Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 167.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλημέρα Περαστηκε αφού ξεκλείδωσα το Bootloader, η 8.11.23 beta xtrv. Επειδή από το mido, ειχα συνηθίσει την aroma με τις επιλογές κατά την εγκατάσταση, πως μπορώ να περάσω super user για να χρησιμοποιήσω adaway και εφαρμογές που πρέπει να είσαι root; Επίσης, όταν πατώ παρατεταμένα το power button, δε μου δείχνει την επιλογή του recovery αλλα αν εχω κλειστό το κινητό και πατήσω power και vol+ μπαίνω σε trwp.
-
Παράθεση από sgtzinc: “Ξεκλείδωσα προχθές και έβαλα την 8.11.15. Ο Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi είναι ο βασικός οδηγός με τα links που δίνει. Τα βήματα που ακολούθησα: 1. πέρασα τους οδηγούς από : Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 2. Ξεκλείδωμα Bootloader Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) Περίμενα 72 ώρες 3. Κατέβασμα twrp TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Κατέβασα το 3.2.3 …
-
Μόλις παρέλαβα κι εγώ τη συσκευή. Καμία απολύτως σχέση με το ταπεινό και τίμιο redmi note 4x mido. Αν δεν κάνω λάθος, μπαίνω εδώ: Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) για Ξεκλείδωμα έτσι ώστε να περάσω ελληνική xtrv. Δυστυχώς δε δουλεύει το mi cloud και δε μου επαναφέρει αντίγραφα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα και πάλι Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους server της xiaomi; Δε μπορώ να κάνω επαναφορά από αντίγραφα ασφαλείας.
-
Καλημέρα σας Πριν ενα μήνα περίπου, απο κακή απροσεξία, εσπασα την οθόνη του κινητού. Παρήγγειλα νεα οθόνη με frame, εκανα την αλλαγή αλλα δυστυχώς έσπασε ενω την είχα μεσα στο τσαντάκι μου. Παρήγγειλα δεύτερη και με το που την περνάω, τα ίδια. Υπάρχει κάποιος πωλητής με καλη ποιότητας ανταλλακτικό, οθόνη με frame ;
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Στο mido όποιος έβαλε την 8.7.10, του δουλεύει η google camera ;; ” Οχι φίλε μου, ανοίγει η εφαρμογή αλλά είναι σα νεκρή.
-
Περαστηκε σε mido μέσω ota update. Δείχνει να διορθώθηκε το πρόβλημα με το Chrome και yellow pages. Μπράβο στην ομαδαρα!