Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 226.
-
και τα προβληματα συνεχιζονται... με εχει κουρασει αυτο το κινητακι και πλεον τα βλεπω με μια καποια απάθεια συνεχιζω να εχω διακοπες με το Mobile Ιντερνετ στα καλα καθουμενα με φουλ σημα τωρα τελευταια μου κανει και κατι reboot καθως μιλαω καποιες ειδοποιήσεις βγαινουν ως floating αλλα ειναι κατασπρες και δε γραφει τιποτα(ή δε φαινεται το κειμενο) υποπτευομαι οτι φταιει το darkmode που και που κολλανε εφαρμογες πχ mi mail : κατεβαινει το θεμα του εισερχομενου mail αλλα δε το ανοιγει ποτε οταν π…
-
Στο RN8 με 12.0.3 xtrv εξαφανιστηκαν τα εικονιδια (μονο?) των 2 εφαρμογων contctacs και dialer. Κατεβασα απο το apkmirror και εγκατεστησα το τελευταιο apk αλλα δεν εγινε κατι. Εψαξα στα hide apps icons μη τυχον αλλα ουτε εκει φαινονται οι εφαρμογες. ΦΥσικα ουτε στις ρυθμισεις-εφαρμογες. Εκανα εκαθαρριση του launcher αλλα και παλι δεν εμφανιζεται τιποτα Πως μπορω να επαναφερω τα εικονιδια ?
-
Εγω με το τηλεφωνο συνεχιζω να εχω το προβλημα με την διακοπή του ιντερνετ. Χανεται η συνδεση ενω ειμαι στο ιδιο σημειο πχ στο γραφειο και ειμαι με ισχυ σηματος 5/ή και 5/5 γραμμες 4G+. Πρεπει να ανοιγοκλεισω το flight mode για να επανλεθει και μετα απο λιγο ξανα τα ιδια. Αντιμετωπισζει κανεις αλλος κατι παρομοιο ? Δεν aλλαξε τιποτα παραμενε το ιδιο προβλημα και με την τελευταια αναβαθμιση της XTRv σε 12,0,2 stable. Μιλησα με vodafone μου ειπαν αλλαξε sim βαλε καινουρια. Το κανα. Τζιφος. Της αλλ…
-
Εγινε το εξης ανελπιστο ! Εχω στειλει πολλα feedback για διαφορα θεματα που μου προκυπτουν με το τηλεφωνο και στο τελευταιο απο αυτα πηρα απαντηση !! Ημουν σχεδον σιγουρος οτι θα καταληγουν σε καποιο thrash server. Αυτο που ειχα ανεβασει ειχε να κανει με το οτι πολλες φορες το κινητο ενω δειχνει φουλ σημα και 4G+ και τα παντα ολα δε εχει συνδεση στο ιντερνετ. Αυτο συμβανει σχεδον καθε φορα που ξαναβρισκει σημα επειδη βγηκα πχ απο ανσασερ δλδ βρικσει σημα αλλα δεν εχω ιντερνετ αλλα συμβαινει και …
-
Καλη χρόνια σε όλους. Για να μην ανοίγω καινούριο to thread μια και αυτό αναφέρεται γενικά σε προβλήματα βάζω εδώ αυτό που μου έκανε το τηλεφωνο. Στα καλά καθούμενα ( χωρίς να έχω κάνει αποκυτωςτίποτα) γίνεται μια επικάλυψη στο πάνω μέρος της οθόνης. Βεμφανιζει 2 φορές τη μπαταρία το σήμα την ώρα το ένα πάνω στο άλλο.... Τι να πω αβυσσος
-
Ταχύτητα 4G /4G+
ΜήνυμαΕχω βγει στους δρόμους και κάνω speedtest. Ο τρελός του χωριού. Το καλύτερο που πέτυχα ήταν 63 και έδειχνε φουλ 4G+. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάπου η ROM?
-
Ταχύτητα 4G /4G+
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “χρησιμοποιεις κανενα vpn ή dns? πχ για να κοβεις διαφημισεις κτλ? ” οχι
-
Ταχύτητα 4G /4G+
ΜήνυμαΣε ανοικτό χώρο πέτυχα καλύτερη ταχύτητα (σε καμμια περίπτωση βέβαια αυτές που έπιανε το mi10t μεσα στο κτηριο). Οποτε να θεωρήσουμε ότι φταίει πρώτα η vodafone και μετά το hardware ή η rom? Δηκαδη μπορουμε να ελπίζουμε σε βελτιωση σε κάποια επομενη αναβαθμιση?
-
Ταχύτητα 4G /4G+
ΜήνυμαΈβλεπα ότι είχα χαμηλές ταχύτητες (Vodafone ) αλλά δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Με ένα φίλο που έχει το mi10t κάναμε ένα speedtest με τα τηλέφωνα δίπλα διπλα. Αυτός με default EU ROM εγώ με την XTRV 12.0.1 Αυτός cosmote εγώ Vodafone. Το mi10T σε 4G έγραψε download 140mbps εγώ 5 με το ζόρι. Σε 5G το mit10 πήγε μέχρι 60-70. Το ερώτημα μου είναι τι μπορεί να φταίει και εχω τέτοιες τραγικές ταχυτητες. Η ROM , το τηλέφωνο, η Vodafone???forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69450/forums.xiaomi-m…
-
Με την xtrv 12.0.1 στο redminote 9 pro εχω το εξης θεμα αν και δε νομιζω οτι εινα bug της ρομ. Αλλαξα sdcard και η gallery δε βλεπει ολες τι φωτο οι οποιες υπαρχουν και ανοιγουν κανονικα απο τον file explorer. Υπαρχει τροπος να αναγκασω το gallery app να κανει reindexing? Δοκιμασα με clear cache και unmount mount την καρτα αλλα δεν εγινε τιποτα.
-
Με την xtrv 12.0.1 στο redminote 9 pro εχω το εξης θεμα αν και δε νομιζω οτι εινα bug της ρομ. Αλλαξα sdcard και η gallery δε βλεπει ολες τι φωτο οι οποιες υπαρχουν και ανοιγουν κανονικα απο τον file explorer. Υπαρχει τροπος να αναγκασω το gallery app να κανει reindexing? Δοκιμασα με clear cache και unmount mount την καρτα αλλα δεν εγινε τιποτα.
-
MIUI 12 -1screen
ΜήνυμαΤελικα μετα απο restart ξεκιναει με την κινεζικη εκδοχη (δεν ειναι και αασχημη) και καποια στιγμη γυρναει στο αλλο
-
MIUI 12 -1screen
ΜήνυμαΟι εικονες δεν ειναι απο το κινητο μου.Ειναι ενδεικτικες. Δε μου βγαζει κινεζικα. Απλα ποτε εχω το app vault οπως στην μια εικονα και ποτε οπως στην αλλη
-
MIUI 12 -1screen
ΜήνυμαΤο τηλεφωνο τρεχειμε την xtrv 12.0.1 stable. Στις ρυμθισεις home screen-> -1 screen εχω επιλεξει το App vault. Ομως η οθονη αυτη αλλαζει με καποιο τροπο (δεν εχω καταλαβει πως) σε 2 διαφορετικες παραλλαγες οπως στις παρακατω φωτο. Ειναι νορμαλ αυτο? xiaomi-boveda-aplicaciones-app-vault.jpgglobal-jpg.28893 οι εικονες δεν ειναι απο το τηλεφωνο ειναι ομως αυτες οι 2 διαφορετικες εκδοχες
-
εχω και γω το ιδιο προβλημα με την ενεργοποιηση της καρτας (αδυναμια επαληθυεησς αριθμου) και μου το βγαζει παρομοι μυνημα για τα sms τον εντοπιζμο κλπ , εχω την εντυπωση οτι εχει να κανει με τον συγχρονισμο. ΤΟ παραξενο ειναι οτι στις ρυθμισεις->mi Λογαριασμος->συσκευες μου εμφανιζει 4 φορες το ιδιο τηλεφωνο!! και δε ξερω ποια 3 απο τα 4 να σβησω edit αλλαξα το ονομα στο τηλεφωνο και ειδα οτι σε 1 απο τα 4 αλλαξε το ονομα οποτε εσβησα τα αλλα
-
μετα απο πολυωρη ταλαιπωρια και αρκετες προσπαθεις με την αμεριστη βοηθεια του Βαγγελη - baxalo και του Αποστολου -amavroudis τελικα περαστηκε η rom Ευχαροστω πολυ παιδια
-
ο φακελος twrp ειναι αδειος. εμφανιστηκε ενα img με ονομα persist backup