Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 95.
-
δοκίμασε να την εχεις τελείως ελευθερη απο περιορισμό μπαταρίας - εξεικονόμιση ενέργειας... αν δεν δουλέψει. τότε θα αναγκαστείς να την έχεις μόνιμα καρφιτσομένη στις ανοιχτές εφαρμογές.
-
Xiaomi 12x/12
ΜήνυμαΓνωρίζει κάποιος τι προστατευτικό οθόνης μπορεί να μπει;
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@soniasim σε κινέζικο ή ευρωπαϊκό server τα έχεις; ” ευρωπαϊκό
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Καλησπέρα. Έχω ένα realme gt 2 και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Παρόλο που έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Στο παλιό μου mi8 υπάρχουν κανονικά. Στο realme έρχονται μόνο όταν άνοιξω την εφαρμογή. Τι μπορεί να φταίει? ” Δοκίμασε να βγάλεις τον περιορισμό της μπαταρίας της εφαρμογής. Να τη χρησιμοποιεί συνέχεια δλδ. Χωρίς περιορισμό ή χωρίς εξοικονόμηση κάπως έτσι.Επίσης να τη κλ…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Έρχονται ειδοποιήσεις; ” Ναι.στα άλλα κινητά μια χαρά
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Δοκίμασες σε κανένα άλλο κινητό να δεις; ” Ναι.και σε iphone και σε xiaomi
-
Πάντως και ανοιχτή να έχω την εφαρμογη πάλι δεν στέλνει ειδοποίηση. Παρόλο που καταγράφει στο log την ενέργεια
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Ποια έκδοση εφαρμογής έχεις; ” την τελευταια που τρέχει
-
Παράθεση από alvin1983: “Παράθεση από Konstantinos Skliris: “Καλησπέρα. Έχω ένα realme gt 2 και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Παρόλο που έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Στο παλιό μου mi8 υπάρχουν κανονικά. Στο realme έρχονται μόνο όταν άνοιξω την εφαρμογή. Τι μπορεί να φταίει? ” Δοκίμασε να βγάλεις τον περιορισμό της μπαταρίας της εφαρμογής. Να τη χρησιμοποιεί συνέχεια δλδ. Χωρίς περιορισμό ή χωρίς εξοικονόμηση κάπως έτσι.Επίσης να τη κλειδώσεις την εφαρμογή όταν κάνεις καθαρισμό των εφαρμογών στο…
-
με τα push notifications δεν εχουμε καποια λυση?
-
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσα προβλήματα πλεον το Xiaomi home
-
παρόλα αυτά δεν στέλνει push ειδοποιήσεις
-
ναι.κανονικα. δεν έχει κανέναν περιορισμό
-
Καλησπέρα. Έχω ένα realme gt 2 και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Παρόλο που έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Στο παλιό μου mi8 υπάρχουν κανονικά. Στο realme έρχονται μόνο όταν άνοιξω την εφαρμογή. Τι μπορεί να φταίει?