Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.
-
Παράθεση από makisfz: “υπαρρχει μια εφαρμογη στο play store, miui usb setting δοκιμασε αν σε επαναφερει τις επιλογες mtp δεν την εχω δοκιμασει εφοσον την αλλαξες εσυ ειχεις driver στο pc θα πας εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI να περασεις το πιο καινουργιο twrp για redmi note 4 NIKEL απο δω την ρομ [XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59) και εδω πως την περνας Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τ…
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επανέρχομαι με το ίδιο ερώτημα μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή (σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές), δε μου βγάζει τις επιλογές φόρτιση, μεταφορά αρχείων κτλ , αλλά μόνο φόρτιση με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Ο "εντοπισμός σφαλμάτων usb"είναι ενεργοποιημένος. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.
-
Επειδή διαβάζω πολλές αρνητικές κριτικές για το Redmi note 4 (nikel), θα γράψω κι εγώ την άποψή μου. Το έχω 11 μήνες, φορτωμένο όσο δεν πάει άλλο, με διπλές εφαρμογές με, με, με, και το τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει τίποτα, και έχω μια απορία, τα νεότερα note 4 με τον snapdragon τι παραπάνω κάνουν; μαγειρεύουν και σκουπίζουν το σπίτι;
-
Ξαναβάζω την ερώτηση μήπως και τη δει κανείς και μου απαντήσει! "Καλημέρα, ερώτηση προς τους ειδικούς του φόρουμ : έχω την 6.9.29, σκέφτομαι να βάλω miui9, έχω κάνει back up στο mi, και αυτό που με απασχολεί είναι αν σβηστούν όλα για να περαστεί η νέα rom, τι γίνεται μετά; μπορώ να ανακτήσω, ρυθμίσεις κτλ δηλαδή να έχω ξανά το τηλέφωνο όπως είναι σήμερα, ή θα πρέπει να κάνω ξανά μανά ρυθμίσεις κατέβασμα εφαρμογών κτλ; ευχαριστώ."
-
Καλημέρα, ερώτηση προς τους ειδικούς του φόρουμ : έχω την 6.9.29, σκέφτομαι να βάλω miui9, έχω κάνει back up στο mi, και αυτό που με απασχολεί είναι αν σβηστούν όλα για να περαστεί η νέα rom, τι γίνεται μετά; μπορώ να ανακτήσω, ρυθμίσεις κτλ δηλαδή να έχω ξανά το τηλέφωνο όπως είναι σήμερα, ή θα πρέπει να κάνω ξανά μανά ρυθμίσεις κατέβασμα εφαρμογών κτλ; ευχαριστώ.
-
Καλημέρα σε όλους. Σε συνέχεια του πόστ (σελίδα 79) έχω να πω ότι μετά από 69 μέρες παρέλαβα το Redmi 4x!!! για τη σύζυγο.Τελικά δεν πέρασε από τελωνείο (το αναφέρω γιατί λέγεται ότι τώρα περνάνε όλα).Ίσως να ήμουν από τους τυχερούς. Το άλλο θέμα τώρα: στις 60 μέρες εγώ άνοιξα dispute με το Ali express κι ζήτησα τα χρήματά μου ( δεν είχα πληρώσει με pay pal), και σε 2 μέρες μου τα έβαλαν στο λογαριασμό μου! Και τώρα έχω τα χρήματα, έχω και το τηλέφωνο! Τι κάνω;