Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 691.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μα flash πάντα την Ρομ του mail κάνω συνέχεια γιατί η ota δεν μου λειτουργεί. Τώρα την 7.12 έχω περασμένη και πάλι το ίδιο θέμα μου δημιουργεί.
-
Απο την εφαρμογή του updater ( σε mi6) ενώ βλέπει την νέα Ρομ όταν πατάω να γίνει μου λέει ότι " η συσκευή είναι ενημερωμένη" ... Έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή αλλά τίποτα . Υπάρχει λύση?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART το link στο vip mail για xtrv σε sagit δεν λειτουργεί. Edit------------ άμεση ανταπόκριση, thnx!
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Κανει ινσταλ κανονικά και κολλάει στο xtrv aroma logo κάνα 45λεπτο ... Και εάν κάνω ρεσταρτ εκεί τότε γυρίζει στο twrp...έχω κάνει παν πολλές φορές τη διαδικασία... ” ΣΕ sagit έπαθα το ίδιο , μετά το format data κάνε reboot to recovery και απευθείας ρίξε χύμα την ρομ και πέρασε την.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠαράθεση από almichael: “Είμαι root. Το ανοίγω, μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το σύμπαν. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είσαι Magisk ή SU?
-
ΜήνυμαΚατεβάζω για sagit, για να δούμε..
-
Δυστυχώς έχουν θέμα την την παραγωγική τους δυνατότητα. Ούτε αυτοί μάλλον το πίστευαν ότι θα ξεπουλούσε έτσι... Κατά Σεπτέμβριο θα ισιώσει το πράγμα όπως το πάνε!
-
Παράθεση από prekasg: “Στη Miui9 οταν εκανε γρηγορη φορτιση εβαζε τον κεραυνο σε μια παρενθεση, τωρα πως ξεχωριζει ; θελω να δω αν λειτουργει η γρηγορη φορτιση // στα εικονιδια της κουρτινας δεν εχει το gps ” Στο λειτουργικό κομμάτι πως είναι σε mi6, εξακολουθεί να βράζει και να καταπίνει την μπαταρία. Εχεις βρει κάποιο άλλο σοβαρό λειτουργικό bug?
-
Παράθεση από vayio: “Τελικά ρε παιδιά αυτό το 'τακ' που ακούγεται κάποιες φορές πώς απενεργοποιείται? Εαν καταλαβατε τι εννοώ... ” Καλημέρα, όσο ακούς μόνο "τακ" είσαι καλά, μόλις ακούσεις και "τικ" όμως, πέτα το και ξεκινάς να τρέχεις!! 100.gif
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
Παράθεση από sifnos1: “Όχι δεν ζητά απλά τώρα που μπήκα να κάνω κάνω wipe κλπ μου βγάζει το εξής μυνημα Could not mount /data and unable to find crypto footer. Failed to mound /data invalid argument Unable to mount storage Unable to mount data /media twrp /. Twrps Unable invalid argument.. Τι πρέπει να κάνω ρε παιδιά? ” Ti wipe έκανες?