Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.

• Εγώ φαντάστηκα ότι ένα factory reset θα ήταν αρκετό για να περάσω μετά τη νέα rom.

• Ευχαριστώ πολύ amavroudis αλλά μου φαίνονται δύσκολα αυτά που μου λες να κάνω (μιας και δεν είμαι και εξπέρ) και μάλλον θα παραμείνω στην παλιά rom.

• Χαιρετώ την κοινότητα. Έχω εδώ και δυο χρόνια την GTV 6.9.29 και κατέβασα την aroma 8.8.9_v10-6.0 χωρίς όμως να την περάσω. Έχει κανείς τη συγκεκριμένη rom να μου πει εντυπώσεις; και ποια είναι η διαδικασία για να περάσω από την παλιά στην καινούργια; Ευχαριστώ πολύ.

• Παιδιά έχω ένα πρόβλημα, τον τελευταίο μήνα όταν βάλω ακουστικά και στη συνέχεια τα βγάλω, παραμένει το σηματάκι των ακουστικών πάνω στην οθόνη και είναι σαν να μην τα έβγαλα, δεν έχω δηλαδή ήχο καθόλου. Πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να λυθεί το πρόβλημα. Καμιά ιδέα; ευχαριστώ!

• Παράθεση από makisfz: “υπαρρχει μια εφαρμογη στο play store, miui usb setting δοκιμασε αν σε επαναφερει τις επιλογες mtp δεν την εχω δοκιμασει εφοσον την αλλαξες εσυ ειχεις driver στο pc θα πας εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI να περασεις το πιο καινουργιο twrp για redmi note 4 NIKEL απο δω την ρομ [XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59) και εδω πως την περνας Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τ…

• Παράθεση από makisfz: “Την ρομ που εχεις δεν την πέρασες εσύ Redmi Note 3 pro ” Εγώ την πέρασα τη ROM με τη βοήθεια των παιδιών του forum, αλλά δεν την έχω ανανεώσει από τότε.

• Παράθεση από makisfz: “Πρέπει να αλλάξεις ρομ driver έχεις στο pc. Redmi Note 3 pro ” ????? τι είναι αυτό;

• Παράθεση από makisfz: “Γιατί έχεις τόσο παλιά ρομ ανέβασε φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο Redmi Note 3 pro ”

• "φοράει" την 6.9.29

• Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Επανέρχομαι με το ίδιο ερώτημα μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή (σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές), δε μου βγάζει τις επιλογές φόρτιση, μεταφορά αρχείων κτλ , αλλά μόνο φόρτιση με αποτέλεσμα να μη μπορώ να μεταφέρω αρχεία. Ο "εντοπισμός σφαλμάτων usb"είναι ενεργοποιημένος. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ.

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις ενεργοποιήσει τον Εντοπισμό σφαλμάτων USB από τις επιλογές για προγραμματιστές ? ” Ναι, το έχω ενεργοποιήσει και γι αυτό μου κάνει κι εμένα εντύπωση που δε μου εμφανίζει τις υπόλοιπες επιλογές.

• Καλησπέρα παιδιά, προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με το laptop (για να μεταφέρω φωτογραφίες), και το μόνο που δείχνει είναι ότι μπαίνει σε φόρτιση. Όταν πατήσω το εικονίδιο της φόρτισης δεν μου δίνει τις άλλες επιλογές για μεταφορά αρχείων κτλ. καμιά ιδέα τι να κάνω; Ευχαριστώ.

• Επειδή διαβάζω πολλές αρνητικές κριτικές για το Redmi note 4 (nikel), θα γράψω κι εγώ την άποψή μου. Το έχω 11 μήνες, φορτωμένο όσο δεν πάει άλλο, με διπλές εφαρμογές με, με, με, και το τηλέφωνο δεν καταλαβαίνει τίποτα, και έχω μια απορία, τα νεότερα note 4 με τον snapdragon τι παραπάνω κάνουν; μαγειρεύουν και σκουπίζουν το σπίτι;

• Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση: Έχω το Redmi note 4 nikel, και θέλω να μάθω αν έχει βγει η miui9 rom για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ευχαριστώ.

• Ξαναβάζω την ερώτηση μήπως και τη δει κανείς και μου απαντήσει! "Καλημέρα, ερώτηση προς τους ειδικούς του φόρουμ : έχω την 6.9.29, σκέφτομαι να βάλω miui9, έχω κάνει back up στο mi, και αυτό που με απασχολεί είναι αν σβηστούν όλα για να περαστεί η νέα rom, τι γίνεται μετά; μπορώ να ανακτήσω, ρυθμίσεις κτλ δηλαδή να έχω ξανά το τηλέφωνο όπως είναι σήμερα, ή θα πρέπει να κάνω ξανά μανά ρυθμίσεις κατέβασμα εφαρμογών κτλ; ευχαριστώ."

• Καλημέρα, ερώτηση προς τους ειδικούς του φόρουμ : έχω την 6.9.29, σκέφτομαι να βάλω miui9, έχω κάνει back up στο mi, και αυτό που με απασχολεί είναι αν σβηστούν όλα για να περαστεί η νέα rom, τι γίνεται μετά; μπορώ να ανακτήσω, ρυθμίσεις κτλ δηλαδή να έχω ξανά το τηλέφωνο όπως είναι σήμερα, ή θα πρέπει να κάνω ξανά μανά ρυθμίσεις κατέβασμα εφαρμογών κτλ; ευχαριστώ.

• Μπήκα στην εφαρμογή και έκανα καθαρισμό δεδομένων, και δούλεψε. Φίλε zt654 σ ευχαριστώ πολύ.

• Καλημέρα σε όλους, σήμερα πήγα να μπω στο play store και μόλις μπω μου βγάζει μήνυμα "δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί", έκανα επανεκκίνηση αλλά συνεχίζει το ίδιο. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ.

• Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έστειλα στο Ali express και τους ρωτάω με ποιο τρόπο θα τους επιστρέψω τα χρήματά τους, κι εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δυσφήμηση πέραν όλων των άλλων και για τη χώρα μας.

• Καλημέρα σε όλους. Σε συνέχεια του πόστ (σελίδα 79) έχω να πω ότι μετά από 69 μέρες παρέλαβα το Redmi 4x!!! για τη σύζυγο.Τελικά δεν πέρασε από τελωνείο (το αναφέρω γιατί λέγεται ότι τώρα περνάνε όλα).Ίσως να ήμουν από τους τυχερούς. Το άλλο θέμα τώρα: στις 60 μέρες εγώ άνοιξα dispute με το Ali express κι ζήτησα τα χρήματά μου ( δεν είχα πληρώσει με pay pal), και σε 2 μέρες μου τα έβαλαν στο λογαριασμό μου! Και τώρα έχω τα χρήματα, έχω και το τηλέφωνο! Τι κάνω;