Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν σου έβγαλε αναβάθμιση; Εδώ η τελευταία, δες και τα email σου, μόλις στάλθηκε για vip. [Miui 10 9.1.24] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές ” Μου έβγαλε αναβάθμιση αλλά έχω μπερδευτεί επειδή διάβασα ότι δε θα βγαίνουν eu ρομς πλέον κτλ. και ότι θα χρειαστεί να κάνω factory reset. Ίσως κάτι δεν έχω καταλάβει καλά και μπερδεύομαι, γι αυτό ρωτάω αν συνεχίζω τις αναβαθμίσεις όπως έκανα μέχρι τώρα ή αλλάζω κάτι.
-
Καλησπέρα, εμείς με τα nikel τι κάνουμε τώρα με τις αναβαθμίσεις; μέχρι πριν δυο εβδομάδες παίρναμε τo mail κάθε Σάββατο και από την εφαρμογή κατεβάζαμε τη ρομ και γινόταν εγκατάσταση, τώρα έχω μπερδευτεί, πρέπει να κατεβάσω τη ρομ και να κάνω factory reset ; να αφήσω αυτή που έχω (xtrv 9.1.3) και να μην κάνω τίποτα; Αν μπορεί κάποιος ας μας ενημερώσει, ευχαριστώ πολύ.
-
Η προεπιλεγμένη οθόνη είναι η δεύτερη από αριστερά. Το έλυσα το θέμα πηγαίνοντας στα widgets - προεπιλεγμένη οθόνη.
-
Σε nikel όλα καλά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν σε πάει στην αρχική οθόνη όταν πατήσεις το μεσαίο κουμπί αλλά σε μια άλλη οθόνη στην άκρη.
-
Σε redmi note 4 βγάζει, μήνυμα, η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί και δεν φεύγει με τίποτα. Ξαναπέρασα τη ρομ αλλά κάνει πάλι το ίδιο. Γύρισα στην 8.12.13 και είναι εντάξει.
-
Καλησπέρα στο forum! Η γυναίκα μου έχει ένα redmi 4x το οποίο όμως είχε κάτι μήνες να το χρησιμοποιήσει (προτιμούσε ένα samsung). Σήμερα λοιπόν είπα να το φορτίσω έτσι για να δουλέψει λίγο, μόλις όμως το έβαλα στη φόρτιση κάνει το εξής: Δεν δείχνει μπάρα φόρτισης αλλά το σήμα της mi και κάνει ότι φορτώνει για πέντε δεύτερα και μετά ξαναξεκινάει κ.ο.κ. Πατώντας +volume και power πάλι δεν κάνει τίποτα. Πατώντας -volume μπαίνει fastboot. Τώρα όταν πάω από adb adb devices δεν αναγνωρίζει τίποτα ο υπ…
-
Καλησπέρα, πέρασα σήμερα την " aroma 8.8.9_v10-6.0 " μετά από πέρασμα νέας twrp και factory reset. Ολα πήγαν καλά απλά έχω τρία θεματάκια: 1. δε μπορώ να προσθέσω επιπλέον επιφάνεια εργασίας όπως πριν που είχε ένα (+) και έβαζες όσες επιπλέον ήθελες. 2. Δε μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης από το ρυθμίσεις , ήχος και δόνηση, ήχος κλήσης τηλεφώνου. 3. Δεν ξέρω αν κάνει ενημερώσεις το τηλέφωνο. Εχω κάνει επαννεκίνηση αλλά δε λύθηκε κάτι. Αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει. Ευχαριστώ πολύ.