Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 691.
-
Παράθεση από George 21: “Ok το έφτιαξα πρωί πρωί με format data, factory reset κ μετά πέρασμα της ρομ.. ” Με ενδιαφέρει και εμένα η αλλαγή από dev σε stable. Όταν έχεις εικόνα αυτονομίας κάνε μια ενημέρωση. ..
-
Η μπαταρία σε mi 9t pro ,σε αυτή την ρομ είναι εξαιρετική...
-
Παράθεση από pavlos mavroeidis: “Ενώ όλες τις άλλες εφαρμογές μπορώ να τις κάνω install apk τον φύλομετρητή δεν μπορώ γνωρίζεις μήπως κάτι? ” υπαρχουν κάποιες εφαρμογές "μαμά" που δεν δέχεται εγκατάσταση από εξωτερική πηγή. Πρόσφατα το έπαθα και εγώ .
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από soctap: “Οταν εννοείται οτι δεν έχετε διαφημίσεις τι ακριβώς εννοείται. Εχω το MI9 T PRO και σε εμένα τουλάχιστον οταν σερφαρω με chrome με εχουν τσακίσει οι διαφημισεις ” σε xtrv;Ποτέ δεν έχω δει διαφημίσεις στη δικιά μας σε polaris... ” Εννοεί προφανώς τις διαφημίσεις που παίζουν ενώ χρησιμοποιεί τον chrome και όχι στο miui.
-
Παράθεση από Jordan Nidis: “Εγώ παίδες γύρισα στην προηγούμενη γιατί σήμερα ανακάλυψα ότι το Netflix δεν έπαιζε εικόνα, μόνο ήχο. Η μπαταρία επίσης είχε τρελή κατανάλωση. Συσκευή mi 9. ” Επειδή η νέα είναι αρκετά πιο ενεργοβόρα από την προηγούμενη και το σκέφτομαι να γυρίσω και γω. την πέρασες από πάνω dirty ή πήγες με fr?
-
Παράθεση από Vourk: “Πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά πάλι μου φαίνεται ψηλά η αδράνεια! 103f8a0f78125dd67bb89c1a8c3fd15a.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θελει το χρόνο του για να πέσει το στατιστικό . Οπότε κάνε μια πλήρη χρήση (100% σε 20% ) και μετά την νέα φόρτιση δες τι ενδείξεις παίρνεις.
-
Παράθεση από Vourk: “Καλημέρα, εχω ένα mi8 6/128, από τη μέρα που έκανε την αναβάθμιση, έχω παρατηρήσει μεγάλη κατανάλωση στη μπαταρία, ενώ έφτανα το βράδυ στο σπίτι με 40% πλέον μπορεί να είμαι κ κάτω απο 20% χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στο κινητό μου... Το αισθάνομαι και λιγο πιο αργό... Υγ:Είναι λογικο να τρώει τόσο μπαταρία η αδράνεια κινητού; 044e47f31712bba6acc6a6c144243a05.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το νούμερο είναι υπερβολικό. Για αρχή , reboot, clear cache, κά…
-
Καλησπέρα σας. Έχω περασμένη την 22,11,9 xtrv και το twrp_raphael_3.3.1_03-11-19_red_ss και σκέφτομαι να περάσω την τελευταία stable 11.0.4. Υπάρχει κανείς που να έχει κάνει την μετάβαση αυτή και αν ναι αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα ?
-
Παράθεση από Tseligas2000: “δεν κατάλαβα. είχα το backup. μου έβγαζε το σφάλμα. έκανα delete.fr. μετά μέσω twrp προσπαθούσα να κάνω restore μέσω otg. ξεκινούσε και στην μέση περίπου τις επαναφοράς έβγαζε πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω που έκανα λάθος. βοήθα με λίγο γιατί αλλιώς δεν έχει νόημα να περνώ backup. ” Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αντιμετώπισα και τω με επαναφορά από back up σε xtrv . Έκανα fr, περνούσα καθαρά την ρομ της οποίας είχα το back up αλλά μόλις έφτανε στο 70% κολλούσε και έβγαζε μήνυμ…
-
Παράθεση από xtolicc: “Απο αυτονομία πως πάει στο mi9t pro ; Γιατί έχω την 9.11.21 και δεν μας τα λέει καλά. ” Περνα την 22. Πολύ βελτιωμένη σε αυτονομία !! Σε σημείο που το σκέφτομαι να μην περάσω το νέα μέχρι να δω σίγουρα τι παίζει ....
-
Δεν ξέρω τι έχουν αλλάξει στην 21 από την 22 πέρα από τον ημερομηνία αλλά η διαφορά σε αυτονομία είναι τεράστια υπέρ της 22!!!
-
Αφού στην εγκατάσταση έκανα format data τι εννοεί η ποιητής ξανά? ποιος ο τρόπος να μην το βγάζει και εν τέλει την περνάω η θα φάω καμία ήττα βραδιάτικα?
-
Παράθεση από jpastos: “περάστηκε γρήγορα και με επιτυχία σε mi9t pro και επιτέλους συγχρονίστηκαν και τα μηνύματα ευχαριστούμε!!!! ” Απο αυτονομία σε σχέση με τις προηγούμενες μόλις έχεις εικόνα ενημερώνεις σε παρακαλώ?