Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26522/
-
την εβγαλα γιατι δεν επαιρνε. χθες ανοιξε κανονικα.. και δοκιμασα να κανω flash την 8.1.1 μεσω συστηματος. την περασα στην μνημη πηγα στο updater και εκανα κανονικα.. την φορτωσε εδειχνε πως την περασε αλλα δυστιχως μου εβγαλε encryption unsuccessful.
-
οταν μπαίνω fastboot μου το δειχνει κανονικα. 9008 και κάνω flash rom απο το MiFlash. Όσο για το volume down και το power και έναν αιώνα να τα κρατήσω δεν γίνεται τπτ. Ξεκουμπωνω την μπαταρια και μετα από κάποια λεπτα παίρνει
-
οταν περναω καινοθργια ρομ και το αποσυνδεω απο τον υπολογιστη ενω δειχνει οτι ξεκιναει κανονικα με το android να δειχνει πςσ φορτωνει κανονικα.. εκει νεκρωνει τελειως και αντε απο την αρχη
-
τπτ απολυτως. αν το δοκιμασω μετα απο μιση ωρα θα μπει σε fastmode κανονικα.
-
το θεμα ειναι πως δεν περνει καμια εντολη για αρκετα λεπτα. ειναι νεκρο τελειως.
-
μονο το volume -???
-
οταν προσπαθω να το ανοιξω με την καινουργια rom το κινητο σβηνει απο μονο του και α βοσβηνει το κοκκινο λαμπακι χωρις ομως να το αναγνωριζει ο υπολογιστης.
-
το θεμα ειναι πως δεν μενει ανοιχτο. δλδγια να ξαναμπω fastmode πρεπει να ξεκουμπωσω μπαταρια. μηπως φταει η συσκευη?
-
αν περασω AOSP marshmalow λετε να βοηθησει?
-
οταν πρσπαθουσα νε περασω την 8.1.1 το ειχα ξεκλειδωσει
-
το πηρα καινουργιο με την 7... κατι.. εκανα update μεχρι την τελευταια.. ειχε ενα θεμα το τηλεφωνο και ξαναεβαλα την 7 να τα κανω ολα απο την αρχη. δλδ να ξεκλειδωσω τον bootloader και να βαλω ελληνικη. εκει αρχισαν σιγα σιγα ολα. περασα την 8.0.6 ξεκελιδωνοντας τον bootloader και οταν προσπαθουσα να περασω την 8.1.1 δεν ανοιγε. bootloop και εκλεινε. εκει αρχισε το βασανο. απο τοτε προσπαθω να περασω και κινεζικη ωστε να ξεκλειδωσω επισημα τον bootloader να βαλω twrp να το κανω root και να περασ…
-
δεν μπαινει καν σε recovery mode. μονο fastboot μεσω miflash την περναει κανονικα και οταν το ανοιγω σβηνει στα μισα. μια φορα ποθ το κιαταφερα και ανοιξε δεν ειχα κανενα δικτυο ιντερνετ. εχω προσπαθησει να περασω και κινεζικη και global.
-
Καλησπερα παιδια και παλι. προσπαθω μερες τωρα να περασω καποια ρομ αλλα ολες κολανε στην αρχη. το τηλεφωνο δεν ανογει με καμια και εχω την εντυπωση πως εχει χασει τα imei. κανεις καποια βοηθεια????
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Alexis_7 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαθα ξαναδοκιμασω
-
Μήνυμαδεν εχει κλειδωσει.
-
Μήνυμα@gfrago81 εγω εκανα restart το λαπτοπ και εφτιαξε αυτο. τωρα εχω ασλλο θεμα. flashara την 8.1. με ξεκλειδωτο bootloader και μενει σταθερα με το εικονιδιο mi και το android απο κατω. οπςσ πρεπει δλδ. το θμα ειναι οτι μενει εκει. ακομα και μια ωρα περιμενα. το δοκιμασα 2 φορες. την εβαλα πιο πολυ γιατι καπου διαωασα εδω οτι εχει ελληνικα.
-
Μήνυμα@venioni εχει ομως την 8.1.1 το επισημο site. λες να υπαρχει θεμα?
-
Μήνυμα@venioni εχω και την τελευταια 30.08.2016 και την προηγουμενη
-
Μήνυμα@venioni δυστιχως μου βγαζουν error και το flash tool. Object references not set to an instance of an object =============== Δεκ 24th 2016, 9:11pm =============== @venioni νομιζω δεν ειχα rom για fastboot. κατεβαζω αλλη ξανα και δοκιμαζω