Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 104.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “θα έλεγα να μην βιάζεστε τόσο 1ον ) το θέμα είναι τι παίζει με το λειτουργικό (οκ έχει ubuntu , αλλά υπάρχει πίσω κόσμος ; θα υπάρχει μια κάποια υποστηρίξη , δεν είναι και rpi που έχει τα πάντα) 2ον και σημαντικότερον) από κίνα θα σας έρθει , υπολογίστε και το καπέλο που θα φάτε σε κανά τελωνείο (δεν είναι και πακετάκι , δηλωμένο σαν Pc θα είναι) PLEASE NOTE: – EMS delivery to RUSSIA/SPAIN/GREECE may take at least 2 weeks due to delay in custom clearance issue. – Eur…

• Παράθεση από sakis112: “εκανα εγγραφη στο site, εβαλα το gmail. από που το αγοράζουμε? ” Θα σ' ενημερώσουν αυτοί στο μέιλ όταν θα υπάρχει διαθέσιμο για αποστολή.

• Παράθεση από paulpgk: “Eχει κανεις να προτεινει κανα καλο tempered glass για το κινητο? Εχω αγορασει 2 το ενα ειναι μικρο και το δευτερο που καλυπτει την οθονη πληρως (εχει ενα λευκο περιγραμμα γυρω του) ενω εχει τελεια εφαρμογη κανει ενα πλευγμα απο λευκες κουκιδες μεσα στο γυαλι οποτε την ημερα φαινονται εντονα. ” Επειδή το θέμα tempered glass με απασχολεί κι εμένα, μπορείς σε παρακαλώ να στείλεις σύνδεσμο για το δεύτερο που αναφέρεσαι; Εγώ έχω τώρα ένα σαν το πρώτο σου και ψάχνω κάτι για να τ…

• Θα κανονίζουμε συναντήσεις φίλων xiaomi-miui.gr και θα μοιραζόμαστε κάψουλες! Ή θα τις βάζουμε βραβείο σε διαγωνισμό!

• Παράθεση από fotis_lyk: “Γειά σας παιδιά. Λοιπόν έχω το κινητό ένα 6μηνο περίπου. Πολύ ευχαριστημένος. Έχω μείνει στην ρομ gtv 6.10.20 developer. Δεν κάνω πολύ συχνά ενημερώσεις. Για να περάσω την καινούρια την xiaomi-miui-hellas-7.0_hydrogen_V8_XTRVbeta1_7.2.24.zip (New) Χρειάζετε να κάνω κάτι παραπάνω πχ να τα σβήσω όλα η την περνάω όπως τις άλλες κατευθείαν χωρίς να σβηστεί τίποτα; ” Θα βρεις οδηγίες στην αρχή της ανάρτησης της ρομ. Το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να κάνεις wipe data και να …

• Παράθεση από pillopoulos: “Το messenger "ψευτο"λειτουργει. To facebook ό,τι κι αν του έκανα δε λειτούργησε Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφάλειας για να μην ξαναστήσεις από την αρχή το κινητό κάνε κι ένα factory reset μήπως και το ξεπεράσει.

• Παράθεση από pillopoulos: “Καλησπέρα. Κατέβασα σήμερα στης κοπέλας μου το MI max την πρόσφατη global με nougat 7.2.16 και κρασαρουν το fb και το messenger. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατασταση -εγκατάσταση αλλα πάλι τα ίδια Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κι εγώ είχα ένα θεματάκι με το messenger. Έκανα απεγκατάσταση κι εγκατάσταση και λύθηκε. Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις να περάσεις τη ρομ. Αλλιώς ένα factory reset από twrp μπορεί να σου λύσει το θέμα αλλά …

• Παράθεση από gkalen: “@Emmanouil Syrengelas Δοκίμασε στο terminal .. su busybox mount -o rw,remount system Λόγω android 7.0 , σαφώς θα υπάρχουν αλλαγές στο system partition , η παραπάνω εντολή θα κάνει mount στο system partition και ίσως μετά δουλέψει αυτό που θες. Βοηθά με λίγο , για adaway παιδευεσαι .. Ίσως να είναι και θέμα τις ρομ , ήδη έχει αρκετά. ” Είσαι λεβέντης!!! Στο script που έχω έκανα την αλλαγή σε Shell-Script (1 line)και μπαμ!!! έτρεξε. Σ' ευχαριστώ!!! Τρέχω gentoo linux χωρίς ch…

• Σχεδόν όλα καλά σε Mi Max Hydrogen (3-32). Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σε recovery mode. Έβγαλε μήνυμα unknown command όπως διάβασα και σε άλλους πιο πριν αλλά μετά έκανε επανεκκίνηση κανονικά και έτρεξε. Πιο γρήγορη εκκίνηση σε σύγκριση με την προηγουμένη έκδοση. Στην κάμερα έβγαλε cannot connect to camera όταν πήγα να τραβήξω φωτογραφία αλλά αφού άλλαξα ρύθμιση του φλας από auto σε on δούλεψε κανονικά (το διάβασα σε κάποιο μήνυμα πιο πριν). Μετά τη γύρισα σε auto και δούλεψε πάλι. Κατά τα άλλ…

• Παράθεση από ikonstantinos: “Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν το Xiaomi Mi Max international version 3/32 με το αντίστοιχο Chinese version έχουν καμιά διαφορά, όπως για παράδειγμα είχαν τα Xiaomi RedMi Note 3 Pro σε μέγεθος, μπάντα συχνοτήτων κ.τ.λ. Θα μπορώ να εγκαταστήσω την ελληνική ρομ για Mi Max (Hydrogen) αν αγοράσω την international version; ” Απ' ότι βλέπω έχουν μία διαφορά στην 4G μπάντα με το international version να έχει κάτι παραπάνω(;;;). Αν κάποιος το έχει ψάξει διεξοδικά ας μας δώ…

• Παράθεση από Astrolavos: “Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τον πλούτο γνώσεων του forum. Σκέφτομαι να αγοράσω το Mi Max απο το Aliexpress. Αν και αναφέρει official Global ROM σε άλλο σημείο γράφει "Unlock phone: Yes"! Δηλαδή τελικά είναι ξεκλείδωτο και πειραγμένο? Διαβάζοντας προσεκτικά από διάφορα ερανίσματα κατέληξα να κάνω την παραγγελιά γράφοντας: "seald with EU adapter" κι ίσως ότι είναι δώρο μπας και γλιτώσω ε Ενδεχόμενες περιπέτειες με τελωνεία και τις συνεπαγώμενες χρεώσεις. Τέλος γνωρίζει…

• Παράθεση από Haris Babis Miliotis: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από Haris Babis Miliotis: “Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω... Χρονια πολλα !!! ” Κατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτή…

• Παράθεση από Haris Babis Miliotis: “Ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμάσω με τον οδηγό να φλασαρω μια official και ελπίζω να πανε ολα καλα και να μη το νεκρωσω... Χρονια πολλα !!! ” Κατ' αρχάς καλοδούλευτο το κινητό. Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την επίσημη international έκδοση, οπότε κι ελληνικό μενού θα έχεις κι OTA ενημερώσεις. Για να το νεκρώσεις μην αγχώνεσαι γιατί τα παιδιά εδώ έχουν εμπειρία στην ανάσταση κινητών. Αφού αποκτήσεις τις γνώσεις για φλασάρισμα ρομ και σου έρθει κι η έγκριση για ξεκλε…

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Και βέβαια πλάκα κάνω! Και μάλιστα ακριβώς με αυτό κάναμε και σε κάποια φάση πλάκα με τους φίλους στη 2η Αθηναϊκή Συνάντηση φίλων της MIUI την Κυριακή. ” ΟΚ. Πάσο!!!Και συγγνώμη ε ... ” Ε, όχι και να παρεξηγηθούμε και μ' αυτά τώρα...

• Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Τι θα γίνει ρε παιδιά; Ψωνίζουμε Redmi Note 3. Σούπερ αγορά. Σ' ένα μήνα βγαίνει το Mi Max. Πουλάμε το Redmi Note 3 και ψωνίζουμε Mi Max. Πιο σούπερ αγορά! Μετά από 3 μήνες Mi Max βγαίνει το Mi Mix. Όχι άλλο κάρβουνο!!! ” Νομίζω οτι είσαι πολύ άδικος (εκτός εάν το λές πλάκα)!Εάν εσύ θέλεις να αγοράζεις ότι βγάζει η Xiaomi και όχι ότι σε εξυπηρετεί...δεν σου φταίει κανένας! Οι 3 συσκευές που αναφέρεις δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ τους. …

• Τι θα γίνει ρε παιδιά; Ψωνίζουμε Redmi Note 3. Σούπερ αγορά. Σ' ένα μήνα βγαίνει το Mi Max. Πουλάμε το Redmi Note 3 και ψωνίζουμε Mi Max. Πιο σούπερ αγορά! Μετά από 3 μήνες Mi Max βγαίνει το Mi Mix. Όχι άλλο κάρβουνο!!!

• Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από Emmanouil Syrengelas: “Παράθεση από apsogos4ever: “ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μι…

• Παράθεση από apsogos4ever: “ρε παιδια συγνώμη που ξαναστελνω για το ιδιο αλλα εχω αρχίσει και αγχωνομαι. Το Mi max υπαρχει τροπος να παιξει παιχνιδια προβάλλοντας στην τηλεόραση χωρις να ειναι smarttv? ισως με συνδεση με καποιο mi box η κατι τετοιο. Γιατι απο οτι ιδα με hdmi καλωδιο δεν ειναι συμβατο Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Εγώ ψώνισα αυτό αυτό από το ebay το οποίο κάνει screen mirroring. Δουλεύει αλλά έχει μια μικρή καθυστέρηση στη μεταφορά της εικόνας και δε νομίζω να σε βολ…

• Παράθεση από takis19821982: “Ευχαριστω πολυ.Aπο καμερα ειναι οκ το κινητο?Tα τελευταια μου κινητα ηταν letv x620 mi4c Kai Meizu mx5.to meizu mx5 παροτι ειχε 21 mp Sony IMX220 camera ειχε την χειροτερη απο ολα.Νομιζω πως h camera του mi max ειναι καπως χειροτερη απο αυτα.Λογικα θα αγορασω την 2gb ram 16 gb λογω τιμης 153 ευρω περιπου.Και θα παρω την αγγλοκινεζικη version για να βαλω μετα την ελληνικη..Αποτι βλεπω στο forum εχει Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi Max 32GB (Για πρώτη φορά) οχι γι…