Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 226.

• Αυτην εχω . XTRV. Το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο. Πως θα περασω την 12 χωρις κανω φπρματ και να ξαναστηνω απ την αρχη?

• Εχω xtrv. Μη με ρωτήσεις πως έγινε. Δε θυμάμαι.

• Μολις συνειδητοποιήσα ότι δεν έχω twrp. Μόνο ένα απλό recovery με 3 επιλογές.

• Οταν λες να την κανω μονος μου εννοεις οτι αντιγραφω το αρχειο στο τηλεφωνο και το τραβαω μεσα απο τον updater ως update package η απο το twrp ή καπως αλλιως? το κειμενο στις οδηγιες "Θα πρέπει την πρώτη φορά να την κάνετε Flash μόνοι σας από το TWRP Recovery, και στην επόμενη Version θα έχετε ενεργά τα OTA Updates." εννοει την πρωτη φορα που θα περασουμε custom rom η την πρωτη φορα με την 12?

• εχω περασμενη την 11.0.6 pcocnxm stable. τι πρεπει να κανω για να περασω την HMNote8_V12.0.2.0.QCOCNXM_v12-10 (Ginkgo)? Στον updater παταω check for updates εχει ενεργο το κουμπι download και μολις το πατησω μου λεει you are up to date

• Τα θέματα του RN8 με το bluetooth φτιάχνουν καθόλου με τη νέα ROM?

• Παράθεση από amavroudis: “Με άλλο browser μπαίνεις; ” Θα το δοκιμάσω μόλις ξανασυμβεί - συμβαίνει συχνά αλλωστε Παράθεση από NasDriver: “το link είναι xiaomi-miui.gr ” το ξέρω αλλά και με αυτό πάει κανονικά όταν έχει συνδεση

• Συμβαίνει τώρα, προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τον browser σήμα δείχνει ότι έχει αλλά Τζιφός. Ανοιγοκλείνω το flight mode και επανερχόμαστε στη κανονικότητα.

• δειχνει συνδεση

• Αφενος γιατι να εχει την επιλογη αυτη αν το πανω απο 2 ειναι ατοπο, αφ ετερου εχοντας ως παραδειγμα το redmi note 6 pro το οποιο μπορει να εχει συνδεδεμενο ρολοι και handsfree (2 bt συνδεσεις ταυτοχρονα αν και οχι ηχου και οι δυο) και ενω μιλας με το handsfree μολις ερθει κοντα με συνδεθει με την αλλη συσκευη ηχου κλεινει το πρωτο και μεταφερει τη κληση στο δευτερο. Βεβαια για να πω την αληθεια και το redmi note 6 pro η ιδια ρυθμιση ειναι απενεργοποιημενη και εινα στο 2.

• Ψαχουλευοντας στα developer options (βλ screenshot) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/67679/επεσα πανω σε μια ρυθμιση σχετικα με τον μεγιστο αριθμο συνδεδεμενων συσκευων ηχου ο οποιος ειναι στο 2. Η επιλογη αυτη ειναι απενεργοποιημενη για να την αλλαζα σε 3. Θα μπορούσε να ειναι αυτο η λυση στο θεμα με τις συνδεσει bt? Υπαρχει τροπος να ενεργοποιηθεί αυτη η ρυθμιση?

• Αν και οντως προκειται για μια καλη κατασκευη εγω αντιμετωπίζω καποια προβληματα που στην δική μου περιπτωση (ετσι οπως το χρησιμοποιώ) ειναι σημαντικα γιατι μου κανουν τη ζωη δυσκολη. Ολα τα θεματα που εχω βρει εχουν να κανουν με το Bluetooth και την συνδεσιμοτητα. Εχει και νημα. Προσωπικα θεωρω οτι την πατησα με αυτο το τηλεφωνο που oμως σε καποιος αλλος που δε χρησιμοποιεί bt δε θα εχει προβλημα κανενα

• Μεσα στα πολλα κολπα που κανει και σε μενα το RN8 ειναι να χανει την συνδεση στο 4G η οποια επανερχεται με το ανοιξε κλεισε του flight mode

• Σημερα ανακάλυψα το εξής σχετικά με την Bluetooth σύνδεση. Δεν έχω εγκατεστημένο amazfit για το ρολόι που έκανε προβλήματα και δεν είχα σήμερα ούτε ακουστικά συνδεδεμένα. Το τηλέφωνο ήταν συνδεμένο με by μόνο στο αυτοκίνητο και έπαιζε μουσική . μόλις έγινε εισερχόμενη κλήση κόπηκε η σύνδεση. Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει κάποιον να καταλάβει τι μπορεί να φταίει. Το ίδιο κανει και όταν είναι συνδεμένο σε διαφορετικές συσκευές και πάει να δεχτεί κλήση. Υπάρχουν διάφορα προφίλ λειτουργίας handsfree?

• Xiaomi FIMI A3

elpa02 - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Ειναι και αυτο ενα απο τα μειονεκτηματα του να μην συνδεεις κινητο στην τηλεκατευθυνση. Αυτα λυνονται αμα δουλευεις με το τηλεφωνο

• Xiaomi FIMI A3

Μήνυμα

To video στη καρτα του drone ειναι μια χαρα. στο dvr κανει αυτο το θεμα με το split. Κραταει πουθενα στην τηλεκατευθυνση τις συντεταγμενες του drnone? Αμα χαθει προς τα που να ψαξει κανεις?

• Xiaomi FIMI A3

Μήνυμα

εστειλα mail στη fimi και του εξηγουσα τι συμβαινει, απαντησαν και ζητησαν να τουστειλω ενα βιντεο, το εστειλα. και να η απαντηση τους: * * Amy 2020-05-19 17:50 Hi, The resoultion of image transit is low in RC screen video recording mode, and the RC screen video recording function is not available completely. So it will exist the split screen issue you reported sometimes. But the video recorded on the SD card should be ok, you can check it. We don't suggest to use the RC screen recording functio…

• Xiaomi FIMI A3

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις; Μια φορά μου το είχε κάνει αυτό που περιγράφεις, αλλαδ εν είναι κάτι καλό... Δες το... ” Εχω κανει τις αναβαθμισεις. Οταν λες να το δω, εννοεις οτι δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα βλαβη? να μιλησω δλδ με τον πωλητη?

• Redmi Note 8 & Quick Charge 3.0

elpa02 - - Redmi Note 8 (Ginkgo)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δηλαδή τι κάνει; Δε φορτίζει γρήγορα ή έχεις παρατηρήσει κάτι άλλο; ” Με μπαταρια πχ στο 20% σε απλή θυρα φορτισης φρτιζει συνεχομενα στα 1.6Α/5.2V . Στην QC3 θυρα φορτιζει για 3 δευτερολεπτα στα 2.7A/5.2V μετα πεφτει στα 0.05Α για 1 δευτερο και παλι τα ιδια. Ενα αλλο τηλεφωνο πχ το redmi note 6 pro στην QC3 δε φορτιζει μονο συνεχομενα αλλα ανεβαινει και σε ταση 9V