Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 691.
-
Παράθεση από EGW4321: “καλημερα εχω την τελευταια xtrv dev του φορουμ.οταν ανοιγω εναερικες φορες κατι ανοιγει και η μπροστινη καμερα.για παραδειγμα οταν ανοιγω το συγκεκριμενο βιντεο στο youtube ακουγεται ενας θορυβος απο την μπροστινη καμερα και μερικες φορες την ανοιγει.αφηνω το link εδω του βιντεο και ας το δικιμασει και καποιος αλλος να μου πει. m.youtube.com/watch?v=jA-s6_7jfnI&feature=youtu.be ” το ίδιο και σε official stable. Συνήθως όταν το περιοχομενι ή σελίδα έχει βίντεο το κάνει... B…
-
Παράθεση από trifos: “@Souits εκανα την αλλαγή γιατί ήθελα να παω στο android 10. Δεν ειδα κάτι διαφορετικό απο την MI στην EU και ειναι Global International και απο την ρομ PFK"MI"XM προκύπτει το MI" οπως και η Global EEA ειναι προορίζεται για την Ευρώπη και το EU προκύπτει απο QFK"EU"XM τις ρομ. ” Έχει τον caller και τα sms της xiaomi ή της google ?
-
Παράθεση από Souits: “Παράθεση από intheend: “Αν από offcial stable eu πας σε mi (global) μέσω updater περνάει κανονικά η θα μείνει στα χέρια τούβλο? ” Λογικά μόνο με fastboot και με mi flash.... Από τι έχω διαβάσει γίνεται κανονικά η αλλαγή... Ψήνομαι κι εγώ όταν βγει η fastboot 11αρα λόγο mi call mi message κτλ... Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ακριβώς για τον ίδιο λόγο, mi call & messages. Παράθεση από amavroudis: “Και οι δύο Mi είναι. Και η δεύτερη official rom είνα…
-
Σε mi9t pro με official stable 11.0.3 EU αν κατεβάσω την global intenational 11.0.1.0 QFKMIXM και την περάσω μέσα από updater θα κάτσει κανονικά η παίζει θέμα και θα μου μείνει στα χέρια?
-
@Geogre kaggelaris , μου συμβαίνει η εξης παράξενιά. Σε windows 7 και για όσο είχα μια παλιότερη έκδοση του προγράμματος σου όλα οκ. Μόλις πέρασα την τελευταία έκδοση και χρησιμοποιώ firefox μου βγάζει συνέχεια το παράθυρο που κλείνεις τις καρτέλες, και όταν είμαι στην επιφάνεια εργασίας μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα να απενεργοποιήσω τον υπολογιστή... . Μόλις έκανα πήγα το πρόγραμμα στον κάδο ανακύκλωσης όλα καλά, ξανακατεβασα παλι τα ίδια. Wtf....??
-
Παράθεση από peroukas: “Παράθεση από tmark: “Δοκιμασα χθες την τελευταια εκδοση Gcam 7.0 απο Parrot043 που ειναι για Redmi K20 / K20 Pro, OnePlus Devices και πραγματικα δουλευει πολυ καλα.Οποιος θελει δοκιμαζει....https://beebom.com/how-get-google-camera-7-0-gcam-any-android-device/?fbclid=IwAR0mkFo154lHFxgJwKb4zn5FjGuJDPkqTcJAZpTyeFURCZKNGa6WF7MD1FQ ” Την εγκατέστησα κι εγώ. Δεν υπάρχει Manual Mode; Να αλλάζεις εσυ το ISO και το διάφραγμα; ” Και εδώ το ίδιο θέμα με το maual mode .
-
Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από Nikos Papadopoulos 21: “Καλησπέρα, Το Downmi app μου βγάζει την συγκεκριμένη ενημέρωση V11.0.3.0.QFKEUXM. Δοκίμασα να την κατεβάσω αλλά δεν μπορώ να την περάσω όταν πατάω επιλογή πακέτου ενημέρωσης μου βγάζει ότι είναι παλαιότερη έκδοση Miui. Να φανταστώ ότι λόγο του Android 10 αναγκαστικά πρέπει να γίνει ενημέρωση μόνο μέσο Recovery. Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει ενημέρωση έτσι ? , δοκίμασα να αλλάξω και σε Ινδια, Ιταλία,…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “Την fixed έβαλα.... ” Όταν έβαλες πρώτη ROM για την 9.10.31 ήταν η πρώτη που βγάλαμε ή η δεύτερη η Fixed ? έχει σημασία για να ξέρουμε αν συνεχίζει να έχει πρόβλημα ή όχι. Είναι αρκετοί που έβαλαν την Fixed και δεν έχουν πρόβλημα, αλλά δεν είχαν κάνει Flash καθόλου την αρχική ROM. ” Δημητρη την fixed αλλιως δεν θα έλεγα κάτι αφού διάβασα ότι υπήρχε πρόβλημα με το 1ο upload.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@intheend Σε όσους έχουν βάλει την πρώτη προβληματική rom υπάρχουν μόνο 2 τρόποι επιδιόρθωσης του προβλήματος ... Ο πρώτος και ο ποιο επώδυνος είναι το factory reset. O δεύτερος είναι να μπείτε στο twrp recovery να πάτε στο μενού advanced >> filemanager και να κατευθυνθειτε στον φάκελο data/system/package_cache και να διαγράψετε τον φάκελο που θα βρείτε μέσα σε αυτόν. Μετά το reboot στο miui όλα θα πρέπει να στρώσουν. Η fixed rom είναι για αυτούς που θα βάλουν για πρώτη φ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από intheend: “σε mi mix 2s είναι ασφαλές πλέον να αναβαθμίσουμε απο OTA? ” Ναι έχει γίνει Fix στις ROM. :DD ” Δημήτρη δυστυχώς ΔΕΝ ειναι οκ... Κατέβασα την διορθωμένη ( κατά τα λεγόμενα) αλλά παρουσιασε το ίδιο θέμα " η εφαρμογή εργαλεία γ@γηθηκ3" και το κινητό κόλλησε εκεί. Οκ λέω , fr , πέρασμα την 24 και επαναφορά από back up... Αμμμδεεε . Έκανα την διαδικασία 2 φορές και μιλούσε στο 70% του restore ,και τις 2 φορές. Magisk και κλπ δεν έχω . Έφαγα όλο το βράδ…
-
σε mi mix 2s είναι ασφαλές πλέον να αναβαθμίσουμε απο OTA?
-
@MIUI_ART changelog θα υπάρξει τελικά?
-
Πήρα backup, το πέρασα και στο pc καλού κακού και τελικά αποφάσισα να την Περασω με dirty flash την νέα Ρομ και όλα πάμε ρολόι. Βολικότατο ομολογώ ...μπραβο παίδες . Όλα αυτά σε polaris
-
Παράθεση από thodoris82: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από thodoris82: “Σε mi mix 2s ολα καλα.....καλως ηρθες android 10 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την πέρασες από πάνω dirty και παίζει κανονικά ή έκανες fr? ” Μου έβγαλε OTA και την πέρασα....δεν έκανα τίποτα αλλο Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ποιά ρομ είχες περασμένη πριν ?
-
Παράθεση από thodoris82: “Σε mi mix 2s ολα καλα.....καλως ηρθες android 10 Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την πέρασες από πάνω dirty και παίζει κανονικά ή έκανες fr?
-
Παράθεση από sso: “Παράθεση από annonnaki: “Την τελευταία xtrv stable είχα, 10.3.5.0.Έβαλα την 11 με flash από twrp, σαν απλή αναβάθμιση χωρίς FR ή FD. Ένα απλο wipe cache + dalvik στο τέλος του flash όπως πάντα. ” Από miui 10 σε miui 11 χωρίς factory reset;;; ” Κανονικοτατα. Και εγώ το ίδιο έκανα και παίζει μια χαρά. Σε αλλαγή έκδοσης android θέλει fr