Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 226.
-
μολις ξεκινησε να την περασει εγραψε με κοκκινα android rescue party trigger! possible solutions? either: 1. wipe caches and/or 2. format data and /or 3. clean -flash your rom The reported problem is: '--reason=init_user0_failed' τελειωσε ομως η διαδικασια και στο τελος γραφει successful
-
την περασε την ρομ, ακολουθησα τα βηματα αλλα καθε φορα που κανει reboot ξαναπαει μονο του στο twrp (χωρις vol+) στην εωτερικη ομως φαινονται μονο 2 φακελοι twrp και obb
-
Παράθεση από baxalo: “οχι. βαλε την rom, κανε reboot recovery, μετα factory reset και μετα reboot system.. (εκανες σιγουρα format data, που επιλεγες "yes", σωστα? για να μην εχεις προβλημα με την κρυπτογραφηση) ” ναι εκανα format data
-
Παράθεση από baxalo: “εχεις κανεις format data? βλεπεις απο το pc τα περιεχομενα της εσωτερικη μνημης κανονικα? ουτε στην sd Κανει copy? ” Παράθεση από baxalo: “εχεις κανεις format data? βλεπεις απο το pc τα περιεχομενα της εσωτερικη μνημης κανονικα? ουτε στην sd Κανει copy? edit: μολις το ξανατσεκαρα.. κανω κανονικα copy και σε εσωτερικη και σε sd. ” εκανε copy στην καρτα τελικα. η εσωτερικη ειναι αδεια. κανω τιποτα wipes πριν την εγκατασταση?
-
κανω paste ανοιγει παραθυρο αντογραφης και ξανακλεινει, τι να πω... προσπαθω παλι και παλι edit. ξεκινησε α αντγραφει στη καρτα. στην εσωτερικη με τιποτα μολις-αμα- ολοκληρωθει παω install επιλεγω storage και φλσαρω απο κει η πρπει να κνω αλλα βηματα πριν (wipes)?
-
λοιπον εκανα rebbot recovery φαινεται το τηλεφωνο στον υπολογιστη (και η εσωτερικη μνημη και η καρτα) αλλα δεν αντιγραφεται η rom
-
Παράθεση από baxalo: “Οταν μπεις στο sideload δε μπορεις μετα να βγεις, κολλαει. επρεπε να πατησεις το το power παρατεταμενα να κλεισει και αμεσως να εχεις πατημενο το vol +.. ok.. δε πειραζει.. τωρα λες οτι ειναι κλειδωμενο το τηλ?? ξανατσεκαρε το.. αν δε το κλειδωσες μεσα απο τo miflash λιγο δυσκολο μονο του. τσεκαρε το παλι και πες. edit: μετα το format data εκανες reboot recovery? ” ποιο miflash? Παράθεση από baxalo: “ωραιος.. twrp -> format data (yes) -> reboot recovery (απο το μενου του) -…
-
το ξαναβαλ με το mi unlock μου ξαναπε οτι ειναι ξεκλειδωτο. αν και πατην unlock again ξεκινησε και καπου στο 50% μου γραψε οτι ειναι ξεκλειδωτο. Παω παλι για Twrp υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι το cmd δε τρεχει ως administrator?
-
Παράθεση από amavroudis: “Συνεδεσε το με τον υπολογιστή όταν είσαι σε twtp και πέρασε τη rom στη μνήμη του τηλεφώνου σου και συνέχισε... Ούτε otg ούτε side load ούτε τίποτα. Twrp μπαίνεις σε επανεκκίνηση με πατημένα τα power και vine + Αν σε βάλει σε stock recovery ξανά εγκατάσταση twrp σε fastboot. ” το εκανα reboot και βγηκε παλι στην MIUI και η εκπληξη εινια οτι μποου λεει οτι το τηεφωνο ειναι κλειδωμενο και με vol+ με εβγαλε στο stock
-
δε το καταλαβα. αυτη τη στιγμη εχει μενει στην εικονα του abd sideload και τερμα κατω λεει cancelling ειναι συνδεμενο στον υπολογιστη μπορω να το κλεισω και να το ξανανοιξω με power+ vol +?
-
ρε παιδια εχω κολλησει στο twrp το φλασαρα το πηρε ανοιξε εκανα τα format αλλα επειδη η rom ηταν στη μνημη του κινητου σβηστηκε. ετσι πηγα να ξεκινησω sideload. με το sideload να τρεχει εδωσα adb devices αλλα δεν το εβλεπε το τηλεφωνο. οποτε εκανα cancel στο sideload για να παρω την rom απο otg φλασακι. αλλα το τηλεφωνο εχει μεινει στο Cancelling ABD sideload πως ξαναγυρναω στο μενου του twrp να φορτωσω τη rom απο otg?
-
απεγκατεστησα drivers για ΜΤΚ που ειχα και απο περιβαλλον miui μου εβγαλε c:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * 29912909 device επι της ουσιας μαλλον δεν αλλαξε κατι, αλλα μηπως βλεπει το τηλεφωνο σωστα τελικα?
-
oxi fastboot σε miui Ναι εκεινη τη στιγμη εδωσα δικαιωματα Επισης πως θα σιγουρευτω οτι εχει γινει unlock διοτι ενω το συνδεσα οντας σε fastboot με το miunlock και ακολουθησα ολα τα βηματα εκανε απενεκκινηση απλα σε εργοστασιακες ρυθμισεις edit. το ξαναεβαλα με το mi unlock και μου εβγαλε οτι ειναι ηδη ξεκλειδωμενο το adb devices συνεχιζει να γυρναει το ιδιο 29912909 device μηπως ειναι ενταξει να προχωρησω ?
-
καλησπερα ξεκιναω να φλασαρω την xtrv rom (απο 12.0.1.0 QJZEUMX) , κανω ελεγχο οτι βλεπει το pc το τηλεφωνο με adb devices και μου βγαζει c:\adb>adb devices List of devices attached * daemon not running. starting it now on port 5037 * * daemon started successfully * 29912909 unauthorized και στο καπακι c:\adb>adb devices List of devices attached 29912909 device φαγαμε γκολ απο τα αποδυτηρια? εχω βαλει drivers για snapdragon. Υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι με το ιδιο pc (win 10) εκανα την ιδια δ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από elpa02: “εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk? Χρειαζονται και τα 2? Προβληματα με εφαρμογες τραπεζων θα εχουμε? σε οσα τηλεφωνα εχω φλασαρει custo rom μονο το twrp περναγα μεχρι τωρα. ” To TWRP είναι Recovery που χρειάζεται οποσδήποτε για να κάνεις Flash μία Custom ROM όπως για παράδειγμα η Ελληνική XTRV. To Magisk από την άλλη είναι ROOT manager για όσους το χρειάζονται, αλλά μερικές φορές μπορεί να δημιουργηθούν πρ…
-
εχω μπερδευτει λιγο διαβαζοντας αυτο το thread. Ποια η διαφορα twrp και magisk? Χρειαζονται και τα 2? Προβληματα με εφαρμογες τραπεζων θα εχουμε? σε οσα τηλεφωνα εχω φλασαρει custo rom μονο το twrp περναγα μεχρι τωρα.
-
με αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) προσπαθησα να την φλασαρω την 12 αλλα δε μου δουλεψε 100%. Καταφερα τουλαχιστον να την αντιγραψω στην sd και να την εγκαταστησω απο εκει. Ολα καλα Ευχαριστω για την βοηθεια ακομα μια φορα
-
φλασαρα το twrp εκανα format dalvik kai cache αλλα τωρα δε βρισκω το αρχειο με την ROM στο root για να την εγκαταστησω. Προβλημα?
-
τελικα ρε παιδια πως θα περασω την HMNote8_V12.0.2.0.QCOCNXM_v12-10 (Ginkgo) αφου τελικα δεν εχω twrp οταν περασα 11.0.6 pcocnxm stable.?
-
Με V+και power button μπαίνει σε ένα μπλε recovery με 3 επιλογές όχι το γνωστό twrp. 1. Reboot 2. Wipe data 3. Connect to Mi assistant. Δε ξέρω πως έγινε αυτό αφού όταν φλασαρα την xtrv είχα ακολουθήσει της οδηγίες εδώ το