Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 78.

• Νομίζω θέλει ανανέωση ο οδηγός αφού το link για το Flashify δε λειτουργεί. Οπότε πρέπει να μπει το παρακάτω: Download Flashify 1.9.2 APK File (com.cgollner.flashify.apk) - APK4Fun Επίσης το τελευταίο TWRP για το Mi4c είναι το παρακάτω: TS TWRP 3.0.2-0 mi4c | Team Superluminal αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο αρχείο χρειάζεται, ας το δει παρακαλώ ο caeser (τον οποίο ευχαριστούμε πολύ για τον αναλυτικό οδηγό).

• Το πρόβλημα στη δική μου περίπτωση ήταν πως δε διάβαζε μάλλον σωστά τη κάρτα SIM και έτσι δε δούλευε η κεραία. Είχα ποστάρει και στο EU forum αλλά ούτε και από εκεί κατάφεραν να με βοηθήσουν. Μάλλον χαλασμένη συσκευή? Όπως και να έχει δεν το έλυσα ποτέ αφού επέστρεψα το κινητό και τελικά μου έκαναν και refund.

• ερωτήσεις για αγορά mi-4c

Despotas - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, παρά τη πρόσφατη κακή εμπειρία με Κινεζομάγαζα (Ανενεργή SIM) σκέφτομαι να πάρω από yeso521 ένα Mi4C (Xiaomi Mi4c Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 3080mAh Android Smartphone). Αν του πω να βάλει πχ EU ROM θα είναι ξεκλείδωτο το bootloader για να περάσω GTV? Επίσης αυτός ο οδηγός (Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c) θέλει πρώτα να ζητήσεις unlock από mi.com ή δε χρειάζεται?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Μια χαρά και το refund, όλα ΟΚ. Ευχαριστώ και ΠΑΛΙ για τη πολύτιμη βοήθεια.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Αφού έπεσε το σχετικό κράξιμο, είπαν πως μου κάνουν full refund στο Paypal. Θα τσεκάρω σε μερικές ημέρες και θα ενημερώσω. Απίστευτοι πάντως, ούτε που παραδέχτηκαν πως το έχουν παραλάβει, απλά όλο συγγνώμες. Αρχικά μάλιστα ήθελαν να μου κάνουν μικρότερο refund με τη δικαιολογία πως υπήρχαν έξοδα αποστολής προς Ελλάδα.. Ευχαριστώ και πάλι τον Nasdriver και τον Bodai για τη πολύτιμη βοήθειά τους.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Χιλιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Πραγματικά απίστευτοι. Το μαγαζί είναι το everbuying.net

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Από το 17track είναι αυτό που πόσταρα πριν.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Το tracking δείχνει πως έχει φτάσει Κίνα από 5/2. 2016-02-05 09:15 CHINA, RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Ένα update για τη κατάσταση γιατί ακόμη δεν έχω ξεμπλέξει. Υπενθυμίζω πως αγόρασα το κινητό στις 26/12/15 από everbuying. Αφού πήρα RMA αποφάσισα να το στείλω πίσω για full refund. Το έστειλα λοιπόν στις 26/1 με ΕΛΤΑ συστημένο όπως μου πρότειναν για να μην έχει θέμα με το τελωνείο. Μετά από αρκετές επικοινωνίες, μου πρότειναν να περίμενω μέχρι 26/3 για να κλείσει 2 μήνες και να το θεωρήσουν πως χάθηκε. Μέχρι σήμερα δεν το έχουν παραλάβει δυστυχώς και ζητάω full refund. Μου λένε τώρα πως μπορούν …

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Μεγάλη ξενέρα πράγματι...

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Τα ίδια δυστυχώς. Άραγε είναι κλειδωμένη η συσκευή ή χαλασμένη? Πάμε για RMA..

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Έχει σημασία αν βάλω stable ή developer?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Τα έχω δοκιμάσει αυτά, τίποτα. Πήγα και στη Vodafone αλλά φυσικά δεν έβγαλα άκρη. Προτού ζητήσω RMA για να το επιστρέψω, υπάρχει τρόπος να διαπιστώσω αν η συσκευή είναι κλειδωμένη για Κίνα πχ?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Φυσικά μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις τους αλλά δε δίνει σήμα ότι και να κάνω.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Έχω μπει σε αυτές τις ρυθμίσεις και έχω δοκιμάσει πολλές αλλαγές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Βγάζει όλο πως η SIM είναι απενεργοποιημενη.

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Δε ξέρω για αυτό που λες. Με όλο το σεβασμό όμως δε νομίζω πως έχει σχέση και δεν είμαι στο κινητό τώρα για να το δω. Εξάλλου στο ενδιάμεσο έχω αλλάξει 2 ROM. Υπάρχει περίπτωση το κινητό να είναι κλειδωμένο και να μη δέχεται ελληνική SIM?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Τα ίδια δυστυχώς..Έχω αρχίσει να απελπίζομαι. Υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματικό το κινητό??

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Περνάω την EU developer 5.12.31 και βλέπουμε..

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Δε θα κλειδώσει έτσι όμως ο bootloader?

• Ανενεργή SIM

Μήνυμα

Έκανα factory reset και πέρασα την έκδοση 5.11.19 EU developer με την οποία είχε έρθει το κινητό. Πάλι τα ίδια δυστυχώς..