Κατά δεύτερον, επειδή για κάποιο καιρό τώρα δε λαμβάνω ειδοποιήσεις από τη σελίδα στο μέιλ θα ήθελα να παρακαλέσω τους διαχειριστές να το κοιτάξουν οπότε μπορέσουν. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Carpe_Diem_Rj: “Καλησπερα. Που μπορω να βρω το mi mix για αγορα σε καλη τιμη? ” Για αγορά εντός Ελλάδας ρίξε μία ματιά εδώ skroutz.gr/s/10388003/Xiaomi-Mi-Mix-256GB.html Για εκτός Ελλάδας ρίξε μία ματιά εδώ kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-mix-exclusive-edition Αλλά έχε στο μυαλό σου και κόστος τελωνείου για να έχεις σωστή εικόνα της τελικής τιμής. Οι δύο σύνδεσμοι είναι ενδεικτικοί αλλά νομίζω ότι μεγάλες αποκλίσεις προς τα κάτω από τις τιμές που θα δεις εκεί δε θα βρεις.
-
Αν υπάρχει φίλος/η με Mi Mix κοντά κέντρο Αθήνας κερνάω καφεδάκι για να μου δείξει τη συσκευή από κοντά επειδή δεν την έχω δει ζωντανά. Ο λόγος είναι ότι σκέφτομαι μετάβαση από Mi Max αλλά επειδή είναι αρκετή η διαφορά χρημάτων θα ήθελα να το δω και ζωντανά για να αποφασίσω αν τελικά θα προχωρήσω. Αν επιθυμεί κάποιος/α ας στείλει π.μ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@billphone Άντε καλό καλοκαίρι και καλές λήψεις!
-
Ε ναι λοιπόν, ανακάλυψα τον πρώτο μου θησαυρό!!! Arriba Muchachos και καλό καλοκαίρι!!!
-
Πείτε μας αυτά που βλέπατε μικροί στην τηλεόραση, ή διαβάζατε..
Emmanouil Syrengelas - - Oldies but Goldies (Πίσω στον χρόνο)
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “@Emmanouil Syrengelas Σε έφιαξα, έχει και με ελληνικούς υπότιτλους στην λίστα Youtube - tales of the gold monkey episodes ” Είσαι άρχοντας! Ξεκινάω την παρακολούθηση. Τα λέμε τον επόμενο μήνα. =============== Ιουν 13th 2017, 4:24pm =============== Παράθεση από George Kaggelaris: “Αυτά τα θυμάται κανείς ή μόνο εγώ; youtube.com/watch?v=sP6ET-fYg2…J5DLTvNDrNZwM5HaNG--LoRqr ” Και το Voyagers ήταν από τα πιο αγαπημένα. Επίσης θυμήθηκα και το Thunderbirds. Κάθε Σάββατο νομίζω. …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Παράθεση από Maronbil: “Ρε παιδιά πώς λεγόταν μια σειρά που ήταν με ένα τυπο στυλ Ιντιανα Τζόουνς, με υδροπλανο και ενα σκυλάκι (τσακ ρασελ νομίζω). Ο σκύλος με ενα ματι γυάλινο που συνέχεια το έπαιζε στα χαρτιά? Σας θυμίζει τίποτα ή μόνο εγώ το έβλεπα? ” Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38242/ ” Κόλλημα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο. Κάποτε είχα ψάξει μήπως κάποιος το έχει ανεβάσει στο δίκτυο. Αν έχετε καμιά πληροφορία στε…
-
ΜήνυμαΔημοσιογράφος Μαρτέλης!!! Τι να λέμε τώρα... Οι Ιερόσυλοι
-
Σκίζει το θηρίο!!!
-
Πάντα τέτοια!
-
Συγχαρητήρια στο CitisMarket.com και στους διαχειριστές στου xiaomi-miui.gr . Πάντα τέτοια!
-
Κι εγώ κάποια στιγμή παλιότερα που το έψαξα λίγο αυτό κατάλαβα. Και το πραγματικό κόστος του προϊόντος είναι πολύ μικρό. =============== Απρ 18th 2017, 12:37pm =============== Απ' ότι είδα έχει και περίπου $35 μεταφορικά. =============== Απρ 27th 2017, 4:32pm =============== Στο Omg Ubuntu υπάρχει μία πρώτη αναφορά για τη χρήση του Pinebook. Είναι από την ισπανική ιστοσελίδα Muy Computer η οποία παρέλαβε έναν Pinebook 14". Εάν σας ενδιαφέρει πατήστε εδώ για να τη διαβάσετε.