Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 49.

• Από κάποιο Update λογικά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @tsine πήγαινε στα permissions της εφαρμογής και θα το δεις... Το έχει Block από default... Όπως και πολλά άλλα το κινητό μας και πρέπει να πηγαίνεις και να τα κάνεις allow! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ξανά βάλε τη Last GTV με wipe... Δε χάνεται τίποτα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @Souits Το τέρας για να φορτίζει θέλει τουλάχιστον 1amp τα USB τα περισσότερα δίνουν 0.5 οπότε είναι πολύ δύσκολο να φορτίζει από εκεί! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μόλις το είδα πάλι το κάνει το scriptaki και μόνο του οπότε μάλλον είναι υπερβολή τ να το ξανακανεις αλλά δε δημιουργεί πρόβλημα οπότε.... Λίγα χαμένα δευτερόλεπτα.. Συγχαρητήρια παίδες για τη δουλειά και τη βοήθεια σε όλη την κοινότητα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• e82605ceeffb7a7c5a2adaef21adc4af.jpg Παίδες έχουμε αναβάθμιση σε αυτή την έκδοση κι αν ναι μπορώ να έχω link γιατί έχω ξεμείνει από PC και με παιδευει λίγο το Tapatalk στο να βρω αυτά που θέλω... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Νομίζω ότι από stable σε stable δε θέλει wipe αλλά έχω κι εγώ αμφιβολία και θα ήθελα μια σίγουρη απάντηση γιατί λέω να κρατήσω τις stable στο κινητό! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @Frix το αυτοκόλλητο που λέτε είναι κανένα από αυτά; a25616ae65a2c2ce33a3ec7f53e0e874.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

RadicalGR - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Gorgolemis: “Δεν υπάρχει ε? Και δεν μου δίνει και επιλογή κάτω να την σταματήσω σαν να είναι εφαρμογή συστήματος. Σε ευχαριστώ. Μήπως γνωρίζει κανείς πως να το σταματήσω για να μην αναγκαστώ να κάνω factory reset?” Δοκίμασε να βγάλεις από το mi account το συγχρονισμό των φωτογραφιών σου που προφανώς είναι πολλές από την κάρτα μνήμης και τις αναιβαζει συνέχεια στο mi cloud.... Το έπαθα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από efyv2: “Καλέ μπορεί να μου πει κάποιος σε official ROM 7.1.20 stable τι μπορώ να κάνω για να έχω 160 χαρακτήρες στα SMS ;;; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Βάλε το Google message και simply characters στο advanced settings του προγράμματος και είσαι τέλεια! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από jerry007: “Καλημέρα! Έκανα επαναφορά των sms και του ιστορικού κλήσεων με το SMS Backup and Restore. Παρατηρώ στο messaging app ότι για κάθε επαφή δημιουργεί δύο threads. Ένα με τα μηνύματα που έστειλα στην επαφή και άλλο ένα με τα μηνύματα που έλαβα. Στο δεύτερο δεν εμφανίζεται το όνομα της επαφής αλλά μονάχα το τηλέφωνο με +30 μπροστά. Είχα διαβάσει σε ένα thread το πως λύνεται αυτό αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Έχετε να προτείνετε κάποια καλή alternative εφαρμογή για SMS σε miui; S…

• Oficial αγγλοκινεζικη από vickmall με κλειστά μάτια δουλεύει άψογα και δεν είχα και κανένα θέμα απλά την έβγαλα γιατί δε μπορώ να έχω στα χέρια μου κινητό που δεν είναι rooted. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• 984e5bfce18914239168a3bf064aa0a1.jpg Και με την oficial αγηκοκινεζικη μια χαρά ήμουν πάντως Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Με Vodafone παντού και αρκετά γρήγορο... 0dfbba120cb35f0628b6ddf8e28d61b9.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Ναι αυτό με το δαχτυλικο ισχύει αλλά μόνο για αυτά που δημιουργούνται ενώ το έχεις στα ελληνικά... Όταν είναι στα αγγλικά δεν το ονομάζει δαχτυλικο αποτύπωμα αλλά fingerprint και τότε μπορείς να το επεξεργαστεις! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Απλά πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα. Μπες στο bootloader πατάς το τρίτο κουτάκι από τη δεξιά στήλη μετά πατάς την υδρογειο τέρμα πάνω τέρμα δεξιά και επιλέγεις τη μόνη λέξη που μπορείς να διαβάσεις.... Τέλος πατάς το γκρι κουμπί τέρμα κάτω δεξιά και είσαι οκ! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Update πάνω σε τι? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πάντως με αυτή την έκδοση το ξεκειδωσα κι εγώ... 6.3.17 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το recovery στο αρχικό ποστ όχι απλά δε δουλεύει αλλά με τεντοσε το κορμί εχθές το βράδυ... Τέλος καλό όλα καλά Lallasgr ευχαριστώ παλικαρε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Παράθεση από Sonicaki: “Παράθεση από RadicalGR: “καλησπέρα πέδες έπεσα σε λούπα... Δε κάνει boot και νομίζω το μόνο που μου έμεινε είναι να περάσω rom με το SP_flash_tool... Για βοηθήστε λίγο 1 Που θα βρω σωστή ROM 2 Πια είναι αυτή για το κινητό μου Redmi Note 3 pro 3 αν μπορώ να περάσω τη ROM με το TWRP που έδωσε ο lallasgr χωρίς να περάσω τη ROM στο κινητό(Sideload) ” συγνώμη αλλά ποιο flash tool? ποιο κινητό έχεις; τι ρομ είχε πάνω; το χρήσιμο εις κάνει μέχρι τώρα; ” Redmi Note 3 pro Unlocked…