Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 226.

• Αν κάποια αλλαγη στις ρυθμίσεις θέλει επανεκκίνηση το ζητάει...σωστά? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE: RE:

elpa02 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από elpa02: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από elpa02: “ ένα reminder από το ημερολόγιο.Αναβει Χτυπάει μέχρι να σβήσει ή οθόνη. Μετά αν ανοιξω οθόνη δεν έχει μείνει πάνω στη μπαρα μια ένδειξη ότι είχα ειδοποίηση.” Άλλαξα το τύπο του remindet στο ημερολόγιο από alarm σε notification. Τώρα χτυπάει μόνο μια φορά αλλά τουλάχιστον μένει στο status bar κ τη notification page ή ειδοποίηση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” ”

• Ρε παιδιά οσό ψάχνω το θέμα με τις ειδοποιησεις βρίσκω κ κάτι. Ενώ το χρώμα σε ειδοποιησεις, κλήσεις και μυνήματα είναι στο μπλε το led ανάβει σε διάφορα χρώματα. Δε μπορώ να καταλάβω αν κάνω κάτι λάθος ή είναι πρόβλημα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Εγώ θα λεγα να μην ασχολείσαι με antivirus Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Δεν χωράει αμφιβολία ότι ή κοινότητα miui είναι πολύ σημαντικό κίνητρο οχι μονο στο να βρεθεί κάποιος με κινητό xiaomi αλλά και να συμμετέχει ενεργά. Δε το βρίσκεις άλλου αυτό. Αλλά ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας εντοπίζει μικρά καθημερινά προβλήματακια/ελλειψεις της miui για τα οποια να θέλει να βρει λυσεις Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Καλα μη το παίρνεις τοις μετρητοις, απλά δε το βρισκω κακό να δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο. Αδιαμφισβήτητα ή συσκευή έχει δυνατότητες και φυσικά κατά βάση αναφέρομαι σε κατόχους του RN2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Τελικά μάλλον δεν έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς τίποτα άλλο....χμμμ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Το ξέρω . να δω όμως μπας και με γλιτωσει κανείς από τη φασαρία γιατι με τρώει το χέρι μου και γλιτωσω κ τη ρετσινια του αποστάτη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Έχει δοκιμάσει κανείς stock Android ROM? Πχ [Rom] Download and Flash AOSP Rom in Redmi Note 2 [Lollipop 5.0.2] | Gammerson Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από elpa02: “Ναι. Και έχω ακόμα. ” την είχες κάνει root??” Όταν την φλασαρα για πρώτη φορά με το twrp μου ζήτησε να εγκαταστήσει το su και έτσι έγινε. Με την ευκαιρία θα θελα να ρωτησω κάτι σχετικά μετά notifications. Πχ έχω ένα reminder από το ημερολόγιο.Αναβει Χτυπάει μέχρι να σβήσει ή οθόνη. Μετά αν ανοιξω οθόνη δεν έχει μείνει πάνω στη μπαρα μια ένδειξη ότι είχα ειδοποίηση. Αυτό είναι ρύθμιση? Γιατί δε βρηκα κάτι. Θενκσ αγκεν Sent from my Redmi Note 2 using Tapa…

• Ναι. Και έχω ακόμα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Petros2445: “Καλησπερα. Έχω περασμένη την τελευταία stable ελληνική (με twrp). Επειδή εχω πρόβλημα με το hotspot και από ότι είδα όλες οι λύσεις απαιτούν root ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να έχω root στην stable ROM που είμαι; Για παράδειγμα όταν κανείς reboot από recovery σε system ενημερώνει ότι δεν είμαι root και αν θέλω να κάνω swipe για να κάνει εγκατάσταση το su. Επειδή όμως διαβάζω διάφορα αρνητικα για su θα ήθελα κάποια αξιόπιστη συμβουλή. Ευχαριστώ” Εγώ το λυσα το θέμα …

• Το ότι δε κάνει βιντεοκληση είναι της miui αδυναμία? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Ρε παιδια βιντεοκληση πως κάνουμε? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “το έχουμε γράψει στο σχετικό θέμα της 6.2.25...πάμε για "καλό" bug...γίνεται συνέχεια, είτε φορτίζει, είτε όχι...δεν αφήνει την οθόνη να κλείσει καθόλου αν δεν δεις την ειδοποίηση ” μολις σημερα παρατηρησα κατι σχετικο με τις ειδοποιήσεις αλλα δε το χω διαστραυρωσει. Το ενα ειναι οτι εμφανιστηκε ενα εικονιδιο στην μπαρα ειδοποιήσεων που δεν ειχα ξαναδει μοιαζει με "σταγονα" και οταν κατεβασα την μπαρα δεν υπηρχε κατι αντιστοιχο. Αποκλειωντας αυτα που ταιριαζανε εμεινε εν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από themakos66: “σκέφτηκε κανένας τι χρήματα δίνει και τι κριτική κάνει ? Εχουμε υπόψιν τι είναι το value for money? Προερχόμενος από συσκευές HTC και SAMSUNG GALAXY θεωρώ πως είναι ένα αρκετά γρήγορο κινητό καλύτερο από πολλά επώνυμα με μπαταρία άνω του μέσου όρου και ας μην πιάνει τα 0-100 σε 5sec ...... γενικά ένα τίμιο εργαλείο. Αρχίζετε και λέτε πρόβλημα με την μπαταρία , έχει λίγη ακτινοβολία παραπάνω , είναι λίγο αργό λόγο λειτουργικού , δεν έχει gorilla glass και άλλα τόσα και μ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από yiannisT: “Το SW που λες τι είναι; ” SoftWare συντομογραφία== Λογισμικό ή λειτουργικό” Ναι, θεωρώ ότι ή miui από τη μια είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον από την άλλη είναι μεγάλη και βαρια. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Θα περίμενε κανείς δηλ ότι ένα 8πυρηνο στα 2Ghz θα είχε εξωπραγματικές επιδόσεις αλλά τελικα είναι ένα νορμάλ τηλέφωνο. Φυσικά δε μπορουμε να τα έχουμε όλα και δε παραπονιέμαι απλά προσγειωθηκα από αυτά που περίμενα όσο το περίμενα να ρθει. Είναι μ…

• Μετά από ένα μήνα χρήσης του κινητού νομίζω έχω κατασταλάξει για τη συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να καταγραψω δύο τρία πραματακια ως εντυπώσεις. Τα τελευταία χρόνια παίζω μόνο με κινεζικές συσκευές και μπορώ να τους δικαιολογησω πολλά πράγματα. Είμαι πεπεισμένος ότι έχει πέσει πολύ δουλεια πίσω από αυτό το κινητό, γιατί αυτό πάντα ήταν το μειονέκτημα των κινεζικων. Πολύ γρήγορο development και μετά το αφηνανε στη τύχη του ή στη καλύτερη στα χέρια των χρηστων και μετά αντί για sw update βγαζ…

• Για να δούμε μπας και κατσει...Καλή επιτυχια

• Στον default mail client έχω κάτι προβλήματακια. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά αρκετά ενοχλητικά. Το ένα είναι ότι όταν πάω να κάνω forward έναι mail στο πεδίο που γραφείς την διεύθυνση δε δουλεύει καλά ή αναζητξση. Άλλες επαφές τις βρίσκει άλλες όχι. Το άλλο είναι οταν ανοίγω ένα νέο mail κάποιες φορές δεν εμφανίζεται ολόκληρο αλλά μια μόνη γραμμή και πρέπει κατά κάποιο τρόπο να σκρολαρεις αυτη τξ γραμμή ενω όλη ή οθόνη ειναι αδεια. Κλείνω ξαναανοιγω το mail τις περισσότερες φορές φτιάχνει. Το άλλ…